Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Skuffet Bruus: Det er en lærestreg

 
Andreas Bruus var meget skuffet efter Brøndbys kollaps mod FC Midtjylland. Det er en lærestreg, siger målscoreren.

  • Nanna Møller Karlsen
   25. oktober 2020 - Klokken 10:38
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  25. oktober 2020 - Klokken 10:38

Andreas Bruus scorede lørdag aften sit første seniormål for Brøndby IF, da han bragte de blå/gule i front mod FC Midtjylland. Men det endte med et kollaps og et nederlag på 3-2. Derfor havde Bruus mere end svært ved at glæde sig over sin scoring efter kampen.

- Det er jeg selvfølgelig glad for, men lige nu er der ikke så meget positivt at tage med. Det mål er jo ligegyldigt nu, hvor vi står og har tabt, sagde han til 3point.dk.

Brøndby udnyttede ikke de mange chancer, de skabte. Nederlaget er en lærestreg, lyder det fra Bruus, der lige skal synke den, inden han begynder at kunne tage de positive ting med fra kampen.

- Vi udnyttede ikke de chancer vi havde i første halvleg og i starten af anden halvleg. Vi havde så mange store chancer, som vi normalt scorer på, i hvert fald til træning. Måske stillede vi os også lidt for langt ned efter de recuderede til 2-1. Der skulle vi bare spille videre. Vi kørte dem jo over i store dele af kampen. Men når man ikke scorer på sine chancer, så kan det ende som det gjorde. Det er en lærestreg.

- Når den lige er sunket lidt ind, kigger vi på det, og så er der selvfølgelig nogle ting at tage med. Det er jeg ikke i tvivl om. Men lige nu er den hård. Ikke kun for mig, men for alle i truppen og rundt omkring. Vi skal lige sluge den og så analyserer vi på det.

Næste opgave for Bruus og Brøndby er en udekamp mod AaB.


Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Betalende bruger
    25. october 2020   

 • Den skal da bare hævnes i Aalborg. Længere er den ikke. Sørg nu for at spille førstebolden over deres preslinje direkte op på Pavlovic. Så strækker I deres hold ud og giver plads til at de offensive kræfter kan more sig i de frie rum der opstår. Forhåbentlig har I lært af tidligere fiaskoer i Aalborg. Vi ved nu I kan udspille Danmarks formodet bedste forsvar så de ligner en flok konfirmander uden arme. Så der skal fuld koncentration på og 100% dedikation og gejst (dobbeltkonfekt. Gejst udspringer direkte fra dedikation) i alle kampe fra nu. Så venter der en tur i Europa næste sæson. Forhåbentlig CL kval. I er gode nok til det. FORZA BIF. Fremad til sejr.
  4 enige · 2 god kommentar

 • Bliver en hard kamp i AaB

 • Betalende bruger
  Top debattør
    25. october 2020   

 • Tror faktisk det her nederlag kan hjælpe os fremad, vi troede vi kunne gå på vandet, det gik ikke, hvis vi vinder i Aab overbevisende og score på de chancer, så ender vi i top 3.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • Saesonkort
  • Saesonkort
   Betalende bruger
   Top kommentator
     25. october 2020   

  • @Gulogblåforaltid, et nederlag gøre hverken Mensah eller Schwabe til bedre fodboldspillere! Hvis nederlag hjalp på noget som helst, så ville Brøndby vinde Champions League i år!

  Se 1 flere kommentarer
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder