Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Skuffet anfører efter forsvarskollaps: Masser af ting vi skal arbejde med

 
Andreas Maxsø erkender, at indsatsen mod SønderjyskE ikke var god nok, og ser nu frem til at få rettet op på tingene på træningsbanen.

  • Daniel Mads Jensen
   19. oktober 2020 - Klokken 09:05
 • Daniel Mads Jensen
 • Daniel Mads Jensen
  19. oktober 2020 - Klokken 09:05

Brøndby led sæsonens første pointtab, da SønderjyskE sejrede med 2-0 søndag eftermiddag i en kamp, hvor Brøndby egentlig startede okay. Det mener i hvert fald holdets anfører, Andreas Maxsø.

- Jeg synes, første halvleg var godkendt. Vi får spillet fint rundt med bolden og vendt spillet, men vi mangler lige det sidste. Også cadeau til SønderjyskE som lige får sat en fod for eller headet væk lige til sidst, sagde Maxsø efter kampen til 3point.dk.

Men fra anden halvlegs start tegnede sig et helt andet kampbillede. Brøndby så stressede ud og smed boldene hurtigt væk, og det straffede de effektive sønderjyder.

- Jeg ved ikke om vi stresser, men vi bliver i hvert fald for passive. Vi spiller ikke hurtigt nok. De lukker godt af inde i midten, så vi skal spille bredt, og der må vi bare erkende at vi ikke var gode nok i dag. Vores indlæg var horrible. Men der er masser af ting, vi skal arbejde med, vi skal være bedre til at sætte spillet hurtigere i gang og få boldene ind i mellemrummet, så vores spillere kan vende den derfra, og det er det vi mangler i dag.

- Nu har jeg ikke lige set målene igen, men det ser ud som om, at deres første mål kommer efter at vi taber fire dueller i streg, og så sparker han den ind. Vi snakkede egentlig om, at vi skulle være klar i de første ti minutter af anden halvleg, for vi vidste, det var dér, de ville sætte tryk på. Men de får puttet en ind, og så er SønderjyskE svære at spille mod, for så stiller de sig tilbage. Vi kunne ikke finde mulighederne i dag, specielt i anden halvleg.

Selvom Brøndby ligger nummer et i Superligaen, har de endnu ikke formået at holde buret rent i de første fem kampe. Det er ikke noget der bekymrer forsvarsgeneralen, men han erkender dog, at der skal rettes op på den kedelige statistik.

- Det er klart, det skal forbedres. Det var dér, vi var stærke, specielt i mesterskabsspillet i sidste sæson. Det skal selvfølgelig forbedres, og det sker på træningsbanen.

Brøndby har muligheden for at rejse sig igen på lørdag, når FC Midtjylland gæster Brøndby Stadion.


Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Ja 14 dage var jo ikke nok :/ spillere og trener afspiller samme plade igen og igen efter hvert nederlag! Come on sig ngt. NYT
  1 enig

 • Forstår godt at vores gode anfører Andreas Maxsø er skuffet over det kollaps holdet udviste i går, men helt ærligt så hænger det på vores træner der gang på gang lader Kevin Menza starte på banen . han har de sidste år været skyld i mange nederlag fordi modstanderne løber fra ham. Han må virkelig kunne noget til træning som han IKKE viser i kampene, underligt at træneren ikke kan se og forstå det ØV.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder