Mathias Greve
Foto: Ian Nielsen / Ian Foto Sport ©
NYHED

SLUT: Brøndby vinder 2-1 over Lyngby

 
Her kan du følge liveopdateringer fra Brøndbys kamp i Reserveligaen mod Lyngby.

  • Mathias Greve
  • Nanna Møller Karlsen
   24. marts 2022 - Klokken 12:59
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  24. marts 2022 - Klokken 12:59

Klokken 13.00 er der kickoff i Reserveligaen i kampen mellem Brøndby IF og Lyngby BK.

Hjemmeholdet stiller med følgende 11 fra start: Thomas Mikkelsen, Sigurd Rosted, Rasmus Wikstrøm, Kevin Tshiembe, Andreas Bruus, Christian Cappis, oskar Fallenius, Mathias Greve, Carl Bjørk, Mathias Kvistgaarden, Simon Hedlund.

Stilling: Brøndby IF - Lyngby BK: 2-1 (Hedlund, Bjørk)

1. minut: Kampen er sat i gang.

2. minut: Wikstrøm misser en clearing og det giver en pæn chance til Lyngby, men Mikkelsen kommer godt ud af sit mål og redder Brøndby.

4. minut: Det ser ud til at det er Hedlund, der spiller venstre wingback.

7. minut: Et rigtig fint Brøndby-angreb, hvor genpresset også resulterer i en høj erobring, giver en afslutningsmulighed til Bruus. Han hakker fra kanten af feltet, men lige i favnen på Lyngby-målmanden.

12. minut: Brøndby sjusker i opspillet og mister den midt på egen halvdel. Lyngby søger målet og til sidst får Wikstrøm headet et forsøg på indlæg ud til hjørnespark.

13. minut: Stor chance til Lyngby efter et hjørnespark, men gudskelov for Brøndby går hovedstøddet forbi mål.

18. minut: Det er en chancefattig affære. Lyngby nu med en god mulighed på et frispark nogle meter uden for feltbuen.

23. minut: Fint angreb af Brøndby, men det løber ud i ingenting, desværre. Der var ellers gode takter med to involverede wingbacker og mange med fremme i og omkring feltet.

24. minut: Super fint! Greve spiller en perfekt bold i dybden til Bruus, der smækker et hårdt og fladt indlæg ind i feltet. En Lyngby-spiller kommer først på den og clearer ud til et hjørnespark.bol

25. minut: For anden gang i kampen spiller Brøndby bolden bagerst i feltet til Kvistgaarden, der på trods af sin størrelse hopper højere end de fleste. Dette hovedstød blev dog for højt til at blive farligt.

29. minut Greve finder Bjørk i feltet med en god aflevering, men angriberen får den ikke under kontrol.

30. minut: Udmærket angreb af Brøndby, hvor Fallenius er blandt arkitekterne. Han får sendt et indlæg ind til Bjørk, der får en forkølet afslutning på.

31. minut: Nuuuij, det var godt! En flænsende aflevering fra Cappis ud til Hedlund. Han tager et træk ind i banen og afslutter med højrebenet, men afslutningen blokeres til hjørnespark.

34. minut: MÅÅÅÅÅÅLLLL! Simon Hedlund sparker et frispark direkte i kassen.

38. minut: Lyngby igen farlige efter et hjørnespark, men Tshiembe får clearet på stregen.

45. minut: Kæmpe fejl af Wikstrøm i den ene side. Forsøger en aflevering tilbage i banen, men bliver opsnappet af Emil Nielsen, der kommer alene igennem med Mikkelsen, der flot redder.

45. minut: PAUSE.

46. minut: Anden halvleg er sat i gang. Brøndby har foretaget to udskiftninger. Ud er gået Sigurd Rosted og Andreas Bruus og ind er kommet Joseph Mwamba og Jagvir Singh.

47. minut: Kæmpechance til Kvistgaarden, der kommer fri, men må se sin afslutning reddet af Lyngby-målmanden, der disker op med en god fodparade.

47. minut: Joseph Mwamba spiller højre stopper og Jagvir Singh spiller højre wingback.

53. minut: Super god bold i dybden til Bjørk, som kommer alene igennem. Han tager bolden med ind i feltet, men hans afslutning bliver til sidst blokeret. Efterfølgende begår han et frispark.

57. minut: Rigtig fin bold i dybden fra Greve til Kvistgaarden, men vinklen til afslutningen bliver lidt for spids og afslutningen bliver ikke rigtig farlig.

58. minut: MÅÅÅÅÅLLLLL!!! Så var den første fra Bjørk der. Fallenius fordeler ud til Kvistgaarden, der smækker et godt indlæg ind i feltet, som Fallenius ikke helt når frem til. Det gør til gengæld Bjørk på bagerste stolpe og han scorer til 2-0.

60. minut: Brøndby skifter Cappis ud og Solomon opoku ind.

68. minut: Lyngby reducerer på et hovedstød tæt under mål.

69. minut: Tæt på at gå galt, da Brøndby taber bolden midt på banen, men Tshiembe får lige en tå i vejen for Thellufsen til sidst.

80. minut: Bjørk er meget tæt på at score sit andet mål i kampen efter et super godt indlæg fra Hedlund. Men Bjørks hovedstød går tæt forbi.

88. minut: Puha, Lyngby tæt på at udligne. Brøndby-fejl bliver næsten straffet, men Wikstrøm kommer godt tilbage og får blokeret afslutningen, som dog alligevel tvinger Mikkelsen ud i en god refleksredning.

89. minut: Brøndby skifter Carl Bjørk ud og erstatter ham med Yousef Salech.

90. minut: SLUT. Vi følger op med referat og reaktioner.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Det er sgu ikke optimalt at lægge en reservekamp på et tidspunkt, hvor de største talenter er med U-landsholdene.
   
  • Uche91
  • Uche91   24. marts 2022   

  • @Klipklapperen Er sikker på, at de får den matching, de skal have med deres respektive landshold. Reserveholdsturneringen er primært til de spillere i førsteholdstruppen, der ikke fik - eller kun lidt - spilletid i weekenden.

  Se 2 flere kommentarer
   
  • @Klipklapperen Da optimalt med kamptræning når der er pause. Så må der bare komme en ekstra reserveholdskamp når u-spillerne er mere til rådighed. Er jo ikke enten eller
   
  • 19Magic64
  • 19Magic64
   Betalende bruger
     24. marts 2022   

  • @Klipklapperen Nu er de U spillere der er afsted, ikke nogle der er tæt på spilletid alligevel! Og U-landsholds fodbold er da heller ikke uden kvalitet, så i det store billede ligegyldigt..
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    24. marts 2022   

 • Hvordan ser opstillingen ud?
  1 enig
   
  • nannasoph
  • nannasoph
   Administrator
     24. marts 2022   

  • @Saesonkort Ligner en 3-4-2-1 med Bjørk på toppen og Kvistgaarden og Fallenius lige bagved

  Se 2 flere kommentarer

 • Uche91
 • Uche91   24. marts 2022   

 • Stop nu det teater på vestre wing back, NF og CV - Gå ud og køb en spiller (venstrebenet) til sommer, som kan konkurrere/tage over efter BR, når han skal sælges til vinter/sommer 2023, og så ryk Grosso op til den tid, som så kan kæmpe med den, der hentes til sommer - Peter Bjur er ikke og bliver aldrig back, det har han ikke farten til. Det er vel snart kun Mads H., der ikke er i spil til rollen som back up for BR på VWB :) Cappis, Singh og nu Hedlund, man kan blot ryste på hovedet.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER