Foto: Freja Borne ©
NYHED

Slimane: Jeg var klar til at slås

 
Brøndby tog hertil aften et vigtigt skridt hen mod playoff-runden i Conference League med en 1-0 sejr over Basel. Anis Slimane er tilfreds med det gode udgangspunkt og var klar til at slås for fansene.

  • Thomas Kramer Nielsen
   5. august 2022 - Klokken 01:52
 • Thomas Kramer Nielsen
 • Thomas Kramer Nielsen
  5. august 2022 - Klokken 01:52

Det var et tændt Brøndby Stadion, der lagde græs til det første opgør mod Basel. Slimane var tilfreds med den gode kulisse.

- Fantastisk kulisse fra første minut af. Vi starter kampen med et brag og med to chancer, det giver en masse energi til holdet og en masse selvtillid. Vi snakkede om, at vi skulle vise, at det var på Brøndby Stadion, vi spillede i aften, og det formår vi at gøre fra allerførste sekund af, siger Slimane til pressen efter kampen.

 

Slimane har roser til både de defensive spillere, men også de offensive, og synes det er et udtryk for et godt sammenhold, at spillere, der bliver skiftet ind, kommer ind og gør en forskel.

- Jeg synes de defensive spiller en fantastisk kamp og holder dem fra chancer, men omvendt synes jeg også de offensive har en anden rolle og det er selvfølgelig også at kunne presse og gøre det svært for deres forsvarsspillere at sætte spillet i gang. Så ved vi at vi har Hedlund, som er hurtig, og Marko Divkovic, som formår at komme ind og, for anden kamp i streg i Europa, gøre en forskel. Det viser også det sammenhold vi har, at selvom man starter ude, så har man stadig en opgave her i Brøndby.

 

Sidste års europæiske erfaring har gjort de blå-gule klogere, og med sejren på 1-0 har Brøndby et godt udgangspunkt til returopgøret i Schweiz om en uge.

- Det er et rigtig fint udgangspunkt. Vi er foran 1-0 og ved, at Basel skal ud og jagte. Man har en tendens til, når man skal jagte et mål, at efterlade et bagrum, og man bliver måske lidt ukoncentreret og ivrig, og det skal vi se, om vi ikke kan udnytte. Efter sidste sæson, så kan det godt være, at det ikke var helt prangende med vores resultater, men det giver noget erfaring. Det synes jeg også, at vi formår at vise i år, at, i Europa, skal vi være lidt klogere

 

Under kampen var Anis Slimane impliceret i en situation med Basel-spilleren Wouter Burger, der provokerede Brøndby-fansene. En situation, hvor Slimane ender med at få en rift.

- Når fansene er så vilde, som de er i aften, så har man for at sige det lige ud, lyst til at slås. Når man kan se, at han begynder at spille lidt smart over for fansene, så vil man gerne støtte fansene. Han pegede ud mod fansene og sagde et eller andet med “så kom” eller et eller andet, men jeg tror ikke, han havde lyst til, at nogen af dem skulle komme ind på banen. Det er klart, at det også giver noget boost, og det gør, at man får lyst til at gå lidt over grænsen. Det var på fuld smadder, og jeg var i hvert fald klar til at slås, hvis han ville.

 

Med gode europæiske præstationer og et par dårlige resultater i Superligaen, har det været en mærkelig start på sæsonen, men sejren giver selvtillid forud for derbyet på søndag.

- Det har været lidt ambivalent, for vi vinder vores kampe i Europa, og har ikke vundet de sidste to i Superligaen, men når vi vinder i aften mod et stærkt hold, så giver det noget selvtillid til på søndag mod FCK. Jeg håber vi kan tage det med fra i dag til på søndag, for jeg synes det er fantastisk af drengene, og jeg synes vi arbejder stenhårdt. Jeg synes ærlig talt ikke, at det var en kamp, hvor vi var sindssygt gode på bolden. Det var meget mentalt og hjertet, og det håber jeg vi kan tage med til på søndag.

- Jeg tror ikke, at vi skal kigge på tabellen lige nu, da der kun er spillet tre kampe. Det er klart, at vi har manglet at lave mål. Sidste sæson havde vi svært ved at skabe chancer. Nu skaber vi chancerne, men har svært ved at lave mål, slutter Slimane.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Nogen udtagelser kan man godt se Slimane stadigvæk er ung :)

  Synes Slimane skulle fokusere mere på sit spil, for han var ikke god igår. Brug din fokus på banen fremfor end hvad der sker udenfor banen, så kunne det være vi kan se den Slimane vi ved der kan noget særligt. For god var Slimane ikke i går,
   
  • @CV fan side han spillede en ganske udemærket anden halvleg synes jeg
   8 enige · 2 god kommentar

  Se 5 flere kommentarer

 • mp80
 • mp80   5. august 2022   

 • Synes han kun i få situationer viste sine kvaliteter.

  Ikke nogen prangende kamp,, man kan håbe på et stort bud på ham, så man kan få Wass ind på midten og Slimane kan fortsætte udviklingen i nye omgivelser. Tror han trænger til at prøve noget nyt, han er heller ikke interesseret i at forlænge.

 • Fantastisk attitude fra Anis! Ikke så meget politisk korrekthed, bare kæmp med hjertet og vis dine følelser!

  Og han var helt oppe at køre ned mod Sydsiden efter kampen! Bragede igennem på 'vi hader fck'-sangen.

  Fandme fedt at se på!
  9 enige · 3 god kommentar
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER