Fodbold live resultater

Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Send Brøndbyånd og Bollespark til BrøndbyLyd

 
Denne mandag optager vi BrøndbyLyd-paneldebat og du kan her sende din Brøndbyånd og Bollespark.

  • Nanna Møller Karlsen
   23. august 2021 - Klokken 09:49
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  23. august 2021 - Klokken 09:49

I disse Champions League-uger optager vi to paneldebatter. Den første optager vi i dag mandag, hvor Kasper Pedersbæk og Jonas Elholm gæster Nanna Møller Karlsen i studiet.

Du kan sende din Brøndbyånd og Bollespark til udsendelsen her. 

Panelet udvælger én, som vinder præmien fra Glostrup Shoppingcenter, som i denne omgang er fire billetter til søndagens hjemmekamp mod FC Midtjylland samt et gavekort på 300 kroner til Glostrup Shoppingcenter.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Joblar
 • Joblar   23. august 2021   

 • Brøndby ånd, må være forlængelsen med Rado, han er instrumental vigtig for vores hold, og er med afstand den bedste sekser i ligaen. En Brøndby ånd mere til vores U17 hold som virkelig viser vejen for en kanon sæson start - 8-0 er virkelig flot og en magtdemonstration. Bolle ånd, at man ikke formår at lukke kampene, man sidder som BIF fans stort set hver eneste gang vi spiller helt ude på stole ryggen, hvor ville det bare være fedt hvis man engang imellem kunne læne sig tilbage i sædet, vel vidende at sejren ikke er i fare.
  1 enig

 • mp80
 • mp80   23. august 2021   

 • BÅ til Uhre, virkelig flotte mål på det sidste, han fortsætter hvor han slap i sidste sæson. Hårdt arbejde er vejen frem.

  BS går til holdet for en 2. halvleg, hvor med Maxsø's udtryk stoppede med at spille. Man løfter i flok, op på hesten og få løftet humøret i truppen.
  4 enige

 • Kæmpe brøndbyånd til Uhre og perioder af de første 45 minutter, som endelig lignede noget af det gamle udtryk fra sidste sæson. Desuden også brøndbyånd til Rado for forlængelse og hans direkte indflydelse på spillet, som tydeligt er eksemplificeret da han blev skiftet ud. Han er så vigtig!
  Bollespark til at jeg har været til 2 kampe i år(Vejle og odense), som begge er startet med en føring, og sluttet med en uafgjort.
  1 enig

---

 • Brøndbyånd til at Uhre er kommet igang og till gode fans og bollespark til at vi ikke har en mand vid kanten af fæltet på hjørne spark så det ikke kan få chanser som 2-2 målet og det havde flere chanser på grund af det.
  1 enig

 • Brøndbyånd til at Uhre viser, at han kan score, selvom han har flere berøringer på bolden - voldsomt flotte præstationer i øjeblikket!
  Bollespark til, at Hedlund ikke lader Uhre få en assist også
  Bolleånd til CV for at overraske os alle med et par klassesignings i løbet af den næste uge…
  1 enig

 • Brøndbyånd til hele stemningen omkring de dårlige resultater. Mange steder ville man nu rasle med sablen overfor træner og sportslig ledelse, men folk kan generelt godt se at det er et resultat af strategi, stolpe-ud, og Corona. Tålmodighed er så vigtigt for at få det til at lykkes på sigt.
  (Dermed ikke sagt at alle er fritaget for kritik. CV vil nok, set i bakspejlet, ønske at han havde gjort det lidt anderledes)

  Bolleånd: Til 4 point her ved indgangen til Sorte September. Tabellen bliver grim i starten af oktober.
  1 enig

---

 • Barca
 • Barca   23. august 2021   

 • BÅ: Forlængelsen med Rado og at Uhre fortsætter med at score mål.
  Vores fans er Danmarks bedste, det viste de endnu engang.
  BO: At vi ikke kan få lukket kampene, så vi kan få den første sejr i år!
  Den følelsesmæssige ruschebane man som BIF fan har oplevet de sidste 3 måneder...fra højt at flyve da vi blev mestre, ..til vores sæson start, med farvel til hele bagkæden, Covid 19 karantæner og mgl. udnyttelse af chancer....det er jo helt grotesk!! Jeg har aldrig oplevet noget lignende!

 • Brøndby ånd: Jeg glæder mig som et lille barn til at høre CL hymnen på onsdag, det bliver fandme stort så bliver nødt til at smide Brøndby ånden til at vi skal spille en CL kamp for første gang siden 2005 i Amsterdam (i øvrigt et stadion hvor kontrollørerne konfiskerede øl ved indgangen da man skulle på stadion men joints var helt tilladt at ryge og tage med på stadion) :) Bollespark: At billetterne til selvsamme kamp ikke er revet væk - gutterne fortjener at blive båret frem med en vild stemning - og Red Bull FC fortjener at mærke hvordan rigtige fans elsker deres hold og ikke bryder sig om købehold uden sjæl!! Og et ekstra bollespark til at vi ikke har vundet endnu - det er pisse irriterende! PS. Skulle jeg ryge i betragtning til at vinde bedste BÅ/BS må i gerne donere det til en anden eller et godt formål da jeg har sæsonkort, og gavekortet på 300 kr. ville min kone blive glad for, men jeg ved bare at det ender ud i at hun/vi bruger 2000 kr. udover gavekortet, så jeg har altså ikke råd til at vinde dette!!:)
  2 enige · 3 god kommentar

 • Brøndby ånd må være for en suveræn lydkulisse og forrygende visuel mesterholdsstemning af Brøndby away fans mod OB. En bolleånd må være vi ikke er helt i mål endnu hvad angår udsolgt mod FC Red Bull som er indbegrebet af ALT det vi IKKE står for - FORZA BIF
  2 enige · 1 god kommentar

---

 • Brøndbyånd til Niels Frederiksen der på trods af dårlige resultater ikke har fået mig til at miste troen på holdet!
  Bollespark til fansene, der endnu ikke har formået at få fyldt Brøndby stadion til en fucking Champions League kamp! Kom nu lidt venner!!!
  3 enige

 • Kæmpe Brøndby ånd til Rado. Alle eksperter havde snakket om, at han ville smutte på en fri transfer til sommer. Så vælger han i en svær tid, med mange afgange og dårlige resultater at forlænge sin kontrakt. Det er rigtig Brøndby ånd. Man er her i med og modgang.

  Bollespark til at den nye udebanetrøje ikke er kommet. Jeg kan ikke bestille en kortærmet t-shirt til voksne, fordi de er udsolgt. surt nu hvor man gerne vil lægge nogle penge i kassen.

 • BÅ skal trods hans afgørende afbrænder gå til Hedlund. En tur i helikopteren viser en spiller som er gået fra at være en lad undskyldning for sig selv - til en fighter af guds nåde.

  BS skal klart gives til til det faktum at vi allerede er så langt efter i Superligaen at vi går et mellem år i møde. Tords stor opbakning til klubbens retning generelt så har vi desværre sparet os ud i en situation hvor vi taber meget mere på den lukkede pengekat end ved at få handlet i tide. (Færre tilskuer, placeringspuljen, branding værdi, mistet EU næste år og meget mere. 5 millioner sparet i transfervinduet kan sagtens koste 50M det næste år)

---

 • Brøndby ånd går til CV for forlængelse af en af vores vigtigste spillere Radosevic. Et flot signalværdi hvor det ellers har været kutymen at vigtige spillere lader deres kontrakter udløbe.

  Bollespark går til den Brøndby virus/baccille jeg blev inficeret med i firserne og aldrig er kommet af med. Det er virkeligt hårdt og på kampdage får jeg både svedeture og kuldegysninger. Når Brøndby vinder er jeg mega glad og fyldt med energi. Jeg tænker/bekymrer mig hver dag om Brøndby. Forøvrigt er mine 2 sønner + deres fætter Brøndby fans. Ps vi er fra Jylland.
  1 enig

 • Brøndbyånd til Radosevic og CV for at få en forlængelse i hus. Vi kan ikke holde til, at miste endnu en af vores bedste spillere.
  Bollespark til OB’s DJ-show.

 • Brøndbyånd til forlængelsen med Rado, det åbner op for muligheden af et potentielt salg, hvis han gør det godt i europa, og ellers så har vi bare et stærkt fundment på holdet over de komme år, i form af ham og Frendrup. Bollesparket går til at vi stadig står uden sejre efter 6 kampe, og sansynligvis heller ikke vinder den næste kamp mod Midtjylland, at vi kun fik 1 point i en kamp, hvor vi var foran med 2 og havde alt under kontrol, ps. Hvordan kan Hedlund score så mange flotte langskudsmål, når han gang på gang brænder de helt store chancher

---

 • Brøndbyånd:
  Til Peter Bjur. Han fortjener en Brøndbyånd for den svære skadesperiode som han har været igennem i år. Jeg glæder mig meget til at se en af vores Egne Drenge komme tilbage og kæmpe om pladserne igen.
  Bare tænk på hvor personlig glad han må have været for at se udsigten for spilletid, og hvor ked af det han må være for at hans store chance næsten er ødelagt af skader.

  Bollespark:
  Til Kasper Pedersbæk som i min mening var så arrogant (Fx Omkring Tobias Børkeeiets plads på holdet) så man skulle tro han var blevet ansat i en FC klub, i Opstarts podcasten før sæsonen startede. Det var ubehageligt at lytte til og ramte mig personligt lidt dybt fordi han er så god til at lave analyser og taktiske indblik.

  - Igen er bedre end andre og man kan altid lære noget af en anden person.

 • fabi
 • fabi   23. august 2021   

 • Bollespark til vores lave pres, der er helt ufattelig afventende. Ingen tager initiativ, ingen kommer ind i en duel, ingen forsvarer aggressivt fremad. Det var vores allerstørste styrke i sidste sæson at vi var virkelig dygtige til at forsvarer os lavt, men alligevel ufattelig aggresivt. I år bliver vi bare presset ned og alle falder baglæns langt ind i eget felt. Det er især tydeligt på vores wingbacks der slet ikke presser fremad lige så snart vi mister lidt momentum. Det må simpelthen kunne gøres bedre. Sprint i pres, forsvar fremad, sid tæt på jeres mand, gå ind i duellerne.
  Brøndbyånd til at Michael uhre simpelthen bare er blevet en skide god superligaangriber.

 • brobaek
 • brobaek
  Betalende bruger
    23. august 2021   

 • Brøndbyånd til Hedlund. Ja, han har brændt en del chancer, men han kæmper ufortrødent og løber som en besat for holdet. Samtidigt producerer han suverænt flest chancer (23) mens Mensah producer næstflest (7). Målene skal nok også komme for vores arbejdsomme svensker.

---

 • Brøndbyånd går til Rado-forlængelsen og generelt den udvikling han har været igennem. Fra ret udskældt i starten som Nørs afløser er han vokset og er et monster, som ejer midtbanen. Lad os huske at give spillerne chancen reelt, før vi dømmer dem ude. Bollespark går til vores nuværende situation: at vi er gået fra eufori med mesterskab med ene positive følelser, som jeg ikke troede jeg skulle opleve igen “ så hurtigt” (16 år trods alt) og så få måneder efter er endt i kulkælderen nu med 0 sejre og 4 point efter 6 runder og en afmagt uden lige over og se, hvor lidt aktivitet der er ift. transfers ind, og hvor der er så meget negativitet forbundet med det. CV bærer uden tvivl noget af ansvaret for vores “højt at flyve, dybt at falde” situation pt. PS min naivitet siger vi nakker energidåserne onsdag

 • Bollepsark til at Nanna siger Han (Uhre) visser jeg kan score mod Salzburg och betis, Sevilla eller hvem vi kommer til at møde i Europa Lige

  Nanna man skal ikke jinxe alt kan ske på Brøndby Stadion
  1 enig · 1 god kommentar
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner