SLUT: Brøndby pudser formen af mod Crystal Palace

• Simon Hedlund
    • Nanna Møller Karlsen
      5. september 2020 - Klokken 15:59

Klokken 16.00 dansk tid fløjtes sommerens sidste test for Brøndby IF op, når det gælder Crystal Palace på udebane.

Vi opdaterer live fra kampen her, så du kan følge med, hvis du ikke selv har mulighed for at streame. Den streames mod betaling  hos Brøndby Indefra (Premium abo.) og på Crystal Palaces hjemmeside (5 pund).

STILLING: 1-1

90+2. minut: SLUT! Det ender 1-1. Rigtig fin sidste test for Brøndby, hvor der er mange positive ting at tage med. Tak fordi I fulgte med.

90+2. minut: Der afsluttes direkte på mål, men Schwäbe redder flot.

90+1. minut: Radosevic begår frispark et par meter uden for feltet. Brøndby har haft optræk til et par gode omstillingsmuligheder, men den sidste aflevering har manglet kvalitet.

88. minut: Meyer med en god bold i dybden til Schlupp, der afslutter hurtigt, men lige på Schwäbe, der parerer.

86. minut: God hovedstødsmulighed til Rosted efter hjørnespark. Han bør få mere ud af den, men header langt over mål.

84. Schlupp dribler hele vejen på tværs af Brøndby-feltet og kommer halvt fri. Han afslutter i sidenettet for anden gang i kampen.

81. minut: Bjur med et par gode indlæg. Den fejler altså ingenting, den venstrefod!

79. minut: Uffff, tæt på Crystal Palace-mål. Anføreren med det lange efternavn sparker tæt over mål.

76. minut: Ingen kan stoppe Zaha. Han er fremragende. Her skabte han en god mulighed, men Radosevic kom tilbage og kom i vejen for indlægget.

72. Fantastisk redning af Schwäbe! En Zaha-afslutning bliver blokeret og helt tilfældigt havner bolden hos en helt fri Max Meyer, men Schwäbe redder flot.

70. minut: MÅÅÅÅÅÅLLLL!!! Super-indlæg af Bjur, den lander for fødderne af Lindstrøm, der sætter indersiden på og den går i nettet via stolpen!

69. minut: Tobias Børkeeiet erstatter Mikael Uhre.

68. minut: Endnu en stor fejl af Radosevic. Ved at koste, men Radosevic bør sende en buket blomster til Maxsø, der redder heroisk på stregen.

68. minut: Åhhhh, næsten... Gode ting af Bjur og Lindstrøm, Brøndby får afsluttet, men bliver igen-igen blokeret.

65. minut: Ayew forsøger sig fra distancen, men den går langt over. Nu skifter hjemmeholdet Max Meyer og Martin Kelly ind.

61. minut: Zaha driver gæk med hele Brøndby-forsvaret og får afsluttet, men afslutningen bliver blokeret.

59. NUUUIIIJJJ... Virkelig godt Brøndby-angreb. Godt af Bruus, godt af Uhre i feltet, godt af Bjur, der får den i venstresiden og afslutter kompetent og tvinger Palace-keeperen ud i en superredning.

57. minut: Brøndby-frispark på kanten af feltet. Peter Bjur sparker direkte, men den går en meters penge over målet.

55. minut: Godt indlæg af Bruus, men Palace får blokeret til hjørnespark.

52. minut: Der skulle det have været 2-0! Brøndby-forsvaret kommer for sent ad et par omgange og CP får spillet sig igennem. Ayew kommer HELT fri foran Schwäbe, men brænder.

51. minut: Super omstillingsmulighed til Brøndby, men Vigen bliver lukket ned af Ward og ender med at få et lidt billigt frispark.

50. minut: Crystal Palace nærgående efter et frispark, men ender med et hjørnespark.

47. minut: Fin mulighed til Brøndby, som vinder bolden højt på banen. Radosevic lægger den ud til Bruus, som afslutter helt forfærdeligt og langt over mål.

46. minut: Anden halvleg er sat i gang. Jesper Lindstrøm er kommet ind i stedet for Rezan Corlu.

45+1: Pause! Brøndby spillede virkelig godt særligt i den første halve time. Efter udskiftningen af Mensah (hvor der også var drikkepause), har Crystal Palace siddet på det meste og fik også scoret. Det er dén kvalitet, Zaha besidder, som har været forskellen på de to hold i første halvleg. Fejl af Radosevic straffes med det samme.

45. Flotte Crystal Palace-kombinationer foran Brøndby-feltet ender med en Zaha-afslutning, som går et pænt stykke forbi. Virkelig godt spil her.

44. minut: Arrrrh, Hedlund! Får en rigtig god bold i dybden af Vigen, men får en dårlig førsteberøring på og vælger at stoppe op. Sløser med sin aflevering tilbage i banen, den får bare for lidt fart, og så kan hjemmeholdet nemt erobre.

42. minut: Hedlund stikker afsted med en god dribling og forsøger et indlæg ind til Uhre, der kommer stormende til, men lige i handskerne på målmanden.

38. minut: God chance til Bjur! Stærkt spil af Brøndby, Bjur modtager den i venstresiden og han hugger til bolden, men CP-keeperen redder.

36. minut: 1-0 til Zaha efter en stor fejl af Radosevic, som smider bolden midt på egen banehalvdel.

33. minut: Bjur erstatter Mensah.

31. minut: Mensah ser skadet ud... Tror han skal skiftes ud. Skidt! Han har spillet godt.

30. minut: De engelske kommentatorer roser Radosevic. Han er alle steder, hvor Zaha er. Og endda også med i angreb, når Brøndby slår omstillinger. Fint af kroaten den første halve time.

29. minut: Der står Crystal Palace på mere og mere nu. Der forsøger sig ganske meget med dybdebolde ned i lommerne bag Brøndbys wingbacks.

27. minut: Godt forsvarsspil af Brøndby, som afværger hjørnesparket. CP bygger nu op nede fra.

26. minut: Hjørne til CP efter et mindre pres.

21. minut: Stor chance til Hedlund! Godt løb og indlæg fra Bruus. Der er tempo nok på indlægget, så Hedlund skal bare dirigere den, men han giver den for meget og hakker den over mål.

20. minut: Bedre fra Palace nu. Stor chance til Schlupp, men han sparker i sidenettet.

19. minut: Stor chance til Palace efter en fejl af Maxsø.

17. minut: They play some lovely football, Brøndby, lyder det fra de engelske kommentatorer i Crystal Palaces stream. Og de har ret. Brøndby har spillet virkelig godt indtil nu.

15. minut: God Brøndby-mulighed! Corlu vinder et frispark. Vigen sender bolden bagerst i feltet, hvor Maxsø header den videre. Radosevic får afsluttet, men bliver blokeret.

13. minut: Crystal Palace har bolden i et minuts tid, men Brøndby presser dem godt og de kommer ikke ret meget over midten. Til sidst smider de den væk.

11. minut: God chance til Mensah! Corlu og Vigen spiller godt sammen, inden Vigen spiller et indlæg over bagerst i feltet, hvor Mensah kommer til og afslutter, men bliver blokeret. Mensah er virkelig startet livligt!

10. minut: Brøndby er rolige på bolden og spiller med stor selvtillid.

9. minut: Corlu lægger smart bolden af til Vigen, der finder Mensah, som kommer stormende i venstresiden. Han udfordrer og går mod baglinjen, men godt CP-forsvarsspil giver målspark.

7. minut: Endnu et fint Brøndby-angreb, ender med et indlæg fra Mensah, der er kommet helt med i feltet, men der kommer ikke afslutning på indlægget. Fine takter.

5. minut: Zaha driver gæk med Brøndby-forsvaret og fremtvinger i sidste ende et hjørnespark.

4. minut: Schlupp forsøger fra distancen, men Schwäbe redder den sikkert.

4. minut: Brøndby er kommet fint fra start og har været mest på bolden i kampens første minutter.

2. minut: Godt angreb af Brøndby. God diagonal fra Jung til Bruus, som lægger et godt indlæg ind til Hedlund, som header et stykke over mål.

1. minut: Kampen er sat i gang!

Deltag i diskussionen

Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

• mp80
  • mp80   5. september 2020

• Hvor er Hedlund dog blevet ringere og ringere, mon det er pga NF’s træninger?

• Betalende bruger
        5. september 2020

• Måske på grund af Corona. Det kan vist godt give forskellige gener, bl.a. træthed i mange måneder efter man har været inficeret også selv om man ikke kunne mærke noget til det de normale 14 dage det varer.
      1 enig

• Vi har en fed og ung trup. Men vi skal sige farvel til mensh - gammelby - rado - hermansson - hedlund - vigen - sæbe - jung - ante. Vil give plads til nye spiller. 2 nye angriber plus en venstreback. Bjur kan evt sagtens tag den venstreback. Allerede bedre end mensh.
    1 enig · 1 god kommentar

• @Gulogblåforaltid 8 mand ud og 3 mand ind??? Eller skal vi rekruttere fra egen avl? Det er billigere og mere profitabelt. Synes i øvrigt ikke vi skal skille os af med Vigen og hvis Marvin vil forlænge bør vi hoppe på alt efter hvad han forlanger i løn.
      3 enige · 1 god kommentar

• Wilde1
    • Wilde1   5. september 2020

• @Gulogblåforaltid Hvorfor bliver du ved at kalde Schwäbe for sæbe? Det er sgu respektløst efter min mening....