Marvin Schwäbe
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Schwäbe: Kampen i Aarhus i næstsidste runde vil jeg aldrig glemme

 
Marvin Schwäbe siger tak for tiden i Danmark, og tænker tilbage på kampen i Aarhus.

  • Marvin Schwäbe
  • 3point.dk
   1. juli 2021 - Klokken 11:38
 • 3point.dk
 • 3point.dk
  1. juli 2021 - Klokken 11:38

Marvin Schwäbe er fortid i Brøndby IF og i en artikel på klubbens hjemmeside kommer han med en afskedshilsen, hvor han siger tak for tiden i Danmark.

- Jeg har haft tre fantastiske år i Brøndby IF, hvor jeg har følt en enorm opbakning fra klub og fans, hvilket har været fantastisk for min udvikling. Som ung målmand har min sine op- og nedture, hvilket jeg også har haft, men jeg føler, at jeg har udviklet mig på alle parametre og tager afsted som en bedre målmand. Og at slutte af med et mesterskab til klubben var perfekt. Kampen i Aarhus i næstsidste runde vil jeg aldrig glemme, for den havde alt det fodbold kan byde på af drama. Med alt det der var spil og hvad sejren betød for os og klubbens fans, så blev der givet los for følelserne i omklædningsrummet efter kampen. Det glemmer jeg ikke. Jeg har nydt tiden i Danmark som er et fantastisk land og vil gerne takke alle for den opbakning man har givet mig, udtaler han til Brondby.com

Schwäbe har fået kontrakt hos FC Köln frem til 2024.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    1. juli 2021   

 • På papiret var det en genial signing, men han vil gå over i historien som et dårlig scoutet og for dyrt købt eventyr.
  3 enige · 1 god kommentar
   
  • @Saesonkort Han startede fremragende, og kan huske der var frygt for, at Hoffenheim ville udløse deres tilbagekøbsoption. Så sejlede et Robert Skov frispark i kassen i Parken, og så var hvedebrødsdagene ovre.

   Jeg tror egentlig, at Schwabes stats har været ok i det meste af hans Brøndbytid, men hans manglende udstråling og usikkerhed i feltet har betydet, at man aldrig var helt tryg ved ham. Det bliver spændende, hvor meget vi kommer til at mærke, at han mangler i vores opspil.
   4 enige · 3 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • Betalende bruger
     1. juli 2021   

  • @Saesonkort Endnu et positivt indlæg :) Og Brøndby har endda nævnt det på deres hjemmeside - før 3Point.dk :)

  Se 2 flere kommentarer
   
  • @Saesonkort jeg skal på ingen måde forsvare Schwäbe, selvom at jeg forsøgte på det overfor nogle at mine kammerater i det første halve år han var i Brøndby, så var der bare for mange udfald i løbet af sæsonen(erne) til at jeg ku stå ved det.
   Men hvis han var et dyrt købt eventyr, så har der godt nok været mange dyre eventyr i Brøndby. Schwäbe var i det mindste fast mand på holdet, det kan man ikke sige om nogle af dem der er blevet købt ind dyrere end Marvin og smuttet videre på enten fri transfer eller til stærkt reduceret pris.
   Jeg kan ihvertfald nævne: Szymanowski (dyreste indkøb - fri transfer et år efter), Nunez, Jallow, Eriksson og Rashani, det dårligste må dog stadigvæk være Elanga, samme pris som Schwäbe, men nåede han overhovedet at spille mere end 20 kampe for os?!

  Se 4 flere kommentarer

 • Jeg kommer heller aldrig til at glemme den kamp i Århus, noget af det mest sindsyge jeg har set på en fodboldbane.
  1 enig · 1 god kommentar

 • Han blev aldrig en målmand man følte sig sikker ved. Hjørne spark der sejlede direkte i mål, mærkelige beslutninger i feltet. Generelt var jeg usikker ved ham som målmand. Han var heldig og have et stærkt forsvar foran sig. Men håber da han gør en god figur i FCKoln, men Rønnow, Hradecky hans forgængere i målet er 2-3 niveauer over ham. Ser Mads Hermansen som en ny Rønnow/Hradecky. Der bli'r godt med en ny på mål :-)
  2 enige · 2 god kommentar
   
  • @Sunderland det der desværre er forskellen på Hradecky/Rønnow og Hermansen er at de to havde flere års senior erfaring da de startede med at stå for Brøndby, Hermansen har ingen og det er jeg lidt bange for godt kan komme til at blive afgørende før og fremmest i Europa, men også i Superligaen.

  Se 1 flere kommentarer

---

 • Schwäbe har sine styrker og også sine svagheder, men alt i alt en solid keeper som også har sin andel i mesterskabet. Jeg syntes det er meget fint at vi nu sadler om til Hermansen, og lader Marvin gå, det er bedst for alle.
  1 enig · 1 god kommentar


 • Den kamp glemmer jeg sgu heller ikke, kære Marvin.
  Den havde alt, drama, Rødt kort, Reddet straffe, Straffe, Redning af Hedlund på målstregen og iskolde mål af Uhre. Kampen er for mig på højde med de allerstørste kampe i vores historie! Jeg er faktisk stadigt ikke kommet mig over den.
  2 enige
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder