Jesper Lindstrøm
Foto: Teis Markfoged ©
PODCAST

Sæsonens første X, vage wingbacks og en tur nordpå

 
Her kan du lytte til den seneste paneldebat fra BrøndbyLyd.

  • Jesper Lindstrøm
  • Nanna Møller Karlsen
   10. februar 2021 - Klokken 10:03
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  10. februar 2021 - Klokken 10:03

Vi skulle helt hen til runde 15, før vi fik sæsonens første Brøndby-remis. Det blev 1-1 mod AaB og det var en noget skizofren kamp med 70 ringe minutter og 20 der var meget bedre.

Så hvad kan vi bruge det til? Hvem præsterede og hvem skuffede? Hvorfor har Brøndby så svært ved at få de wingbacks til at præstere?

Der er naturligvis også grundig optakt til søndagens kamp mod Lyngby.

Panelet består i denne uge af debutanterne Jonathan Lorenzen og Anders Olesen. Nanna Møller Karlsen er vært og Teis Markfoged har mixet.

Hovedpartner er Arbejdernes Landsbank.

Du kan lytte til afsnittet her eller finde BrøndbyLyd, hvor du normalt lytter til podcast:

 

BrøndbyLyd · Sæsonens første X, vage wingbacks og en tur nordpå
Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • mp80
 • mp80   10. februar 2021   

 • Håber den kommende midtbane bliver med Børkeeiet som defensiv midt, Cappis som central venstre midt og Frendrup som central højre midt, hvor de begge dække både defensivt og offensivt. Jobbe bør spille offensiv central midt, hvor han kan fordele til de 2 angribere eller selv gå frem og få afsluttet. Corlu kan så dække Jobbe og Slimane må på bænken som backup. Vigen og Rado må videre.

  Børkeeiet har et virkeligt godt overblik og stærk i sine pasninger og bolderobringer, derfor håber jeg han får en meget større rolle og ikke sendes videre.
   
  • Kuffe
  • Kuffe   10. februar 2021   

  • @mp80 Du tænker vi skulle gå over til en 442 diamant ?

   Som udgangspunkt ville det være en fed midtbane at stiller op med, dog ville jeg være nervøs for om der ville mangle noget rutine. Frendrup ville være den mest rutineret med sine 19 år og knap 50 officielle kampe.

   Jeg er stadig meget spændt på at se om Cappis får en 6èr eller 7ér rolle
   
  • @mp80 du må ha set nogle reserveholdskampe med Børkeeiet som jeg ikke har set. Udover et par halvhæderlige indhop uden den store x faktor, så kan jeg virkeligt ikke få øje på at han er en storspiller i svøb. Min tanke er at han bør prøves som midstopper ved siden af Maxsø. Her er en plads ekstremt billigt til salg, for hverken Rosted eller Hermansson har klasse til at eje den plads. Jeg tror ikke på Børke som fast i en BIF start 11'er (som midtbanespiller). Noget tyder på vores træner deler den holdning. Han har jo været skadesfri i nogen tid nu - uden at få chancen.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder