Mike Jensen og Christian Cappis
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Skipper og Cappis spillede fuld tid i remis mod Mike Jensen og co.

 
Anton Skipper og Christian Cappis spillede begge fuld tid, da Hobro IK spillede 1-1 med Mike Jensen og HB Køge.

  • Mike Jensen og Christian Cappis
  • Nanna Møller Karlsen
   13. februar 2021 - Klokken 16:49
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  13. februar 2021 - Klokken 16:49

Der var flere interessante spillere i aktion i Køge lørdag eftermiddag - i hvert fald set med Brøndby-briller.

Den kommende Brøndby-midtbanemotor Christian Cappis startede inde for Hobro IK, og det samme gjorde den udlejede Brøndby-stopper Anton Skipper, som dermed fik sin officielle debut. På den anden side af banen stod HB Køge, som havde den tidligere Brøndby-spiller Mike Jensen med fra start.

Første halvleg blev lidt en ørkenvandring uden de store muligheder, men Anton Skipper stod stærkt i billedet hos gæsterne. Det var ikke fordi han havde sindssygt meget at lave, men det han havde, tog han sig fint af. Han var særligt stærk i hovedstødsduellerne, som han vandt overlegent.

Cappis lå som den kontrollrende midtbanespiller på Hobro-midtbanen og det var sjældent han kom med frem omkring feltet. Men han lå og distribuerede boldene i Hobros opbygningsspil, og det gjorde han ganske fornuftigt. Han viste prøver på, at han kan med begge ben, og det giver ham en stor fordel, når han for eksempel modtager bolden under pres. Det er han ikke så bekymret for.

Han viste en fin fornemmelse for at bryde spillet og udviste generelt en god attitude og trak sig ikke i duellerne. Han blev lidt mere fremadrettet i sit spil efter pausen, hvor han ofte så situationerne inden de opstod. På den måde skabte han gode rum for sine holdkammerater.

Det var også tilfældet, da Hobro bragte sig foran 1-0. Cappis fandt med en førstegangsaflevering holdkammeraten Mikkel Pedersen inde centralt i banen. Herfra klarede Pedersen ærterne selv. Han drev bolden frem til feltet og hamrede bolden i kassen.

HB Køge havde ellers været det mest nærgående hold i anden halvleg, og de fik da også udlignet. Lasse Petry tæmmede bolden med nakken og fik den heldigt med. Til sidst sparkede han den tørt i mål til 1-1 og det var ikke helt ufortjent set over hele kampen.

Mike Jensen var ikke sindssygt iøjnefaldende, men arbejdede stenhårdt. Cappis og Skipper leverede gode indsatser. Cappis begik måske et frispark for meget, og han fik også et gult kort undervejs, mens Skipper var på vej i problemer en enkelt gang, men selvom han var under pres, kom han godt tilbage og fik afværget situationen i samarbejde med sine holdkammerater.

Det endte 1-1 i Køge.
Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • What else you gonna do on a saturday?

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
    12 dage siden   

 • I er utrolige..
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder