Jagvir Singh
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Singh efter stærkt efterår: Cadeau til holdkammerater og trænere

 
Jagvir Singh har fået forlænget sin kontrakt med Brøndby IF efter et stærkt efterår. Han sender en cadeau til sine holdkammerater og trænere.

  • Jagvir Singh
  • Nanna Møller Karlsen
   21. januar 2021 - Klokken 12:50
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  21. januar 2021 - Klokken 12:50

20-årige Jagvir Singh kunne onsdag skrive under på en kontraktforlængelse med Brøndby IF, så parterne nu har papir på hinanden til sommeren 2023. 

Singh spillde ungdomsfodbold i Brøndby, inden han tog en afstikker til HIK, hvor han blandt andet fik seniordebut. Han kom tilbage til Brøndby U/19 i begyndelsen af september i 2019, men fik en tung start, hvor han havde et fysisk efterslæb.

- Jeg kom tilbage i sommeren efter pre-season, så jeg havde måske ikke lige haft de samme betingelser og antal løb, så jeg kom tilbage i en lidt dårligere form end de andre, som havde været her i pre-season. Jeg var ikke i den bedste fysiske form og det var nok den væsentligste grund til at jeg ikke spillede i starten. Det var det, der skulle bygges på. Jeg skulle selvfølgelig også lige lære de andre spillere og systemet at kende, siger Singh til 3point.dk.

- Så fik jeg U/20-kontrakten og så vidste jeg godt, at nu gjaldt det bare om at vise sig frem. Det har jeg så fået gjort her i efteråret. 

Som en af fire U/20-spillere tog Singh hul på indeværende sæson med blod på tanden. Siden fulgte et stærkt efterår, hvor Singh nærmest scorede mål efter behag fra sin position som falsk 9er på U/19-holdet. 

- Mine præstationer har været gode. Men det er cadeau til holdet, trænerne og alle omkring holdet. De har hjulpet mig. Sammen med min træner CS (Christian Sørensen, red.) har vi fundet en rolle, som passer mig perfekt. Og så kontinuitet... Det er også en vigtig faktor i det hele. Jeg har spillet og spillet og spillet, og begyndte så at blomstre og vise mig frem fra min bedste side.

Nu venter en periode i transition, hvor Singh skal vise, at han er god nok til at tage skridtet op i Superliga-truppen på et tidspunkt.

- Jeg skal fortsætte med det, jeg kan. Jeg skal videreudvikle mine spidskompetencer og udvikle mig på de parametre, jeg mangler at udvikle, så jeg en dag kan komme ind på det smukke stadion og spille. Det er bare at skrue bissen på nu og arbejde hårdt.

Også Andreas Pyndt har forlænget med Brøndby, men de to rykkes ikke automatisk op i Superliga-truppen på et bestemt tidspunkt. De er hvad man i Brøndby kalder transitionsspillere.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER