Fodbold live resultater

Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

SLUT: Brøndby IF møder Silkeborg IF i Future Cup

 
Brøndby IF og Silkeborg IF mødes tirsdag eftermiddag i Future Cup. 3point.dk liveopdaterer fra kampen i denne artikel.

  • Nanna Møller Karlsen
   29. november 2022 - Klokken 14:28
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  29. november 2022 - Klokken 14:28

Tirsdag 14.30 byder på Future Cup-kamp live fra JYSK park i Silkeborg, hvor Silkeborg IF og Brøndby IF tørner sammen. 3point.dk liveopdaterer i denne artikel.

Brøndby stiller som følger:

Jonathan Ægidius, Jens Martin Gammelby, Henrik Heggheim, Frederik Alves, Alex Batista Lindstrøm (U/17), Joe Bell, Solomon Opoku (U/19), Oscar Schwartau, Peter Bjur, Mathias Kvistgaarden, Marko Divkovic

Silkeborg IF - Brøndby IF: 1-2 (Kvistgaarden, Cappis)

Liveopdatering:

3. minut: Brøndby meget på bolden her i indledningen. Spiller den fint og tålmodigt rundt.

5. minut: Det ser sgu fornuftigt ud. Hurtig boldomgang, gode bolde op gennem kæderne og påpasseligt, når bolden mistes, så den hurtigt erobres igen. Nu mangler vi bare en åben målchance.

7. minut: Silkeborg finder plads mellem Heggheim og Gammelby, men de blå/gule får ryddet indlægget og er nu på bolden igen. Unge Alex Batista Lindstrøm spiller venstreback. Han spiller til daglig på U/17-holdet efter han i sommer skiftede fra FC København. Han kan også spille angriber. Han har masser af fart og power.

8. minut: Kvistgaarden ligner en mand, der gerne vil gribe chancen. Han fik scoret et flot mål mod Millwall, og her har han netop driblet sig igennem to SIF-spillere og fremtvunget et hjørnespark. Det får SIF clearet.

11. minut: Heggheim begår et frispark et par meter uden for feltet. SIF sparker direkte, men den går forbi mål.

12. minut: God BIF-omstilling, som startes af Lindstrøm, der sætter fart på kanten. Han spiller den ind centralt til Bell, der sender den ud på siden til Bjur. Han finder Kvistgaarden med et indlæg, men hovedstødet går over mål.

17. minut: BIF er gode i presset og lukker rummene godt ned. Så det er ikke meget vi ser til SIF på bolden.

18. minut: BIF erobrer helt oppe omkring modstanderens felt. Kvistgaarden får lagt den af til Bell, der kommer til en god mulighed, men hans afslutning bliver blokeret.

21. minut: Bjur har været virkelig god indtil videre. Hårdtarbejdende i genpresset og ligger og tager rigtig mange løb både i dybden og på tværs. Finder gode løsninger.

23. minut: MÅÅÅÅÅLLL!!! Et smukt et af slagsen!! Bjur får den i dybden i venstresiden og lægger et indlæg helt over bagerst i feltet til Divkovic, der klogt header på tværs til Kvistgaarden, som sætter låget på og bringer BIF på 1-0! Meget fortjent. Brøndby har spillet virkelig godt!

25. minut: Stor chance til Bell! Kvistgaarden erobrer og sætter fart, udfordrer Østrøm og finder Bell i feltet. God afslutningsmulighed, men han rammer den skævt og den går forbi.

28. minut: Igen et godt BIF-angreb. De spiller hurtigt og direkte. Schwartau kommer til et skud på kanten af feltet, men hakker den over mål.

32. minut: Hold nu op, et flot angreb af Brøndby! Der er løb og bevægelse konstant. Gammelby med et godt løb og han kommer fri med keeperen, som dog disker op med en flot redning en-mod-en.

35. minut: Gammelby bliver nedlagt og slår sig. Han får nu behandling inde på banen.

35. minut: Han kan desværre ikke fortsætte. Kevin Tshiembe er blevet kaldt hen for at komme ind i stedet for.

39. minut: Tshiembe er kommet ind og det giver lidt omrokering i forsvaret. Heggheim går ud på højre back, Alves rykker over til højre og Tshiembe lægger sig som venstre stopper.

40. minut: SIF kommer til sin første chance i kampen, men den var også stor! De bryder igennem i Brøndbys venstreside og Tengstedt kommer fri i feltet, men Ægidius redder og giver en retur, som en anden SIF-spiller samler op. Men Ægidius redder også hans forsøg. Flot af den unge målmand.

41. minut: Der er pludselig masser af plads i BIF-defensiven. SIF bryder igennem og Alves nedlægger en mand. Dommren dømmer straffespark. BIF-spillerne er meget uenige, de mener at han sparker ned i græsset. Men Tengstedt sparker fra pletten og scorer til 1-1.

PAUSE: Brøndby IF har spillet en flot halvleg, men Gammelbys udskifting og de dertilhørende rokeringer kostede lidt mod slutningen. Mange positive ting at bemærke. Blandt andet at Bell fungerer langt bedre med en mand ved siden af sig i maskinrummet. Giver ham plads til at gå mere med ud i siderne og maskerer hans manglende fart. Det ser rigtig godt ud med ham derinde i denne formation. Kvistgaarden ligner en, der har tænkt sig at snuppe en startplads i foråret. Han og Schwartau er virkelig dygtige i det første pres.

51. minut: Kampen er i gang igen og det er startet meget jævnt efter pausen, hvor holdene lige skal finde deres fødder igen.

54. minut: SIF ligner mere sig selv her efter pausen. Sætter bedre angreb sammen og spiller sig bedre ud af Brøndbys pres.

58. minut: Brøndby har ikke fået spillet til at køre på samme måde efter pausen. Det er mest SIF, der er på bolden og vi smider den for hurtigt væk og finder ikke de samme løsninger som i de første 45 minutter.

60. minut: Brøndby skifter ud. Ud går Bell og Batista, ind kommer Christian Cappis og Jonathan Agyekum (U/17). Bjur går ned på venstre back.

61. minut: SIF kombinerer sig igennem og kommer til en pæn mulighed, men afslutningen går forbi mål. Det er lidt one way traffic lige nu.

63. minut: KÆMPE chance til indskiftede Agyekum. Kvistgaarden spiller ham helt fri med en god aflevering på tværs, men keeperen kommer ud og redder flot. Schwartau er over returen, men den sender han over mål.

65. minut: Kvistgaarden med et godt gennembrud i Brøndbys højreside. Han får sat sin oppasser, der nedlægger ham på kanten af feltet og får et gult kort. 

66. minut: Bjur sparker direkte på kassen med venstrebenet, men den går et stykke forbi.

67. minut: Brøndby er for passive i eget felt og en SIF-spiller får for meget plads. Han kommer pænt fri og sparker på ydersiden af nærmeste stolpe.

71. minut: Kvistgaarden har også været Brøndbys bedste efter pausen. Han ved godt, hvad han skal bruge disse kampe til. Han spiller sig i hvert fald tættere og tættere på en startplads i foråret, ingen tvivl om det.

75. minut: SIF med et meget flot angreb, som sender BIF fuldstændig på røv og albuer. Men afslutningen tager overliggeren.

82. minut: Det hele er ved at fise lidt ud i ingenting nu. Begge hold ser trætte ud, tempoet er langsommere og genpresset uden så megen effekt.

86. minut: Brøndby mister bolden i en omstilling og så slår SIF kontra den anden vej. Ender med en pænt stor chance, men afslutningen mangler kvalitet.

88. minut: TÆT PÅ! Heggheim finder Kvistgaarden i feltet og han vender hurtigt rundt og afslutter resolut med venstrebenet, men keeperen får hånden på og vipper den ud på stolpen. Nedtur!

93. minut: MÅÅÅÅÅÅLLLL!!! Hahaha, lækkert! Super gennembrud af Divkovic, der smækker bolden ind centralt, hvor Cappis kommer til og scorer med maven. 2-1 og slut!

SLUT

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Sinbad
 • Sinbad
  Betalende bruger
    29. november 2022   

 • Bedste presspil i år
  1 enig

 • Hvilken position spiller Bjur?
   
  • Sinbad
  • Sinbad
   Betalende bruger
     29. november 2022   

  • @Klipklapperen 10
   1 god kommentar
   
  • nannasoph
  • nannasoph
   Administrator
     29. november 2022   

  • @Klipklapperen Udgangspunkt på venstrekant, men han vandrer lidt nogle gange. Klæder ham.
   2 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • Dejligt at de ikke er gået på mental vinterferie endnu, selvom Silkeborgs start 11 er noget mindre profileret en vores. Det kan ikke være verdens mest motiverende kamp at skulle spille.

 • LJS
 • LJS   29. november 2022   

 • Er det Martin Retov der leder tropperne?...
   
  • nannasoph
  • nannasoph
   Administrator
     29. november 2022   

  • @LJS Jep.


 • Der er spillere for små 40m DKK i vores startopstilling.
  1 god kommentar

 • Fotosyntese
 • Fotosyntese
  Betalende bruger
    29. november 2022   

 • Har kun set anden halvleg og vi er skræmmende dårlige. Nr 34 og nr 43 har intet at byde ind med. Divkovic og Bjur har heller ikke noget at byde ind med. Vi er et hold uden fart og spiller bagud og på tværs.

 • Fotosyntese
 • Fotosyntese
  Betalende bruger
    29. november 2022   

 • Nå der kom Divkovic med et godt gennembrud
  1 enig · 1 god kommentar


 • Super-sub Cappis! Tak for live update
  1 enig
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER