Fodbold live resultater

Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Skuffet Maxsø: Vi mangler det sidste

 
På trods af resultatet på 0-2 til FCM, synes Andreas Maxsø at det var en fed kamp, men at de manglede det sidste.

  • Thomas Kramer Nielsen
   29. august 2022 - Klokken 23:33
 • Thomas Kramer Nielsen
 • Thomas Kramer Nielsen
  29. august 2022 - Klokken 23:33

Brøndby kom godt ud til kampen mod FCM, men det blev ødelagt da gæsterne fik et straffespark, der først skulle ses igennem på VAR før det blev dømt.

- Jeg synes straffesparket er tyndt, men det er jo ikke noget jeg styrer. Det er noget dommeren styrer, siger Niels Frederiksen i mixed zone efter kampen.

- Det var en god kamp. Vi vinder på alle parametrene pånær målene. Bolden mest, flest angreb, flest hjørnespark, vi har sådan set det hele. Jeg synes faktisk, at vi på mange parametrer spiller en fin kamp, så derfor er det selvfølgelig ærgerligt, at vi ikke får noget med os.

 

Brøndby har fået en rigtig dårlig start på sæsonen. Efter syv kampe er det blevet til blot 6 point og en målscore på 6-13.

- Det er ikke godt nok, men det er det vi har spillet os til. Så må vi prøve at vinde næste kamp.

 

Det var Andreas Maxsø der begik straffesparket, men han var ikke helt enig i dommerens beslutning. Efter kampen fik de to hovedpersoner sig en lille snak.

- Det var bare stille og roligt. Der var ikke noget. Jeg skulle bare lige høre deres synsvinkel, og det er sådan det er. Det er reglerne. Jeg har lige set den hurtigt ude på storskærmen, og jeg synes ikke det ændrer min følelse, at jeg er klart på bolden. Det er klar, at når der kommer en bold, der er lidt bag en, så har man en tendens til at svinge ud med armen, for at have lidt balance. De siger så, at det er hånd til hoved før jeg rammer bolden. Det har jeg ikke lige fået tjekket. Jeg vil sige, at hvis det er sådan, at der skal dømmes et straffe på det, så kommer der til at være mange straffespark. Men hvis det er reglen, så er det reglen. Der var overhovedet ikke noget der. Det var en helt venskabelig samtale med Mikkel (Redder red.), siger Andreas Maxsø i mixed zone efter kampen,

- Første halvleg blev lidt intens og der kom tryk på udefra. Lidt for mange gulekort til min smag, men det er sådan det er. Det var en fed kamp, men ærgerligt at det ikke blev til mere.

 

Andreas Maxsø blev skadet ugen før sæsonstarten. Derfor var det anførens første kamp i denne sæson.

- Kroppen har det fint. Jeg er i god form og har fået trænet rigtig fint igennem. Da det skete, der kunne jeg egentlig allerede starte med at cykle, og sådan nogle ting, og styrke på det, stort set med det samme. Så jeg har kunne holde mig i gang fra da det skete, og har ikke tabt så meget på form og styrke.

- Jeg føler mig fint tilpas formmæssigt, men så er det jo klart, at så skal man have noget kamptræning. Det er noget andet at løbe lige ud og cykle end at spille kampe. Det tror jeg, at jeg kommer hurtigt efter. Jeg har taget det med fysserne løbende, og vi har lavet en masse test, som jeg har bestået. Så er det klart, at jeg har trænet benhårdt fra da det skete. Havde vi været nummer et, i midten eller sidst, så er jeg klar, når jeg er klar. Det er egentlig ligegyldigt.

- Jeg synes sgu, at vi kæmper med at kreere ting. I dag er det meget spil rundt om Midtjyllands mål. Det bliver lidt farligt til sidst da vi satser. Men vi mangler det sidste, og det må vi anerkende. Det skal vi finde frem nu og der er ingen undskyldninger. Det er egentlig i begge ender. Vi lukker også for mange mål ind. Det er egentlig okay imellem felterne, synes jeg. Nu skal vi blive skarpe i begge felter.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • mp80
 • mp80   30. august 2022   

 • Der mangler ikke bare lige det sidste, der skal en større udskiftning til. Find en ny og mere kompetent sportsdirektør, opgrader scouting teamet, trænerteamet både NF og Retov bør udskiftes med nye ude fra, gerne en træner med erfaring fra højere niveau og en som kan tiltrække spillere af høj kvalitet, som man så det med AZ.

  Så kommer man til truppen, alt for meget leverpostej, som bør sendes videre. Det bliver dyrt ja, men vil man spille i toppen og ikke bare være en blød mellemvarer er det noget som skal til. Man skal også huske på, pengene ligger i gruppespil, hvilket gør talenterne kan sælges dyrere.
  2 enige
   
  • Uche
  • Uche
   Betalende bruger
     30. august 2022   

  • @mp80 - du finder da lige Joakim von and der sponsorere dine planer
   1 enig · 1 god kommentar
   
  • Superman
  • Superman
   Betalende bruger
     30. august 2022   

  • @mp80 Jeg er faktisk ret uenig her. Jeg synes modsat dig ikke, at der mangler ret meget. Pt. er vi udfordret på HB med Cappis (Måske JMG kan løse dette midlertidige problem?).
   Derudover, så mangler vi en 10'er og evt. en 9'er, som det også ligner er på vej. Men sker ovenstående, så har vi en fuldt ud konkurrencedygtig trup, som burde kunne spille til top 3 i SL.

   Jeg synes dog at NF's tid bør være ved at rinde ud, og ser vores største problem, som værende hans pragmatiske tilgang, og hermed manglende veldefinerede spillespil.
   Lad os nu få en fast defineret spillestil, så vi kan scoute herefter og som gør det lettere for spillerne at udføre en gameplan.

   Der er MASSER af potentiale og kvalitet i truppen:
   - Heggheim bliver rigtigt god
   - Alves Ibsen og Tshiembe ser rigtigt gode og solide ud i bagkæden.
   - Sebulonsen begyndte at vise noget offensivt igår.
   - Schwartau skal nok blive god (mangler dog en 10'er med kvalitet pt.)
   - Kvistgaarden er rigtig farlig igår, men mangler lige det sidste på afslutningerne.
   - Salech kunne sagtens blive en god 9'er.
   - Divkovic ser også rigtig spændende ud, tror bare at han mangler lidt tur i den!

 • Joblar
 • Joblar   30. august 2022   

 • vi mangler det sidste - altså hvor længe skal man blive ved med at høre den samme plade gang efter gang, uden at der er noget som helst fremskridt at spore, altså hvor længe skal det her blive ved før der sker noget ? det har stået på nu i 1,5 år i et væk og der absolut intet der tyder på at det skulle blive anderledes i morgen. Nu bliver ledelsen i klubben simpelhen nød til at træde i karakter (hvis der altså er en ledelse) - ledelsen er dem der i den grad har svigtet her, CV og JBA/bestyrelsen - hvorfor er der ikke sket noget når alle har kunnet se den har været gal i mere end 1 år - jeg forstår det simpelhen ikke.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER