Sebastian Sebulonsen
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Sebulonsen er småskadet - Björk skal scannes

 
Sebastian Sebulonsen er småskadet og var derfor ikke med i mandagens træningskamp. Carl Björk måtte udgå med en skade og skal scannes.

  • Sebastian Sebulonsen
  • Nanna Møller Karlsen
   31. oktober 2022 - Klokken 16:28
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  31. oktober 2022 - Klokken 16:28

Brøndby IF kunne mandag eftermiddag give minutter i benene til nogle af de spillere, som ikke har fået så meget spilletid på det seneste. Det skete i en træningskamp med to halvlege á 35 minutter mod Lyngby BK. 

De blå/gule stillede uden Sebastian Sebulonsen, som slet ikke var med. Han er småskadet, fortalte assistenttræner Martin Retov efter kampen til 3point.dk.

- Han har lidt småproblemer med det ene forlår. Han er ikke langt væk, og han trænede også det meste af sidste uge, men fik så et lille tilbagefald i lørdags, hvor han bare lige mærkede lidt. Så ham passede vi lidt på, ellers havde han selvfølgelig spillet i dag, lød det fra Retov.

Brøndby stillede med tre midtstoppere, Peter Bjur på venstre wingback og U/19-spilleren Ludwig Vraa-Jensen på højre wingback. Vraa-Jensen er normalt midtstopper, men blev lidt offer for Sebulonsens skade og de tre Superliga-stoppere i form af Sigurd Rosted, Frederik Alves og Henrik Heggheim.

- Det var lidt mere ad nød, for at være ærlig. Vi ville gerne prioritere de tre stoppere på deres normale pladser, så det var lidt Ludwig, der blev ofret. Men jeg synes, han slap udmærket fra det. Han spillede en ganske god halvleg. Han var på og fik spillet nogle okay bolde frem i banen. Cadeau til ham, det løste han ganske udmærket. 

Angriberen Carl Björk måtte udgå med en skade. Låret var bundet op, da han traskede fra banen. Skaden bekymrer Retov.

- Det synes jeg er lidt bekymrende, for det var vist nok det andet lår. Han har haft nogle problemer med nogle muskelskader, men jeg tror det var det andet lår denne gang. Det er vi lidt bekymrede over, altså at det bliver ved med at ske. Han skal nok scannes om 48 timer, når det værste har fortaget sig, men det er lidt bekymrende at en så ung spiller har de muskelskader. 

Søndagens store helt Oscar Schwartau fik også godt med minutter i kampen, men måtte også udgå til sidst i kampen efter at være blevet sparket ned. Men der skete ikke noget med ham.

- Nej, det gjorde der ikke. Det var bare et slag, sluttede Retov.

Brøndby IF vandt træningskampen 1-0 på et fantastisk mål af Mathias Kvistgaarden fra 30-35 meter.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    31. october 2022   

 • Hvordan står det i øvrigt til med Fallenius?
   
  • @Saesonkort samme skade som mensah og blas fik, han er langt væk

 • han er godt nok et flop! god bedring Bjørk
  1 enig

 • Jeg savner altså Marinus i sådan en kamp. Han kunne spille i lørdags. Hvad er der sket med ham? Han virker til at stå allernederst på NFs liste. Det er en tragisk udvikling for Marinus og MC.
  3 enige

---
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder