Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Send Brøndbyånd og Bollespark til BrøndbyLyd

 
Brøndby IF tabte for anden kamp i træk, da Randers FC søndag vandt på Brøndby Stadion.

  • Nanna Møller Karlsen
   4. april 2022 - Klokken 10:28
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  4. april 2022 - Klokken 10:28

Men på trods af resultatet skal BrøndbyLyd naturligvis ud. Dagens panel optager klokken 16.30 (husk, det sendes også live på Facebook) og består af Henrik Madsen, Adam Mossin og Michelle Denbak.

Der er naturligvis kampbilletter fra Glostrup Shoppingcenter på højkant. Send din Brøndbyånd og Bollespark i en kommentar under artiklen her.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Bollespark til Carlgren som var alt for god igår, Brondby ånd til en god prestation af Kevin Tshimbe og at Greve og BLas erhve at blive ednu bedre
  1 enig

 • Brøndbyånd til endelig at have fået min 3-årig dreng til at se fodbold med mig, ved at proppe ham med knoppers.
  Bollespark til at det har været til kampene imod AAB og Randers. Undskyld knægt!

 • Brøndbyånd til Blas: Efter kritik, kritik og atter kritik, viser han, at han trods status af grillejer, stadig kan spille fodbold og lukker munden - om ikke andet midlertidigt - på kritikerne!

  Bollespark må desværre gå til Niller: Han må snart erkende, at Divko/Björk ikke funker. Björk er ikke klar, og Divko kommer slet ikke frem til nok.
  Læg dertil en mystisk udskiftning af Bell, der vel havde gang i sin bedste kamp i Brøndby-trøjen, der gør, at vi mister grebet om kampen.
  Sidenhen Greve ind som 6’er og Hedlund på backen. Det endte ud i så mange rokader og formationsskifter, at jeg mandag stadig er snotforvirret.

  Håber på Hedlund/Kvistgaarden i front næste gang, så vi kan se lidt flik-flak
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • @Perikles Er helt enig. Forstår faktisk ikke Rado ikke kom ud. Jeg synes han er inde i et kæmpe form dyk og imod sønderjyske synes jeg det fungerede bedre med Bell/Slimane. Eller Bell alene på 6'eren.
   Rado har brug for en pause.
   Forstår ikke at Kvistgaarden ikke har fået en startplads efter hans gode indhop.
   
  • @Perikles Så vi den samme kamp i går? Jeg synes, at Bell spiller en skidt første halvleg. Han vinder absolut ingen bolde, bliver overspille så let som ingenting og opfanger ting 10-15% langsommere end de foregår i kampen. Læg dertil nogle dårlige dødbolde. Jeg forstår til fulde, hvorfor han blev flået ud - Jeg tror stadig på manden, men med den hype og ros der kom, da vi sigende ham, så mangler jeg stadigvæk at se ham bidrage med mere end han har gjort hidtil.
   2 enige · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • 1964
 • 1964   4. april 2022   

 • Bollespark til fyren i capotårnet. Synes de gør et kæmpe stykke arbejde for at gejle publikum op, tak for det! Men det er ikke særligt motiverende at blive skældt ud weekend efter weekend og bedt om at skifte tribune fordi han er utilfreds med lydniveauet. Prøv med lidt ros istedet, det kunne tænkes det motiverer publikum mere. Og så skal han ikke gøre sig til herre over hvem der skal stå på sydsiden eller ej. Brøndbyånd til Bruus, det må han godt nok trænge til ovenpå den præstation igår, han så godt nok knækket ud og ramt på selvtilliden. Tro på dig selv Bruus, vi andre har set sit topniveau og tror på dig!
  1 god kommentar


 • Bollespark til maxsø han ligner en spiller der ikke gider at være i Brøndby mere
  Brøndbyånd til Blas at han ved finde sin form igen

 • Brøndbyånd til Sydsiden for at fortsætte med at støtte holdet, selv om der ikke var meget at juble af. Lad og få 30 gode år mere!

  Bollespark til jyske spillere der pludselig får ondt og lægger sig på græsset når de er foran. Jyden han er stærk og sej, undtagen når han er foran på Brøndby Stadion, hvor hans smertetærskel pludselig får Prinsessen på ærten til at ligne The Hulk.
  1 enig · 1 god kommentar

 • Bollespark til de mange brøndby fans der ryger hash på tribunen. Det lugter, er klamt og ubehageligt at indhalere. Brøndbyånd til cv, dejlig nyhed at der bliver brugt flere penge på transfers i sommervinduet


 • Trifli
 • Trifli
  Betalende bruger
    4. april 2022   

 • ‪Min BÅ går til 6-årige Melia som kravlede om og satte sig ved siden af mig i den 80minut da hun ikke rigtig kunne se, og så snakkede vi om alt mellem de små sten hun havde i lommen, hvorfor folk råbte NEEEEJ og til hvor mange der var på banen og hvis nu der var 100 på banen så kunne det være vi rent faktisk kunne score et mål og vinde. Det kvarters tid med Melia betød jeg gik fra stadion med et smil på læben trods nederlag og et ringe offensivt output!

  BS til at vi er så dårligt stillet på den offensive del at vi åbenbart er der hvor Pavlovic bliver ‘nød’ til at komme ind - en spiller der ikke har været en del af kamptruppen længe! Så ved man altså at det står skidt til!
  Et ekstra BS til det dårlige fremmøde når flere havde haft svært ved at få fat i billetter til kampen!

 • Brøndbyånd går til sydsidens 30 års føs'dag og bollespark går til 3 mands forvaret som er blevet en hæmsko for holdet, modstanderen har altså læst den.

 • SSN
 • SSN
  Betalende bruger
    4. april 2022   

 • Brøndbyånd og stort tillykke med den runde fødselsdag til vores allesammens Sydside. Trods 30 år og flere elektive operationer på bagen er du stadig Danmarks bedste stemningstribune. Rendyrket kærlighed materialiseret i beton og stål.

  Bollespark til at mesterskabet med stor sandsynlighed ender hvor størstedelen af os Brøndbyfans allernødigst vil se det.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER