Brøndby går på banen.
Foto: Ian Nielsen / Ian Foto Sport ©
NYHED

Sådan kommer du på Brøndby Stadion til FCN-kampen

 
Brøndby IF lukker til hjemmekampen mod FC Nordsjælland flere tilskuere ind, men det er stadig begrænset kapacitet i forhold til normalt. Se hvordan du kan sikre dig billet til kampen her.

  • Brøndby går på banen.
  • Nanna Møller Karlsen
   2. juli 2020 - Klokken 15:57
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  2. juli 2020 - Klokken 15:57

Når Brøndby om en uge spiller hjemme mod FC Nordsjælland, bliver det med flere fans på lægterne end længe. Politikerne på Christiansborg har besluttet, at fodboldklubber nu kan inddele stadion i sektioner og på den måde lukke flere end de 500 ind på stadion, som reglen tidligere har heddet.

Brøndby forventer at kunne lukke cirka 8.000 tilskuere ind til kampen, men det er stadig færre end klubben har sæsonkortholdere. Derfor har klubben iværksat en simpel procedure.

- Sæsonkortholdere har forkøbsret til billetter. 

- Hvis man er sæsonkortholder og gerne vil overvære kampen på stadion, skal man tilmelde sig kampen.

- Hvis der er flere tilmeldte til kampen, end der er kapacitet på stadion, vil udvælgelsen af dem, der kan købe billet, foregå efter et rotationsprincip. Her vil dem, der ikke har fået billet til seneste kamp(e) være i den pulje, der vælges først til kommende kamp. Er der fortsat flere tilmeldte i denne pulje, end der er kapacitet på stadion, vil udvælgelsen foregå efter lodtrækning.

Hvis du er sæsonkortholder og ønsker billetter til hjemmekampen mod FC Nordsjælland torsdag i næste uge, skal du udfylde dette skema.

Praktisk info om billetsalget:

Kampen vil være tilgængelig for sæsonkortholdere, og disse skal udfylde et tilmeldingsskema på linket nederst i artiklen. Skemaet skal være udfyldt søndag den 5. juli kl. 23:59. Det vil være muligt at ansøge om billetter i grupper à op til fire sæsonkortholdere, der ønsker at sidde sammen. Ønsker man dette, skal man kun udfylde ét tilmeldingsskema pr. gruppe, da man kan risikere, at ens ansøgning bliver ugyldig, hvis sæsonkortnummeret optræder på flere tilmeldinger. Efter søndag kl. 23:59 vil tilmeldingerne rangeres i en prioriteret rækkefølge, hvor gruppens samlede antal sete kampe siden genåbningen vil afgøre placeringen. Har man derfor som gruppe set mange kampe siden genåbningen, vil man have mindre mulighed for at få billet i forhold til den gruppe, der ikke har set nogen kampe. I løbet af mandag den 6. juli vil de, der er blevet udtrukket, få informationer om billetkøb på den mail, man har opgivet i tilmeldingsskemaet. Vær opmærksom på, at vinduet for billetkøb kan være meget kort.

Man skal betale for billetterne til kampen, selvom man har sæsonkort. Grunden til det kan du læse herunder (fra brondby.com):

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at afviklingen af de seneste og kommende kampe under COVID-19 er behæftet med væsentlige udgifter til sektionering af stadion samt rengøring, ekstra personale og hygiejnemæssige foranstaltninger. Dette sammenholdt med, at vi tidligere har tilbudt refusion til alle sæsonkortholdere for manglende kampe i indeværende sæson, betyder, at det er nødvendigt at opkræve et gebyr for billetterne til de kommende kampe. Billetpriserne er dog justeret således, at en siddeplads koster nogenlunde det samme, som man reelt betaler for en enkelt kamp, hvis man har købt sæsonkort til alle kampe. Eksempelvis koster et sæsonkort til Sydsiden Øvre 1.295 kr., og en billet til dette afsnit koster derfor 70 kr.

Du kan læse meget mere om afviklingen af kampen på Brøndbys hjemmeside.


Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder