Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Send Brøndbyånd og Bollespark til BrøndbyLyd

 
Du kan her sende Brøndbyånd og Bollespark til ugens BrøndbyLyd-paneldebat.

  • Nanna Møller Karlsen
   2. maj 2022 - Klokken 10:17
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  2. maj 2022 - Klokken 10:17

Ak. Det er atter blevet tid til at optage BrøndbyLyd. Efter det SYVENDE nederlag I TRÆK! Det er ny negativ klubrekord. Deprimerende.

Men vi lover at gøre vores bedste for at optage en god BrøndbyLyd midt i krisen. Panelet består i dag af Mikkel Bischoff, Henrik Madsen og Adam Mossin.

Du kan sende Brøndbyånd og Bollespark til udsendelsen herunder.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Brøndbyånd til den første halve time i går. Vi spillede rigtig godt dér, og Randers havde intet indtil deres unødvendige straffe.

  Bollespark til den sidste time og det faktum at vi KUN kan spille 11 mod 11, uanset om vi er i over eller undertal.

 • Brøndbyånd: Den skal gå til de unge og med 20-30 kampes erfaring vil de helt sikkert slå igennem.

  Bollesparket: Det skal gå til de udtalelser om for meget talent og for lidt performance spillere. Det er ikke vores unge talentfulde spillere der er problemet, men dem som har spillet professionelt i flere år...

 • Brøndbyånd til Kvistgaarden. Han kæmper med alt han har og det er så fedt at se på, og får seriøst kuldegysninger når han opildner os på stadion!

  Bollespark til varians i fodbold som rammer os hårdt. Vores præstationer i slutspillet har været til meget meget mere end vi har fået.

  Bolleånd til Randers' hosting. Familietribune på away er super fedt, og så er pølserne bare gode!

 • Shamu
 • Shamu   2. maj 2022   

 • Bollespark til at vi ikke lykkedes med at beholde Jesper Sørensen i trænerteamet. Måske er det et tilfældigt sammenfald, men det virker som om nogle af de taktiske dispositioner er mindre gennemtænkte nu!

  Brøndbyånd til Mathias Kvistgaarden, der må være en inspiration for alle masterclass spillere. Fuld af kampgejst, godt hovedspil og fede flik-flaks.
  1 god kommentar


 • Bollespark til... hvor skal vi starte? Meget frustrerende at se en Bruus, der igen og igen og igen slår indlæg uden kvalitet, og så er det endda ind mod to angribere, som man vel skulle mene har mere kvalitet med fødderne end hovedet, omend Kvistgaarden scorede et flot mål med låget i går. Og så også et bollespark til NF for holde Rado på banen allllt for længe og ikke bringe en spiller som Greve i spil noget før. Og så et spark i bollerne til CV for en liidt for tynd trup, når det kommer til kvalitet - kunne være læks med nogle signings allerede nu: Magnus Kofod, Daniel Wass, Stephan Odey, Kristian Pedersen, Alexander Jallow, Osame Sahraoui, Emiliano Marcondes... Det bliver pivfrækt!

  Bolleånd til Kvistgaarden for fremragende indstilling, flot mål og fræk jubelscene!

 • Brøndby ånd til Kvistgaarden.
  Fordi han som en af de få, viser Brøndbyånden.

  Bollespark til en bekymring jeg har. Jeg har svært ved, at se hvor klubben gerne vil hen. Synes blandt andet cv sjovt nok har ændret holdning. Nu hedder det ikke længere top 3, eller den selvforståelse med, at Brøndby skal være en fast del af toppen. Nu score vi ikke mål, fordi uhre ikke score i usa. (Hvilket han så gjorde igår)

 • Bollespark: Til NF for at spille med Både Bell og Rado i 40 min hvor vi er i overtal.

  Brøndby ånd til: Slimane. Han stiller op til interview lige efter kampen. Det burde ikke være en 21 årig gut, der først for alvor er ved at få sit gennembrud nu, der stiller op og tager denne. Det er et enormt ansvar han påtager sig.
  1 god kommentar


 • elh
 • elh   2. maj 2022   

 • Brøndbyånd til “Aldrig alene” - det vender, venner. Bollespark til at Ankersen får straffe på vej VÆK fra målet og at Slimane ikke får, direkte på vej mod mål. I begge tilfælde klar kontakt.
  1 enig
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER