Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Slukøret Hermansen: Det føles ad helvede til

 
Mads Hermansen var en skuffet mand, da han mødte pressen efter det syvende nederlag på stribe.

    • Nanna Møller Karlsen
      1. maj 2022 - Klokken 20:26
  • Nanna Møller Karlsen
  • Nanna Møller Karlsen
    1. maj 2022 - Klokken 20:26

Krisen kradser i Brøndby IF. Søndag blev det til det syvende nederlag i træk. Selv en mand i overtal kunne Brøndby ikke besejre Randers FC, der vandt 2-1 på et sent mål efter et hjørnespark. Netop hjørnesparket skulle Brøndby have gjort det bedre på, lød det efter kampen fra Mads Hermansen.

- Det var et hjørnespark, som han headede ind. Man kan altid gøre noget bedre, når man lukker mål ind. Specielt på standarder. Vi skal være mere aggressive på bolden. Standarder er altid en krig og dem der kriger mest, de vinder som oftest duellen. Der må vi se os selv i øjnene og spørge, om vi krigede nok for den bold, sagde Brøndby-keeperen.

- Vi kom godt fra start, spillede en god halv time og kom en mand i overtal, men så begynder vi at forcere det lidt og vi bliver for ivrige efter at lukke kampen. Der skal vi være klogere. Vi har lige spillet meget i undertal selv, så vi ved hvordan det er at løbe efter bolden. Der skulle vi have været bedre.Vi smed nogle dumme bolde, som også førte til straffesparket. Det gav selvfølgelig Randers tro på tingene igen.

Hvad siger I til hinanden nede i omklædningsrummet efter sådan en kamp?

- Det er sgu svært at sige noget. Vi er alle sammen skuffede og vi er alle sammen ærgerlige. Som vi har sagt de sidste mange uger, så er vi sgu nødt til at skubbe brystet frem. Det er kun os, der kan vende det. Der er ingen, der gør det for os.

Fansene var frustrerede efter kampen og gav udtryk for det. Det har Hermansen fuld forståelse for.

- Jeg kan absolut forstå det. Vi er lige så frustrerede alle sammen selv. Vi er kede af det. Vi er skuffede. Vi ved godt, at det vi leverer ikke er godt nok resultatmæssigt. Vi forstår fuldt ud fansenes frustrationer.

Han lægger ikke skjul på, at det er skuffende. Brøndbys suveræne stime med ni sejre i træk er nu blevet afløst af klubbens længste nederlagsstime nogensinde.

- De første mange kampe brugte vi på at finde hinanden, og så satte vi en fantastisk stime sammen, som vi nu har smidt i havet. Jeg ved sgu ikke, hvad jeg skal sige om det. Det er hårdt.

- Det føles ad helvede til. Vi vil vinde og vi har høje ambitioner. Lige nu ligger vi nummer seks og det er absolut under vores målsætning som klub. Det er ikke godt nok.

Brøndby IF skal på søndag møde FC København på Brøndby Stadion.





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.





Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder