Fodbold live resultater
Christian Sørensen
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Skandinaviske mesterskaber: Gruppefinale venter Brøndby IF U/19

 
Brøndby IF U/19 spiller lørdag eftermiddag gruppefinale ved de skandinaviske mesterskaber, når de møder svenske Brommapojkarna.

  • Christian Sørensen
  • Nanna Møller Karlsen
   3. december 2022 - Klokken 12:37
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  3. december 2022 - Klokken 12:37

Brøndby IF U/19 er lige nu i Spanien, hvor de spiller med ved de skandinaviske mesterskaber. Første kamp endte med en 3-2-sejr over Molde.

Den anden kamp endte 1-1 mod FC Nordsjælland. Vi beklager, at vi ikke har fået skrevet om kampen her på 3point.dk. Det var en kamp, hvor Brøndby var bedst set over hele kampen. De blå/gule spillede aggressivt og direkte og særligt Noah Nartey og Clement Bischoff markerede sig positivt gennem hele kampen. FCN bragte sig foran efter et par defensive koks i Brøndby, men det varede ikke længe, før der var udlignet. Bischoff leverede en fornem assist, da han sendte Benjamin Kold afsted. Han kom alene igennem, bevarede fatningen, driblede keeperen og scorede sikkert.

Brøndby havde fortjent sejren, men måtte nøjes med et enkelt point. Efterfølgende var der straffesparkskonkurrence og den vandt Brøndby. Det gav ikke et ekstra point, men bruges i tilfælde af pointlighed.

Christian Sørensen sagde følgende om kampen:

- Det var en god kamp i et højt tempo med os som det bedste hold. Vi fik sat det aftryk, som vi gerne vil og lagt lag på indsatsen og attituden fra sidste kamp, siger han til 3point.dk.

- Vi glæder os over en præstation, hvor en ny gruppe spillere fik muligheden, og også her viste sig godt frem. Det er anden kamp, hvor der sættes nye spillere sammen, men fortsat med et dejligt angrebsivrigt udtryk.

Lørdag klokken 14.00 venter gruppefinalen så mod svenske Brommapojkarna. Vinder Brøndby kampen, skal de spille finale, hvilket formentlig bliver mod Hammarby. 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • En enkelt kommentar til FCN kampen; Noah Nartey var simpelthen fremragende. Godt touch, visionær i sine fremadrettede pasninger, kan både drive bolden og finde rum. Han ligner altså en kommende topspiller.

  Både kampen mod Molde og FCN ligger på nettet. Brommapojkarna streamer formentlig også dagens opgør.
  1 god kommentar

 • LJS
 • LJS   3. december 2022   

 • Spændende med vores masterglass/ungdomshold i de kommende år.
  Det virker til at der er masser af potentiale.
  Tænker bl.a på en som Mads Beyer.
  Hvor står han?....
   
  • @LJS Beyer har haft en fysisk fordel, der stille og rolig er ved at blive udlignet. Kunne godt ligne et klassisk eksempel på en spiller, der topper på U16 landsholdet.
   1 god kommentar
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER