Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Slimane: Vi skal tage den gode energi og det gode spil fra FCM-kampen med

 
Anis Slimane glæder sig til atter at tørne ud på Brøndby Stadion, når Silkeborg IF fredag aften kommer på besøg. De gode takter fra sejren over FC Midtjylland skal tages med, lyder det fra midtbanespilleren.

  • Nanna Møller Karlsen
   9. september 2021 - Klokken 17:16
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  9. september 2021 - Klokken 17:16

Sæsonens første landsholdspause er forbi og for midtbanespilleren Anis Slimane var det endnu en succesrig af slagsen. Han kom for fjerde gang i karrieren på tavlen for Tunesien.

- Jeg håber selvfølgelig at kunne tage mine gode præstationer for Tunesien med ind her på banen for Brøndby. Det er lykkedes rigtig fint for mig, de sidste par gange jeg har spillet, så jeg håber selvfølgelig, at jeg kan tage den selvtillid med videre til de næste par kampe, siger Slimane til klubbens hjemmeside.

Brøndby IF gik på landsholdspause med sæsonens første sejr i bagagen, da de blå/gule vandt 2-0 over FC Midtjylland. De gode takter fra den kamp skal Brøndby tage med sig til kampen mod Silkeborg, lyder det fra Slimane.

- Jeg har siden min seneste landskamp gået og glædet mig til at skulle spille igen her på Brøndby Stadion foran alle vores fans. Vi skal tage al den energi og gode spil med fra FC Midtjylland-kampen, og så er jeg også sikker på, at vi nok skal skabe et godt resultat mod Silkeborg.

Kampen spilles fredag aften på Brøndby Stadion med kickoff klokken 20.00.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • sirtrip
 • sirtrip
  Betalende bruger
    9. september 2021   

 • Det bliver er godt resultat! Jeg har nemlig bestemt at fcm kampen var starten på en stime!
  1 god kommentar
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER