Agnete Nielsen
Foto: Brøndby IF ©
NYHED

Tandløse Brøndby-kvinder tabte topkamp

 
Agnete Nielsen fik scoret for Brøndbys kvinder i topkampen på udebane mod Fortuna Hjørring. Desværre for de blå/gule kunne målet blot pynte på resultatet, som nu får alvor har genskabt spændingen i Gjensidige Kvindeliga.

  • Agnete Nielsen
  • Steen Sørensen
   31. oktober 2020 - Klokken 17:08
 • Steen Sørensen
 • Steen Sørensen
  31. oktober 2020 - Klokken 17:08

 

For tre uger siden - inden den pågældende weekends kampe - halsede Foruna Hjørring hele ni point efter Brøndby IF i Gjensidige Kvindeliga. Tre runder senere er forskellen på de to hold nu blot et point i de blå/gules favør efter lørdagens rivalopgør i Vendyssel. Hjemmeholdet vandt 3-1 i et spillemæssigt jævnbyrdigt opgør, der blev afgjort af kynismen i de to felter. Brøndbys start-11'er:

Katrine Abel

Theresa Eslund - Maja Kildemoes - Caroline Pleidrup - Olivia Drost

Kamilla Karlsen - Freja Sørensen Abildå

Agnete Nielsen - Josefine Hasbo - Mille Gejl

Nanna Christiansen

Fortuna startede opgøret mest aggressivt og kom i front efter et lille kvarters spil på et fint langskud fra kanten af feltet. Muligheden opstod imdilertid, fordi Brøndbys forsvar blev ved med at bakke og simpelthen ikke lå tæt nok på målscorer Olivia Møller Holdt, da hyn nærmede sig feltet.

Gæsterne lod sig dog ikke ryste af scoringen og tiltvabf sig i stedet et lille overtag i spillet, som i halvlegens sidste kvarter blev mere udtalt. Det udmøntede sig imdilertid ikke rigtig i nogle chancer bortset fra et enkelt moment, hvor Fortuna-keeper Freja Thisgaard ikke var gode venner med bolden, som muligvis lige akkurat passerde målstregen. Keeperen fik imidlertid er frispark, som praktisk taget ingen på stadion kunne få øje på.

Brøndby tog den gode afslutning på første halvleg med sig efter pausen, og startede med at presse fodt på, men pludselig lå bolden i nettet i den modsatte ende. Brøndby.forsvaret var alt for stillestående på et frispark ude fra siden, og så kunne Victoria Bruce nemt bringe Fortuna på 2-0. Få minutter senere blev det til 3-0 på en omstilling, hvor hjemmeholdets angribere fik alt for meget plads.

Det skal siges til Brøndby-kvindernes ros, at de ikke slog op i banen, men faktiks lignede et hold, der troede på, at de tre mål kunne hentes. Anstremgelserne udmøntede sig imidlertid i alt for få åbne målchancer, og meget sympromatisk skulle der en stor Fortuna-fejl til. før de blå/gule kom på tavlen. Keepersn sendte en dårlig clearing lige ud i fødderne på Agnete Nielsen, der takkede med en sikker soring.

Målet gav naturligvis mere luft til gæsterne som nu pressede på i de sidste ti minutter plus dommerens fem tillægsminutter. Det gav da også er par halve muligheder og optræk til store chancer, men generelt set var presset mere omstændeligt end det var målrettet. Derfor kunne det evige rivalopgør i toppen af dansk kvindefodbold gå til ende uden yderligere scoringer.

Brøndby kan dog tage med den lange vej hjem, at det for første gang i tre kampe blev til en scoring. Til gengæld var der ekstra malurt i bægeret, da Freja Sørensen Abildå i anden halvleg måtte bæres fra banen.

Kampen i tal:

Fortuna Hjørring - Brøndby IF 3-1 (1-0)

14. minut: 1-0; Olivia Møller Holdt

46. minut: Pernille Larsen IND / Therese Eslund UD

46. minut: Frederikke Lindhardt IND / Kamilla Karlsen UD

52. minut: 2-0; Victoria Bruce

55. minut: 3-0; Sara Gedsted Andersen

79. minut: Malin Sunde IND / Olivia Drost UD

79. minut: Chirine Lamti IND / Freja Sørensen Abildå UD

85. minut: 3-1; Agnete Nielsen

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Kvinderne er gaet i sta :/
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER