Fodbold live resultater
Andrija Pavlovic
Foto: Teis Markfoged ©
PODCAST

Sejren der åbnede guldkampen på klem - keep attacking!

 
Her kan du lytte til denne uges udgave af BrøndbyLyd. Panelet taler om 3-1-sejren over FC Midtjylland, topstriden og den kommende kamp i Parken.

  • Andrija Pavlovic
  • Nanna Møller Karlsen
   12. maj 2021 - Klokken 12:36
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  12. maj 2021 - Klokken 12:36

Nå, for den... Så fik Brøndby IF da åbnet døren på klem til kampen om guldet. Niels Frederiksens tropper skal nu sørge for i de næste tre kampe at stå på spring, hvis FC Midtjylland skulle snuble på vejen.

Men hvad lærte vi egentlig af kampen mod midtjyderne? Hvordan står Brøndby rustet til et svært slutprogram? Og hvordan kan de blå/gule snuppe tre vitale point i Parken, hvor Brøndby historisk set har det rigtig svært?

Det og meget mere diskuterer panelet i denne uges BrøndbyLyd.

Panelet består i denne uge af Jonathan Lorenzen, Peter Cornelius og Mads Chrisitiansen. Nanna Møller Karlsen er vært og Teis Markfoged har mixet.

Hovedpartner: Arbejdernes Landsbank
Partner: Glostrup Shoppingcenter

Du kan lytte til afsnittet her eller finde BrøndbyLyd, hvor du normalt lytter til podcast:

 

BrøndbyLyd · Sejren der åbnede guldkampen på klem - keep attacking!
Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Enig med panelet at det er essentielt at Hedlund har fået konkurrence fra Pavlovic, hvilket har presset Hedlund til at toppræstere!

  Ser vores største styrke lige nu, at vi har kvalitet vi kan sende ind fra bænken, som flere gange har været kampafgørende.. Hvilket vi har manglet tidligere.
  2 enige

 • Fedt at Nanna stadig kalder det for 'Telia Parken'. Det er en sand ørehænger.

  Interessant at panelet ønsker en ren MasterClass-midtbane med Frendrup, Jobbe og Slimane. Jeg ville nu nok foretrække Vigen fremfor Slimane den første times tid. Jeg forventer vi kommer under et massivt pres, og der vil jeg hellere have Vigen på banen fremfor Slimane. Og så dum er Vigen heller ikke i det offensive. Hans større erfaring og motoregenskaber kan blive vigtige i samarbejdet med Frendrup. Jeg er stor fan af Slimane og han skal helt sikkert ind i anden halvleg.

  Jeg tror vi får det utrolig svært på søndag. Tilskuerne er en x-factor som godt kan blive afgørende. Forhåbentlig kan vi modstå presset i de første 30 minutter - så kan alt ske. Jeg tror meget lidt på en BIF-sejr, men bliver selvfølgelig gerne gladeligt overrasket.
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • Dansplast
  • Dansplast
   Betalende bruger
     13. maj 2021   

  • @Broder Salsa Vigen er for tynd defensivt. Han skal først på banen når fck begynder at blive trætte efter 50-60 minutter.

 • Alt at vinde intet at tabe. Som alle siger vi skal bare ud og angribe og gå ben hårdt efter 3 sejre i de sidste kampe, som jeg ser det er vi stort set sikret 2 pladsen lige gyldigt hvordan det går. Så fuld fart frem og KEEP ATTACKING de sidste 3 kampe så må vi se om drømmen bliver til virkelighed, men vi skal ihvertfald ikke stå bagefter og have efterladt noget ude på grønsværen - FORZA BIF.
  1 enig

 • mp80
 • mp80   12. maj 2021   

 • Jess T. og David N. Kan blive afgørende, begge ser hellere FCM end Brøndby vinde guld.
  1 enig


 • Målsætningen er i hus: 3.pladsen. Vi har nu alt at vinde. Alt pres ligger på de hvide blusser. Vi kan spille henholdende og slå giftige kontraer, hvor vi er bedst i Danmark. Drengene glæder sig helt vildt til Søndag, fc drengene frygter det derimod, de har alt at tabe og pibekoncert imod dem er ikke usandsynligt. Fedt med en win-win kamp. Lad os spille som en pose nødder, knoldsparkeri, skæve afleveringer og tåhylere, det lige meget, bare vi vinder:-)
   
  • Dansplast
  • Dansplast
   Betalende bruger
     13. maj 2021   

  • @Sunderland Ja, los konsekvent bolden ned mod hjørnerne så snart vi får bolden. Så må Hedlund, Jobbe og Uhre se om de kan udnytte deres fart og få deres forsvar på glatis. Først og fremmest en mur af en STRAM organisation som rotterne kan løbe panden mod. Frygten er at MKK falder for lillepigens skuespil og forærer dem straffe og frispark på farlige steder. Eller som sidst mod rotterne hvor Frendrup fejlagtigt fik gult efter 1 1/2 minut netop på grund af lillepigens skuespil. Samtidig frygter jeg også at Viasat ikke vil levere billeder til VAR vognen som viser fck forseelser som f.eks. at løbe ind i feltet før et straffe er bliver. Eller at flå Frendrup omkuld når han er ved at få en friløber. Det sjoveste . Med fck fan'en Per Frimann og agf'erne i spidsen og en Cornelius (hvis hun stadig er der) i organisationen er det ikke underligt de altid prøver at skjule fck forseelser og omvendt udbasunere forseelser begået mod dem.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER