Fodbold live resultater

Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Skuffet Slimane: Det irriterer mig fucking meget

 
Anis Slimane erkender at præstationen mod FCK ikke var god og er meget irriteret over nederlaget.

  • Thomas Kramer Nielsen
   7. august 2022 - Klokken 19:45
 • Thomas Kramer Nielsen
 • Thomas Kramer Nielsen
  7. august 2022 - Klokken 19:45

Brøndby IF tabte søndag eftermiddag til FCK med 4-1. Det var en rigtig dårlig præstation af de blå-gule.

- Vi præsterer ikke godt nok. Vi forsvarer ikke vores mål, som vi bør gøre. Når FCK har så mange individuelle kvaliteter, så er det klart, at så skal man ramme dagen, og det gør vi ikke i dag. Det er for dårligt, siger Slimane i mixed zone efter kampen.

 

Der var mange Brøndby-fejl i kampen. Og tre af målene kom efter en returbold i feltet.

- De første 20-25 minutter, der synes jeg egentlig det ser fint ud. Vi er gode på bolden og gør det svært for dem. Men forskellen er den individuelle kvalitet. Pep Biel laver tre kasser. Det er en dygtig spiller, men vi må også gerne forsvare vores eget mål. Det gør vi ikke i dag og det er ikke godt nok. Og så skal vi også lave nogle mål selv for, at kunne vinde fodboldkampe, og det gør vi ikke.

- Vi laver rigtig mange fejl. De scorer fire mål, men tre af de mål, der er det en returbold inde i det lille felt, og i hjertet af vores felt, der skal vi være bedre til at cleare bolden.

- Vi sælger ham (Mads Hermansen red.) på en måde, fordi han har reddet den første, og så skal vi være bedre til at cleare den efterfølgende. Det gør vi ikke i dag og det irriterer mig sindssygt meget.

 

Brøndby spiller allerede igen på torsdag, og selvom skuffelsen er enorm lige nu, så vil Slimane nu fokusere på torsdagens kamp.

- Det irriterer mig fucking meget, undskyld mit sprog, men det gør det. Helt vildt. Der er ikke noget værre end at tabe fodboldkampe, men der er heller ikke noget værre end at tabe til FCK, når man spiller i Brøndby. Det er sindssygt irriterende. Men vi har en sindssygt vigtig kamp på torsdag og det er den vi skal fokusere på nu, siger Slimane til 3point.dk

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Joblar
 • Joblar   7. august 2022   

 • En gåde at man kan gå ud til et Derby med sådan en indstilling, og blive skildt ad på den måde, har spillerene slet ingen faglig stolthed, det er middelmådigt og blødsødent, prøv nu med lidt energi og vildskab.

 • Frygter at vi ikke har ramt bunden endnu. Spillerne besidder ikke de mest basale færdigheder og vi har dybest set intet at gøre i det Europa, som vi forsøger at kvalificere os til. Udfordringen er at vi har en sportschef som tilsyneladende lever i et parallelunivers. Medmindre han siger ét i interviews og tænker noget helt andet.
  3 enige · 1 god kommentar

 • mp80
 • mp80   7. august 2022   

 • Håber der kommer et stort bud på Slimane, så er det bare med at slå til, så er der penge til en større udskiftning af spillere og trænere.
   
  • Joblar
  • Joblar   7. august 2022   

  • @mp80 tror jeg desværre ikke, i min optik er han skreget op til noget han slet ikke er, for langsom og for kluntede bevægelser, sæt ham frem på forreste linje til noget mellemrumsspil.
   2 enige

  Se 1 flere kommentarer
   
  • Jeg er godt nok glad for, at det ikke er nogen af jer, der formøbler vores klubs aktiver.

   Lykkelige for 15-20 millioner, nu må I sgu tage jer lidt sammen.

   Ja, Anis havde ikke en god kamp i går. Ligesom resten af holdet. Men nøj hvor er noget af det her brok dog virkelighedsfjernt.
   3 enige · 2 god kommentar

---

 • Håber det i der mindste kan påvirke, at vi får nogle ordentlige forstærkninger ind. Havde vi vundet eller i det mindste spillet en god kamp, havde det nok tippet til, at der blev holdt igen med forstærkninger…
  1 god kommentar

 • Nok snak Slimane det sagde du også for en uge siden efter hjemmekampen mod FCN.

  Nu skal der handling bag dine ord torsdag og levere varen.

  Gælder hele holdet torsdag
  4 enige · 1 god kommentar

 • Synes du bør starte med at sige JEG og ikke vi.
  Du har desværre været fornærmende ringe de sidste par kampe.
  Ser frem til at du finder dit gamle jeg igen.
  Indtil da bør du give din plads i start 11 til en anden.

---

 • Ved godt jeg stikker hånden i en hvepserede her. Slimane er for mig et af de største talenter BIF har haft de seneste 10-15 år. Han spiller altså på en af de sværeste positioner og skal endda til det forekommende VM. Han er fysisk stærk, har et godt skud og er i top 3 teknisk i suppen. Man glemmer tit han er 21 år gammel og vurderer ham på subjektive vilkår. Havde Slimane haft et bedre angreb foran sig og en bedre makker på midten, så var han røget for +50-60 mio. jeg tror desværre vi ser hans fulde potentiale i den næste klub han spiller (som forhåbentligt er en bedre boldspillende klub end vi selv er).
  3 enige · 3 god kommentar

 • Nåh, men vi må jo erkende at holdet uden Maxsø mangler en ledertype. Hermansen er en ledertype men kan ikke stå med det hele alene.
  1 enig · 1 god kommentar

 • Turbo
 • Turbo   8. august 2022   

 • Slimane er en skolegårds spiller. Ham det er meget bedre end alle de andre men der er så langt imellem at det bliver effektivt.
  1 enig
   
  • @Turbo måske har du ret. Måske ikke. Det kræver Slimane trods alt har bedre spillere med sig og foran sig. Cappis er jo ikke i nærheden af Slimanes niveau og Rado efterlader en del ønsker med bolden. Hverken Hedlund eller Kvistgaarden har vist noget helt særligt endnu. Det efterlader størstedelen af ansvaret hos Slimane. Man kan mærke det på stadion: enten skal Blas ellers skal Slimane levere noget ekstraordinært. Resten er bare.. ordinært.
   1 enig

---

 • N.BS
 • N.BS   31. august 2022   

 • Brøndbystrand , du har 100% ret i det du siger.. slimane kan ikke altid redde hele holdet.. man glemmer nemlig er manden kun er 21 år gammel. Jeg tror vist dem som har forstand på fodbold også ved det. det er så synd at slimane ikke har bedre spiller med sig på begge sider af banen .... Tror bare at vi skal vente og se hvad den talent er for en STJERNE !! ... også kan man sige hva man har lyst til... glem ikke at slimane's spiller var nemlige Joppe, frendrup, bruus, gammelby,Uhre, osv osv... prøv li kig på et hold såden som den ser ud nu !! Sindsygt stor forskel. så desværre ligger bolden ikk KUN hos slimane men 10 andre spiller som skal kunne følge med talentmæssigt. !!! er li kommet hjem fra ferien ... men ser selvfølgelig ALLE BIF kampe...! 4 ever . Viva Slimane
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER