Anthony Jung og Andreas Maxsø
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Stort interview med åbenhjertig Jung: Jeg føler mig vigtig her

 
Der var interesse for Anthony Jung i sommerens transfervindue, men han er stadig Brøndby-spiller. I dette interview fortæller han åbenhjertigt om tankerne om fremtiden, Brøndby og hans rolle på holdet og i truppen.

    • Anthony Jung og Andreas Maxsø
    • Nanna Møller Karlsen
      28. oktober 2020 - Klokken 13:59
  • Nanna Møller Karlsen
  • Nanna Møller Karlsen
    28. oktober 2020 - Klokken 13:59

Da sommerens transfervindue åbnede, var der ikke ret mange Brøndby-fans som troede, at Anthony Jung stadig ville være Brøndby-spiller, når det smækkede i igen i begyndelsen af oktober. Men det er facit. Jung er stadig i Brøndby. Det på trods af at der var tyske bejlere.

Det fortæller en åbenhjertig Jung i dette interview med 3point.dk.

- Der var noget interesse for mig fra nogle forskellige bejlere i Tyskland. Jeg var også interesseret, da jeg selvfølgelig gerne ville høre, hvad de kunne tilbyde. Jeg vil ikke lægge skjul på at jeg altid gerne har ville bevise hvad jeg kan i den tyske liga. Man ved selvfølgelig ikke hvornår det sker, men når der kommer et opkald fra Tyskland, så er jeg lydhør, siger Jung til 3point.dk.

- Jeg havde nogle gode snakke med CV (Carsten V. Jensen, red.), og vi var begge to meget åbne omkring det. Men der kom ikke en løsning og det er jeg indforstået med. Økonomien skal også passe og det er et svært år på den front. Nu er vinduet lukket og jeg har været fokuseret på Brøndby hele tiden. Jeg er ikke en ung spiller. Jeg har det godt og spiller, så jeg er også glad for det, som jeg har her. Holdet tror på mig og det gør trænerne også. Det er stort og det skal man altid tage med i overvejelserne. Det hele er forløbet meget fint. 

Vær taknemmelig for, hvad du har

28-årige Jung har det godt i Danmark og i Brøndby. Det er vigtigt for ham at understrege. Det handler også om at sætte pris på, hvad man har, siger han.

- Man skal altid være taknemmelig for det, som man har. Sæt pris på det, som du er i. Jeg er i en god situation og jeg har været her i tre år. Jeg nyder at være her, men jeg har også med i overvejelserne, at jeg er i min bedste fodboldalder, og jeg vil også gerne teste mig selv af. Jeg taler ikke om Bundesligaen, for jeg er også realistisk. 2. Bundesligaen er et godt mål for mig. Jeg vil også gerne være lidt tættere på familien. Det er vigtigt for mig og min kone og vi skal selvfølgelig tage beslutningerne sammen.

- Jeg tror helt generelt, at det også er vigtigt at gøre sine ting ordenligt. Nogle spillere møder ikke op til træning i en uge for at presse et skifte på deres klub. Det har aldrig været i mine tanker. Jeg er i en luksuriøs situation, hvor jeg spiller meget og det er altid vigtigt at overveje det hele. Jeg skal tænke over, hvad mit næste mål er, og hvordan jeg realistisk når dertil. Jeg skal tænke på, om alle parter er glade i sidste ende. Nogle dage vil jeg helst bare være her, og andre dage overvejer jeg, om jeg skulle spille i Tyskland. Men som jeg sagde, så er jeg super glad for at spille her, og jeg føler mig velkommen. Jeg er i en god udvikling. Jeg har udviklet mig som spiller her.