Faxe og Palmå til pressemøde
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Skuffet Ole Palmå: Vi bør kunne lukke mere end 500 ind

 
Fredag eftermiddag åbnede regeringen op for, at Superliga-holdene igen kunne åbne døren for 500 deltagere. En glædelig nyhed for mange, da det tyder på, at samfundet bevæger sig i den rigtige retning. Men der er utilfredshed at spore på Ole Palmås kontor. Den administrerende direktør mener, at Brøndby kunne have plads til flere og stadig følge myndighedernes anvisninger.

  • Faxe og Palmå til pressemøde
  • Jesper Hammeken
   8. juni 2020 - Klokken 18:12
 • Jesper Hammeken
 • Jesper Hammeken
  8. juni 2020 - Klokken 18:12

I den forestående Superliga runde, hvor mesterskabsspillet sparkes igang, vil der igen være mulighed for, at holdene kan få tilskuere på stadion. Regeringen har dog sat et maks på 500 mennesker for hvert stadion. Det skuffer den administrerende direktør i Brøndby, som mener at Brøndby Stadion kan tage imod flere og stadig håndtere kampen på ansvarlig vis.

- Med et stadion som vores med plads til 28.000 er vi i dag uforstående overfor, at man kun må lukke 500 fans ind. Det er reelt set en fastholdelse af et forbud fra regeringen, fortæller Ole Palmå til BT.

Det skuffer ligeledes Ole Palmå, at det er i fodboldbranchen, staten skal teste og evaluere. Mette Frederiksen har nemlig åbnet for, at man i nogle kampe kan lukke flere end 500 ind for at teste det af.

- Nu er der så snak om at enkelte kampe skal bruges som tests i de kommende uger, og her forstår jeg godt, hvis fodboldfans spørger sig selv, hvorfor at vi som den eneste branche skal testes og evalueres før vi kan åbne yderligere op. Det så man ikke med biografer, shoppingcentre og så videre.

Utilfredsheden fortsætter, for Ole Palmå føler ikke, at regeringen lytter til eller tager højde for de stramme protokoller, som Divisionsforeningen har udarbejdet på vegne af Superliga-holdene. 

- Vi klubber har sammen med Divisionsforeningen udarbejdet strikse protokoller lavet på lægefaglige eksperters rådgivning, og derfor står vi i dag tilbage med en følelse af, at man ikke har lyttet til de konkrete planer Divisionsforeningen har fremsendt på vegne af os klubber, og at der ikke er tillid til, at vi og de danske fodboldfans kan varetage opgaven.

Brøndby skal søndag møde AGF på hjemmebane.


Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Gå nu sammen alle stor klubber med pladser og skriv et åbent brev til regeringen og pressen samarbejde er vejen frem, og sammen står man stærkere end klub for klub, alle burde gå sammen om dette burde ikke være så svært...
  1 enig

 • Gizmo
 • Gizmo   8. juni 2020   

 • Det er så sindsygt det her. Det må være et tegn på at folk ikke fatter en brik af hvordan det er at gå til fodbold. Hvis sydsiden bare sidder ned så kan vi alle da sagtens komme ind. Luk fanzonen før kamp lad folk komme ind på forskellige tidspunkter. Gør det og så gør du stadig MEGET mere ind hvad andre gør!

 • Så stoppede Lars Olsen med øjeblikkelig virkning, mon ikke der kommer par stykker mere der stopper eller fyres inden eller når sæson er afsluttet. Jeg er stadigvæk i tvivl med NF egentlig synes jeg ikke hans materiale er godt nok, og ud fra dette gør han det nogenlunde ok. Men det der gør jeg synes vi måske skal finde en anden med anden energi, er hans udmelding om ikke ved hvad der gik galt, hans passive måde spille kampe på og handle på bænken, samt til at skifte ud og råbe sine spillere frem. Men også bruge spillere der konstant ikke viser det der skal til og her tænker jeg på Mraz, Vigen og Gammelby for vil man give unge dygtige spillere tidlig her tænker jeg på Bruus der er i stort set alle kampene fremhæves som banens bedste som HB og har den speed i siderne vi i den grad mangler og tempo i spillet, for sætte ham på bænken, det har jeg ingen forståelse for, Jung skulle været CB og Gammelby taget højre side, som han har prøvet før, han er alligevel en der søger ind i banen og i min optik varmer han alt for meget bolden, han tager tit farten og tempoet af i en kontra, der er Bruus langt mere direkte og derfor mener jeg han er fremtiden derovre, og Durmisi eller en anden med speed modsat side, vi har altid været gode til have gode Wings og backs der kunne sætte speed på nede fra, det har vi ikke rigtig mere, Jobbe der er virkelig god wing er sat på som angriber, og er i tvivl om han fysisk er god nok som forward jeg mener han mangler fysik den har Mraz men er langsom og virker i dårlig form eller er bare ikke bedre, Hedlund er den eneste vi har oppe foran der har hele pakken, men en er ikke nok Jobbe ser jeg en stor fremtid i, men mest som wing måske med lidt mere muskler på kroppen som forward men ikke pt det er i siden. Selvom synes han har gjort det ganske fint i de første par kampe siden opstart men igen mod dårlige modstander, når der kommer nogen fra de bedre klubber så tror jeg han pakkes total ind og får ikke de muligheder, men han spiller bedre end Mraz med længder pt oppe foran. Så måske er der en fremtid ham der, men synes vi skal have et alternativt, selvom Mraz er billig er jeg ikke sikker på det er løsningen.
  1 enig
   
  • @BIF til jeg dør meget enig i det meste du skriver. Jeg har aldrig set NF som den rigtige træner i Brøndby, men nu hænger vi på ham, men han har som du selv skriver udstillet sine mangler i form af manglende taktisk forståelse, alt for reaktiv og konservativ i sit spiller valg, tænker specielt her på Vigen som slet ikke har præsteret i de to første kampe. Så NF er i min optik ikke god nok, samtidig bliver jeg også nød til at sige at mange spillere i den nuværende trup heller ikke er gode nok, eller ihvertfald under præstere de bare gang på gang. Det dårlige spil på banen og den manglende udvikling har stort set stået på lige så længe som NF har været træner, og han har ikke flyttet ret meget i en positiv retning. Er også enig i at det kunne være forfriskende at se Bruus spille fra start (det er jo ikke værre end han kan pilles ud, da vi nu har 5 udskiftninger at gøre godt med). Mraz har indtil videre ikke vist noget som helst der overbeviser mig om at han er værd at satse på, jeg så hellere en stor og aggresiv boks angriber, som eksempelvis FCK og FCK har haft held med, suppleret med en angriber der kan løbe dybt som Jobbe og Hedlund. Som jeg tidligere har skrevet mener jeg det alt overskyggende problem er det faktum at vi tillader alt for mange indlæg fra modsatnder uden pres, senest scorede Horsens 3 mål over kanterne her i weekenden. MEN der er rigtig mange mangler på vores hold tillad mig at nævne det manglende presspil (koordineret og afstemt), pasningsspillet og noget ro på bolden. Så udfordringer er der nok af og det er ikke noget nyt, det mest frustrerende er at det ikke virker til at blive bedre overhoved.
   1 enig
   
  • @Joblar Tak og lige over, jeg synes heller ikke det NF har er godt nok, men det er hans passive tilgang til spillere og udskiftninger og nu også udmelding i pressen, ene dag kan man læse vi skal gave 3 pladsen, næste vi er ikke gode nok og ved ikke hvad der går galt, som træner er du netop den der skal vide det eller løse det. Du skal ikke sidde passivt på en bænk hvor ham der er foran stadigvæk driver de sidste kilometer ud af sine spillere, eller udskifter selvom man er foran, det er handling og det er have tro på det. Man får en ung spiller i Bruus, der har gjort det helt kanon i ALLE opvarmnings kampene, man vælger give ham tilliden ved sætte en mand der har fået utallige chancer af alle trænere, alle roser Gammelby, men tjek han stopper bolden op dribler altså forsinker kontra, han sparker min halvdelen ind direkte i forsvaret, ja han laver indlæg men det er også din opgave og angribernes der så er nogen der kommer til forreste stolpe nogen gange kommer den simpelthen ind for hurtigt hvis man ligger mærke til det, og derfor når forward ikke frem, hvis Hedlund ikke kan nå frem så er der noget galt i farten af indlæggene. Når det er sagt så vil jeg gerne beholde ham, men ser ham som mulig afløser af Jung der sælges for Gammelby er ikke dårlig spiller, han er bare ikke hurtig nok til være på som VB eller HB i mine øjne han forsinker spillet i kontra. Han mangler simpelthen speed når man spiller i 3-5-2 så er det super vigtigt at netop du har nogen der har fart og kommer derude. Mraz er jeg i tvivl om altid sagt kunne blive god, men synes han er for tung og han er ung så burde han kunne være mere speedy, Kamil havde den undskyldning at han havde alderen med sig og synes ikke de minder om hinanden for var det Kamil der sparkede forkert ville han blive RØD i skallen og være gal netop den vildskab og vindergejst mangler vi så meget i holdet.... ser det mest i Maxø og Frendrup hvis jeg skulle fremhæve en leder på holdet, og man bør have min en på midten men ham spiller du uden nu, men tager en Vigen som er så stille og spiller konstant bolden tilbage istedet for frem, nogen gange virker det som om han er sat på opgave af NF og derfor er låst, for alle der så de første kampe med Vigen ved han faktisk kan en del som spiller og fremad.
   1 enig
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder