Fodbold live resultater

Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Scott McLachlan: Vi er stolte og ydmyge over at blive en del af Brøndby IF

 
Brøndby IF har pr dags dato indgået et ejerskabsskifte til GFH, Global Football Holdings. De vil indtræde som majoritetsaktionær i Brøndby IF. Jan Bech beholder stillingen som bestyrelsesformand og bliver efter i dag den næststørste aktionær i klubben. Scott McLachlan der er Head of Global Football i GFH, vil efter dagens udmelding om overdragelsen af aktiemajoriteten indtræde som ny næstformand i klubben.

  • Patrick Jensen
   28. oktober 2022 - Klokken 16:36
 • Patrick Jensen
 • Patrick Jensen
  28. oktober 2022 - Klokken 16:36

Brøndby IF kunne tidligere i dag melde ud, at der er indgået en aftale om overdragelse af aktiemajoriteten til GFH, Global Football Holdings. Den nye næstformat i Brøndby IF, Scott McLachlan har på baggrund af dagens udmelding udtalt følgende til Brøndby.com: 

- Først og fremmest er vi stolte og ydmyge over at blive en del af Brøndby IF. Brøndby IF er kendt for at være dybt forankret i sit lokalsamfund, og i vores dialog med Jan og ledelsen, er dette blevet bekræftet igen og igen. Vi er imponerede over det tætte bånd, der eksisterer mellem klubben, fansene og lokalsamfundet.

- Global Football Holdings er dedikeret til at løfte de fodboldklubber, vi involverer os i. Vi ejer og er medejer af tre andre klubber, og jeg respekterer til fulde den skepsis, dette bliver mødt med af visse fans. Derfor er det også vigtigt for os at understrege, at for os er hver klub unik. Hver fodboldklub har sin egen arv, udvikling og miljø. Hver klub har en unik position, som skal respekteres. Vores opgave hos GFH er at støtte og bringe ressourcer til at løfte den enkelte klub på den platform, de allerede står på og ikke på bekostning af de andre klubber. Det har vi også gjort meget klart overfor Jan og direktionen allerede fra vores første møde med dem. Derfor glæder vi os også over, at der er udarbejdet et aftaleudkast, hvor vi ønsker at styrke samarbejdet med Fanafdelingen, og hvor det også er nedfældet på papir, at klubnavn, logo og farver ikke kan ændres, ligesom Fanafdelingen naturligvis skal være repræsenteret i klubbens bestyrelse fremadrettet.

- Vi ser Brøndby IF som en klub med en stærk arv som pioner i dansk fodbold; den første fuldtidsprofessionelle klub i Danmark, den første danske klub, der blev børsnoteret, den første og hidtil eneste danske klub, der har nået en europæisk semifinale. Derudover peger klubbernes mange mesterskaber og pokaltitler på en stærkt forankret klub. I vores perspektiv er alt det grundlæggende på plads, og næste skridt for Brøndby IF er at sikre, at Brøndby igen spiller med om det danske mesterskab og jagter europæiske gruppespil hver sæson, og her kan vi bidrage med kapital og viden. Vi ved, at det vil kræve tid og tålmodighed, før man vil se forandringerne slå igennem, men vi går altid ind i partnerskaber som dette med Jan med langsigtede mål.

- Helt konkret ønsker vi sammen med Jan og direktionen at sætte fart i eksekveringen af ​​Brøndby IF’s strategi. Sammen med Jan skyder vi derfor op til 220 millioner DKK ind i klubben i form af et lån, som senere skal omdannes til aktier. Her er det bestyrelsen og direktionen som gennem strategien beslutter, hvordan klubben bedst muligt forvalter disse ressourcer, f.eks. igennem opgraderinger af lounger, udvikling af truppen, etc. Jeg vil også benytte lejligheden til at sige, at vi har været meget imponeret af Brøndby IF’s direktion og ledelse, som vi har oplevet som ambitiøse, dygtige og passionerede, hvilket er en af ​​grundene til, at vi er så begejstrede for at blive en del af Brøndby IF.

- Vi blander os ikke i den daglige drift, men det vi gør, er at tilbyde støtte og give klubben mulighed for at trække på vores erfaringer og tilbyder adgang til viden, best practice og samarbejder inden for områder som coaching, fysisk præstation, scouting, spillerudvikling, analyser og kommercielle muligheder. Noget af dette kan sikkert komme Brøndby IF til gode, ligesom jeg er overbevist om, at vi også kan lære af Brøndby IF.

Scott McLachlan var før dagens tiltrædelse som næstformand i Brøndby IF en del af Chelsea FC's internationale scoutingprogram.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • mp80
 • mp80   28. october 2022   

 • Velkommen til, tiltrængt med ny viden og kapital. Vigtigt fans stadig bliver lyttet til gennem bl.a. en plads i bestyrelsen, men også de tiltag om at få mere grøn energi mm. Hver klub er unik og skal løftes bliver der sagt og intet ændres i forhold til farver, navn og logo, kan slet ikke se ulempen ved dette salg. Masser af knowhow og kapital er lige hvad der skal til for at rykke klubben.
  8 enige · 4 god kommentar

 • STÆRKT!
  Alpha husk at frigive jeres biletter som i ikke for brugt tak!
  3 enige · 6 god kommentar

 • Kapper
 • Kapper   28. october 2022   

 • Dejligt nyt. Velkommen til.
  4 enige · 1 god kommentar

---

 • Tak til Jan for et fornemt arbejde og engagement
  2 enige · 1 god kommentar

 • Godt nyt for alle der elsker BIF
  2 enige · 1 god kommentar

 • Ved man om de også smider penge i kvinde bolden? og Brøndbyernes IF? Det ville være MEGA nice :)
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @BIF_Sherra Det kommer de til ja:) Det blev nævnt på tv3 Max inden aftens kamp mod Sundby:)
   
  • @BIF_Sherra,
   Ifølge CV (eller var det Ole Palmå) i Brøndbylyd, så ja.

   De overvejer også at indføre pro kvindefodbold på sigt. Men det bliver ikke lige nu

---

 • Det er jo meget fornuftigt der der bliver skrevet. Man kan bare håbe at det ikke er bullshit.
  1 enig

 • Betalende bruger
    28. october 2022   

 • Hvis det ligner lugter og smager af eddike, så er det højst sandsynligt eddike.
  1 enig

 • Velkommen til. Længe ventet og savnet.
  Tak til Jan B. For at redde klubben da vi var ude over kanten. Du fik hevet os tilbage. Du har stået imod usympatiske, urimelige og ofte barnagtige tilsvininger. Du har bestemt kvajet dig, men din pluskonto er uendeligt meget i plus.
  Jeg glæder mig til at se hvordan den tilførte kapital skal forvaltes. Fint med opgraderinger f forhold. Men det er spillerne der vinder og taber - hvad tænker man der? Ændres målsætningerne? Strategibeskrivelsen. Det er jeg spændt på. Men no matter - stadion skal besøges som vanligt - med lidt held rydder det her op i tossernes rækker, fordi de ikke føler sig hørt. OG tak for det.
  1 enig · 2 god kommentar

---
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner