Fodbold live resultater

Foto: Freja Borne ©
NYHED

Solomon Opoku forlader barndomsklubben ved kontraktudløb

 
Solomon Opoku har kontraktudløb med Brøndby IF ved årsskiftet og han forlader klubben. Han har aldrig spillet andre steder end i Brøndby IF.

  • Nanna Møller Karlsen
   17. november 2022 - Klokken 14:30
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  17. november 2022 - Klokken 14:30

Flere U/19-spillere forlader denne vinter Brøndby IF, når deres kontrakter udløber. Én af dem er midtbanespilleren Solomon Opoku.

Han har spillet hele sit liv i Brøndby IF og kender ikke til andet. Men nu skilles vejene. Midtbanespilleren vil se tilbage på mange gode år i den gule trøje, fortæller han til 3point.dk.

- Jeg har spillet her i mange år, og har været utrolig glad for min tid i klubben. Jeg er glad for alle de gode minder og bekendtskaber, der er blevet skabt hen over årene, og jeg er taknemmelig for alt hvad klubben har gjort for mig. Jeg glæder mig til hvad der venter mig, da jeg endnu ikke kender til andet end at spille for Brøndby, siger han.

Opoku, der er årgang 2004, ved endnu ikke hvad fremtiden bringer.

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Det er altid ærgerligt, når en rigtig Brøndbydreng lige mangler det sidste for at gå hele vejen. Det så ellers lovende ud, da han spillede U19 som U17 spiller, men han er desværre gået i stå ligesom de andre 04ere, og er blevet nedprioriteret ift. 05erne. Vi må håbe, at de kyndige folk i MC har set rigtigt.

  Held og lykke fremover, Solomon.
  6 enige · 3 god kommentar
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER