Slimane
Foto: Ian Nielsen / Ian Foto Sport ©
NYHED

Slimane: Jeg har fået mere gåpåmod

 
Anis Ben Slimane blev hentet til Brøndby sidste sommer, og efter et halvt år på U/19-holdet, rykkede han med fart på op i 3F Superligaen. Den unge midtbanespiller var tæt på at blive matchvinder, da Brøndby delte med FCK i Telia Parken, og Slimane selv føler da også, at han stille og roligt har fået vendt sig til tempoet. Det gør ifølge ham selv, at han har fået mere gåpåmod.

  • Slimane
  • Jesper Hammeken
   16. juli 2020 - Klokken 09:04
 • Jesper Hammeken
 • Jesper Hammeken
  16. juli 2020 - Klokken 09:04

Anis Ben Slimane var ikke et navn mange havde hørt før, da han blev udtaget til Superliga-truppen i febuar måned, men siden da har talentet vist sig frem, og det har udmøntet sig i en del spilletid. Men bænken er også blevet indtaget af Slimane nogle gange, og det er ikke noget, som bekymre ham. Midtbanespilleren tror på, at det er sundt for hans udvikling med pauser.

- Man vil jo gerne spille hele tiden, men på den anden side kan jeg godt se meningen med det. Det med, at man spiller, og så får man lige en pause derefter, tror jeg, er rigtig sundt. Og det er jo ikke, fordi jeg ikke spiller en rolle på holdet. Det jo fedt at komme ind i kampene og være afgørende både med assists og godt spil, så jeg synes, det har været sundt, og jeg tror, det er meget almindeligt som ung, fortæller Anis Ben Slimane til brondby.com

En af Slimanes forcer ligger i teknikken, og det så man senest i derbyet, hvor midtbanespilleren på flot vis fik sat Robert Mudražija. Det er noget, som Slimane vil tage med ind i førsteholdstruppen, fordi han tror på, at der har været en stor del af det, som har bragt ham 3F Superligaen og Brøndby IF.

- Til at starte med handler det om at finde sig selv og finde tempoet. Det tekniske har altid været en af del af mine spidskompetencer, og jeg kan de lidt ekstraordinære ting på bolden. Når man så begynder at føle sig mere tryg på banen, synes jeg ikke, det er ting, jeg skal lægge fra mig. For det er blandt andet også en af de ting, der gør, at jeg er en del af den her trup.

- De prøver i hvert fald ikke at tage det fra mig. Det handler om at finde balancen mellem at spille sikkert og at tage lidt større risici i sine træk og driblinger, når chancen opstår. 

Anis Ben Slimane har hurtigt, skulle tilpasse sig tempoet i 3F Superligaen, og det føler den unge spiller også selv, er ved at være på plads. Han roser i samme ombæring sine kollegaer på midten og i forsvaret for den gode kommunikation.

- Jeg føler så småt, at jeg er begyndt at vende mig til tempoet. Jeg er godt på vej i hvert fald. Der er selvfølgelig nogle ting at lære endnu, og sådan vil det være, men det kommer. Jeg kan mærke det efter de kampe, vi har spillet allerede nu, at man vender sig mere til det. Når jeg har startet på banen, har jeg oftest spillet sammen med Lasse (Vigen, red.) og Frendrup, og der synes jeg, at vi har en rigtig god kommunikation. Selvfølgelig også nede fra bagkæden, hvor de er gode til at guide og fortælle hvad man skal gøre, og hvor man skal stå.  

I derbyet søndag spillede Brøndby 0-0 efter en flot kamp fra de blå/gules side. Slimane var tæt på at blive matchvinder, men der blev fejlagtigt dømt offside. Talentet er tilfreds med sit indhop, men ærger sig over, at det ikke blev til en matchvinder-rolle.

- Når du kommer ind i en kamp, og det står 0-0, handler det bare om at jagte de tre point, og som tidligere angriber var det ikke helt uvant for mig. Jeg lagde mig nok i virkeligheden mere som en 10'er, og det gik okay, og jeg føler måske også, at det gav mig mere plads til de ting, jeg er god til.

- Overodnet var det en fed oplevelse, og jeg er tilfreds med mit indhop. Det var mit første Derby i Telia Parken, og det er aldrig helt nemt. Det havde selvfølgelig været rart at have sluttet kampen som matchvinder, men sådan skulle det ikke være. Det må blive næste gang.

Næste gang Slimane og resten af holdet skal i aktion, bliver søndag, hvor der bydes op til dans på Brøndby Stadion, når man får besøg af Aab. Billetterne er sat til salg, og du kan sikre dig din her.


Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Han har vænnet sig til tempoet og ikke vendt sig. Han vendte sig jo ikke væk fra det og vendte sig om igen. Man kan vende sig som når man drejer rundt og man kan vænne sig til et højere tempo end man har været vant til. Det er et spørgsmål om tilvænning. Beklager dybt at skulle skrive det men det er sgu en pinlig børnefejl.
  3 enige · 2 god kommentar
   
  • S.P.
  • S.P.   16. juli 2020   

  • @Dansplast Ingen grund til at beklage. Du har fuldstændig ret.
   1 enig · 2 god kommentar

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
    16. juli 2020   

 • Den scoring havde gjort underværker for mit managerhold!
   
  • Mærsk
  • Mærsk
   Betalende bruger
     16. juli 2020   

  • @Saesonkort og mit odds... tyveri ved højlys dag der skulle have givet 3 fortjente point og 450kr i banken :-(
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder