hedlund
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Simon Hedlund udgår mod AC Horsens: Klubben viser stort hjerte

 
Brøndby IF's offensive es, Simon Hedlund, binder ikke fodboldstøvlerne med holdkammeraterne i morgen, når Brøndby IF spiller grundspillets 26. og sidste runde på CASA Arena i Horsens. I stedet er det lakskoene, der skal bindes, når han og kæresten, Sandra Gerdov, skal giftes.

    • hedlund
    • Marcus Califano
      6. juni 2020 - Klokken 16:53
  • Marcus Califano
  • Marcus Califano
    6. juni 2020 - Klokken 16:53

Det betyder samtidigt, at cheftræner, Niels Frederiksen, skal kigge andre veje, når holdkortet skal sættes. Carsten V. Jensen udtaler til brondby.com:

- Simon er et stort familiemenneske og har glædet sig utrolig meget til at blive viet med Sandra denne sommer. Simon og Sandra havde gjort alt rigtigt og planlagt deres særlige dag udenfor sæsonen, men nu hvor sæsonen løber helt til slut juli, og måske med udsigt til ingen ferie i august før den kommende sæson, vil vi ikke stå i vejen for at Simon og Sandra bliver viet i denne weekend. Tværtimod, så har vi givet Simon lov til at nyde dagen med sine allernærmeste og givet ham fri til kampen mod AC Horsens. 

Bryluppet var i første omgang planlagt udenfor sæsonen, men på grund af corona-pandemien er det ikke muligt. På trods af, at Simon Hedlund er ærgerlig over situationen, så sender han en stor tak til klubben og fansene, som han mener har hjertet på det rette sted:

- Vi havde planlagt, at vi skulle holde et stort bryllup udenfor sæsonen, men nu hvor sæsonen har rykket sig, så stod vi pludselig i et dilemma. Jeg er møgærgerlig over at gå glip af kampen mod AC Horsens, men det betyder utrolig meget for mig som menneske, at klubben har givet mig fri til, at vi alligevel kan blive viet i private omgivelser kun sammen med vores allernærmeste. I min tid i Brøndby IF, har jeg lært, at både klubben og fans har hjertet det rigtige sted, lyder det fra svenskeren til brondby.com.

Fodbolddirektøren, Carsten V. Jensen, fortæller endvidere, at parret og deres tætteste vil følge de svenske myndigheders anvisninger, således at Simon Hedlund kan deltage, når der i den efterfølgende runde tages hul på 3F Superligaens mesterskabsspil.

Alle kampe i runde 26 spilles samtidigt. Kickoff er klokken 17:00, og du kan følge kampen på TV3+ og i 3point.dks spritnye livecenter.





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


  • Tillykke til Simon. Når det nu skal være, så er det ikke den værste kamp at misse. Jobbe og Mraz på toppen og så afsted.
    4 enige

  • Selvfølgelig er det ærgerligt, men som NF også siger da han spørges ind til det handler det også om at få det mentale med. Og hvis det her gør Hedlund er 200% med resten af sæson er det bestemt godt for os. Desuden mener jeg også vi viser vi tager hånd om spillerne, hvilket er ekstremt vigtigt at vi gør
    5 enige

  • Ingen er i tvivl om Hedlund's commitment, så selvfølgelig helt i orden. Også god mulighed for at teste bredden lidt, da Hedlund normalt er den eneste der vel er sikker starter i angrebet
    2 enige

---

  • Det bliver spændende at se hvilken opstilling vi kommer til at spille med i morgen, også nu da Mansah er ude, forza BIF
    1 enig

  • Saesonkort
  • Saesonkort
    Betalende bruger
    Top kommentator
    Top enige
      6. juni 2020   

  • Der var den chance Mraz har brug for efter sin tamme indsats mod SønderjyskE. Jeg spiller tungt på 2 Mraz kasser.

  • Også et stort tillykke herfra, det er helt sikkert den bedste kamp at undvære ham. Så må Jobbe træde til og vise at sidste runde ikke er en enlig svale med Uhre og Kvistgaard på bænken.

---

  • Chuck
  • Chuck   6. juni 2020   

  • Så er det nu at jobbe viser at han skal spille hver gang.

  • Tillykke til Simon og Sandra Edit: feedback om den nye side @3point.dk når man kommenterer, så "glemmer" siden, hvilke nyheder man havde markeret, så man kan ikke trykke næste (en knap, der for den sags skyld også er blokeret af legende billet-tælleren før tiden ☺).




Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder