Foto: Teis Markfoged ©
VIDEO

Sørensen og Ziegler: Om 2-2 mod AGF og målmandssituationen

 
Vi talte med U/19-cheftræner Christian Sørensen og målmand Lucas Ziegler efter Brøndbys 2-2-kamp mod AGF.

  • Nanna Møller Karlsen
   10. april 2021 - Klokken 23:24
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  10. april 2021 - Klokken 23:24

Lørdag eftermiddag spillede Brøndby IFs U/19-hold 2-2 mod AGF efter et sent straffesparksmål af Marinus Larsen, som sikrede det ene point.

Efter kampen talte vi med cheftræner Christian Sørensen og målmand Lucas Ziegler, der vogtede målet mod aarhusianerne:

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    11. april 2021   

 • Christian Sørensen minder mig godt nok om en Kent Nielsen-Michael Hemmingsen-klon. Jeg er ikke imponeret over hans retorik, for hvordan ved man, at man har gang i noget godt, når man ikke har set det på banen i en hel sæson? Så begynder han og tale om mange kampe ift. sin målmandsrotation, hvad er det for nogle mange kampe? Er det dobbelt så mange som en målmand kan tåle at spille? Og hvad laver det tyggegummi i øvrigt i munden, når han bliver interviewet på TV?

  Jeg tror der skal evalueret lidt på ham efter sæsonen, for jeg er ikke imponeret.

  I øvrigt skriver han på sin Twitter at; “Alle børn har ret til god træning”. Det er jo noget forbandet vrøvl! Det svarer til, at jeg skriver; “Alle voksne har ret til sex”. Hverken træning eller sex er en menneskeret i Danmark.
   
  • @Saesonkort
   Jeg er uenig her, jeg giver dig ret i, at hans kommunikation kunne være bedre, men er det virkelig vigtigt som u19 træner?

   Jeg synes det tyder på, at holdet spiller fint, men at der mangler noget skarphed i begge felter - det kan skyldes manglende momentum. Vi er udfordret af en meget svag 02 årgang der gør, at vi spiller med mange første års u19. Så ved jeg godt der er nogen u20 spillere, men dem har jeg ikke den store fidus til. Dertil synes jeg ikke resultater er vigtigt i ungdomsfodbold, det er udtrykket og udviklingen, som CS også snakker om.

   Jeg er kæmpe fan af Christian Sørensen og hans arbejde med de unge. Der er en grund til, at har tidligere har vist rigtige fine resultater i Lyngby. Så jeg ser ingen grund til en kritisk evaluering.
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER