Aldrig Alene-trøjen.
Foto: Brøndby IF ©
NYHED

Svinget og Fanafdelingen donerer Aldrig Alene-trøjer til børn

 
Svinget og Fanafdelingen donerer 10 Aldrig Alene-børnetrøjer. De uddeles via lodtrækning.

  • Aldrig Alene-trøjen.
  • Nanna Møller Karlsen
   4. august 2020 - Klokken 21:48
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  4. august 2020 - Klokken 21:48

Aldrig Alene-trøjerne er de seneste dage blevet hentet i pakkeshops i hobetal landet over. 34.369 trøjer blev der solgt, men på trods af det vanvittige salgstal, er der nogle Brøndby-fans, som ikke havde økonomisk råderum til at købe en trøje selv. Nogle af dem er børn.

Dem vil Svinget og Fanafdelingen gerne hjælpe. De donerer nu 5x2 Aldrig Alene-børnetrøjer til børn eller søskendepar, som ikke havde mulighed for at købe, da trøjen var til salg i foråret.

Vinderne bliver fundet via lodtrækning på 3point.dks Facebook-side. Alle der har skrevet en kommentar til opslaget med denne artikel er med i lodtrækningen. Torsdag klokken 16.00 trækkes de 5 vindere á 2 Aldrig Alene-trøjer i børnestørrelser.

Svinget var også meget aktive, mens salget af Aldrig Alene-trøjer stod på. Her satte de sammen med Casper Valentin gang i en indsamling, som gik over al forventning. Mange fans bakkede op om deres initiativ om at donere trøjer til mindre bemidlede og fik også støtte fra hummel. Det kan du læse mere om her.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021