Kvistgaarden kigger ud mod Sydsiden
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Sikkerhedschefen: Ros til fansene

 
Brøndby IF's sikkerhedschef Mickel Lauritsen roser de Brøndby-fans, som var på stadion til torsdagens kamp mod FC Nordsjælland.

    • Kvistgaarden kigger ud mod Sydsiden
    • Nanna Møller Karlsen
      10. juli 2020 - Klokken 16:37
  • Nanna Møller Karlsen
  • Nanna Møller Karlsen
    10. juli 2020 - Klokken 16:37

Brøndby IF har nu afviklet to kampe med tilskuere på Brøndby Stadion efter coronapausen. Det er en ny virkelighed med en række restriktioner, som tilhængerne skal overholde. Men det er gået rigtig godt i Brøndby, fortæller sikkerhedschef Mickel Lauritsen, som synes det er vigtigt at sende ros til fansene.

- Helt generelt må man også huske at rose de fans, vi har på stadion. Det var utroligt veldisciplineret - særligt med tanke på, at vi nærmest spillede årets kamp på Brøndby Stadion. Fansene har stor respekt for de regler der er og den sitiation dansk fodbold står i. Stor cadeau til de fans, der har været her i dag (torsdag, red.), siger han til 3point.dk.

Det lyder ikke rigtig som om du har en finger at sætte på det?

- Nej, ikke rigtig. Jeg vil heller ikke prøve at lede. Fansene skal have stor ros for de to seneste kampe vi har set på Brøndby Stadion.

På søndag spiller Brøndby på udebane mod FC København. Der resterer to hjemmekampe for Brøndby i denne sæson mod henholdsvis AaB og FC Midtjylland.





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.





Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder