Brøndby Stadion, arkiv
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

StoreDrenge.dk er ny partner hos BrøndbyLyd

 
StoreDrenge.dk er ny partner hos BrøndbyLyd. Aftalen løber i resten af 2021 i første omgang.

  • Brøndby Stadion, arkiv
  • Nanna Møller Karlsen
   17. november 2021 - Klokken 17:16
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  17. november 2021 - Klokken 17:16

Vi har netop fået afsluttet årets sidste landskampspause og går nu ind i et hektisk slutprogram med både Superliga, Europa League og pokalfodbold. Vi glæder os til samtidig at levere en masse indhold om Brøndby IF til jer.

Når du lytter til BrøndbyLyd i den resterende del af 2021, vil du møde vores nye partner StoreDrenge.dk. Vi håber, I vil tage godt imod dem og støtte op om dem, der støtter op om os. Det er vores partnere, der sikrer, at vi fortsat kan udvikle os og blive ved med at skrue op for produktionen og finde på nye koncepter løbende.

Arvid Kristiansen fra StoreDrenge.dk fortæller om partnerskabet:

- Vi går ind i et partnerskab med 3point.dk for at finde andre veje, til at øge genskabet til StoreDrenge.dk. Vi har ikke haft et samarbejde omkring podcast før, men tænkte, at BrøndbyLyd var det rette forum, da vi selv lytter til BrøndbyLyd og samtidig når ud til mænd spredt over hele landet, fortæller Arvid Kristiansen fra StoreDrenge.dk.

Her i BrøndbyLyd er vi også glade for samarbejdet og håber, at vores lyttere vil bakke op om endnu en partner, der har valgt at støtte vores arbejde. 

- Jeg er glad og stolt over at vi er lykkedes med at tiltrække endnu en partner, som er med til at støtte vores fortsatte udvikling for at levere den absolut bedst mulige dækning af Brøndby IF. Uden vores partnere var det ikke muligt at gøre det, vi gør, så en stor tak til StoreDrenge.dk for at tro på os. Jeg håber, vi kan hjælpe med at udbrede kendskabet til StoreDrenge.dk og at vores lyttere vil bakke op og handle hos vores nye partner, siger Nanna Møller Karlsen, chefredaktør på 3point.dk og BrøndbyLyd.

Vil du og din virksomhed også høre mere om annonceringsmuligheder på 3point.dk og i BrøndbyLyd, så skriv en mail til nanna@3point.dk.

Fakta om StoreDrenge.dk:

- StoreDrenge.dk kan klæde mænd på fra inderst til yderst fra str. 2XL til 8XL (og nogle modeller har de også de "små" størrelser, som small, large, medium, large og XL, men har også str. 9XL og 10XL i nogle modeller.

- Har eksistereret siden 2005 og blev skabt fordi der manglede tøjbutikker med tøj i store størrelser til mænd.

- Er en ren internetbutik og ikke fysisk butik.

- Har det største og bredeste udvalg af store størrelser til mænd i Danmark.

- Har danske mærker som f.eks. Jack & Jones og ARKURI Fashion, men har også mærker fra europæiske producenter som f.eks. D555, Ed Baxter og Ceceba.

- Er dansk ejet (i modsætning til mange af de store online tøjbutikker), så det er danske arbejdspladser og der betales dansk skat og moms.

- Har en fornuftig kundetilfredshed iflg. E-mærket - se kundernes evaluering her: https://certifikat.emaerket.dk/storedrenge.dk

- Er også andet end en tøjbutik, for har også plejeprodukter til hår og skæg.

- Blev etableret i 2005 (og skiftede til et ApS i 2020) og har bygget firmaet op fra at ligge i privaten og købe to stykker tøj hjem, når en kunde bestilte et stykke tøj, til at vi i dag har et (alt for) stort lager, der gør, at vi gør alt hvad vi kan, for at være hurtige til at sende kunders bestillinger.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Mik
 • Mik   16 dage siden   

 • Super fedt med firmaer som bakker 3point op, med deres fremragende arbejde de ligger i det. Synes Brøndbylyd er den fedeste del herinde.

  Samt at kunne debatere med de mange fede fans, som vil Brøndby det bedste. Både dem man er enig og uenig med, så længe det er på et ordentlig plan.

  Det er så fortjent 3point får endnu en partner til
  3 enige · 3 god kommentar
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021