Sigurd Rosted og dommer
Foto: Lasse Lagoni ©
NYHED

Send Brøndbyånd og Bollespark til BrøndbyLyd

 
Det er blevet tirsdag og dermed tid til at optage BrøndbyLyd-paneldebat. Send Brøndbyånd og Bollespark her.

  • Sigurd Rosted og dommer
  • Nanna Møller Karlsen
   21. september 2021 - Klokken 09:26
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  21. september 2021 - Klokken 09:26

Vi har ramt tirsdag og det betyder optagetid i BrøndbyLyd. Panelet består i denne uge af Henrik Madsen og Klaus Byr. Vi skal blandt andet tale om den frygtelige kamp i Haderslev, Brøndbys krise, tandløse offensiv og de to kommende kampe mod Allerød og AaB.

Vi trækker vanen tro en vinder af præmien fra vores partner Glostrup Shoppingcenter, så send Brøndbyånd og Bollespark herunder.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Bollespark til CV for sin tilgang til indkøb, der har kostet os både point, selvtillid og penge. Og vil koste fremadrettet Der kom så (uventet) mange flere penge i kassen efter 20/21, hvoraf en klart større del burde være blevet brugt på kvalitetsspillere - i god tid! Vi mister placeringspenge, tilskuere og sikkert sponsorer. Og den unikke chance for at tiltrække kvalitet vil være væsentlig dårligere med denne sæsons placering, samtidig med at de nuværende spillere mister værdi og arbejdsmiljøet (/-glæden) blir forringet. Ja, hvis vi køber dyrere spillere, risikerer vi, at skulle hænge på dem i 2-3 sæsoner! Ja!! Det håber jeg da, og det er jo her, vi har tiltro til, at du, CV, har evnerne til at lave de gode køb! Du må sgu' tro noget mere på dig selv. Hvis du fortsat skal være den, der tisser i vores bukser, må det altså også godt varme nu og her og ikke først om 3-4 år!!

  Brøndbyånd til den ellers spøjse ligastruktur, der med en mulig syvendeplads stadig gi'r os mulighed for europæisk fodbold efter 21/22, medmindre vi selvfølgelig kan lave mirakler i pokalen..
  1 enig

 • Grevep
 • Grevep   1 måned(er) siden   

 • Bollespark:
  til en stor mængde af spillerne, som pludselig er at finde på serie-5 niveau. Jeg er enig i, at indsatsen på transfermarkedet ikke har været den bedste, men mange af spillerne er de samme spillere, som gjorde det godt sidste år. Vi snakker simpelthen for lidt om deres niveau kontra cv og hans ageren på transfermarkedet…

  Brøndbyånd:
  til Thorup for at hjælpe på humøret, da han førte Frederiksberg til et fint nederlag samtidig med, at han ingen format eller klasse viste i det efterfølgende interview . Lang tid siden, at man har set en person på så dybt vand
  2 enige

 • Brøndbyånd til overvejende hurtige fremadrettet indkast i Haderslev.

  Bollespark til lange nedslående ture hjem fra udebanekampe og jeg bor endda i Horsens.
  1 enig

 • Brøndbyånd til Brøndby IF i Europa!! Det er fedt at vise farverne frem i Europa og have et åndehul fra Superligaen!

  Bollespark til Divkovic' skuespil. Jeg vil hellere tabe en kamp, end at se en Brøndby-spiller filme sig til frispark og/eller straffespark. Det er pinligt og skal bare stoppes ASAP... ellers velkommen til Brøndby.


 • Craash
 • Craash   1 måned(er) siden   

 • Brøndbyånd til Niels Frederiksen:
  Modsat sin kollega fra FCK er han ikke bleg for erkende, at Brøndby er i krise samt pakke det ind ved at henvise til en anden klub.

  Bollespark til BrøndbyLyd:
  Hvad er det for et spørgsmål og stille om Niels er fyringstruet. Stort set alle fans er enige i den holdning, at Niels har haft svære betingelser fra start som følge af CV’s håndtering af transfervinduet.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021