Anis Slimane
Foto: Ian Nielsen / Ian Foto Sport ©
NYHED

Slimane og Tunesien led første nederlag i VM-kvalifikationen

 
Anis Slimane var i startopstillingen, da Tunesien lørdag mødte Ækvatorial Guinea og led sit første nederlag i kvalifikationen.

  • Anis Slimane
  • Nanna Møller Karlsen
   14. november 2021 - Klokken 11:51
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  14. november 2021 - Klokken 11:51

Anis Slimane er fast inventar, når den tunesiske landsholdstrup udtages. Således ingen undtagelse denne gang.

Brøndby-spilleren startede inde på en tre-mands-midtbane, da Tunesien lørdag mødte Ækvatorial Guinea i VM-kvalifikationen. Inden kampen havde Tunesien, på gruppens førsteplads, tre point ned til netop dagens modstander. Men det hul fik de lukket.

Det lignede ellers længe en nulløsning, men efter 84 minutter fik Tunesien ad flere omgange ikke sat sig igennem i defensiven. Det resulterede i en fri chance midt i feltet og den takkede og kvitterede Pablo Ganet for ved at gøre det til 1-0 til Ækvatorial Guinea, som dermed fuldstændig åbnede gruppen inden sidste spilledag. Anis Slimane blev skiftet ud efter 89 minutters spil.

På tirsdag møder Slimane og co. Zambia i den afgørende kamp. Vinderne af de ialt ti grupper mødes siden i en playoff-runde med hjemme- og udekampe om fem pladser ved VM næste år. 

Tunesien fører stadig sin pulje med 10 point og en bedre målscore end Ækvatorial Guinea (også 10 point) og Zambia (7 point). 

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER