Tibbling
Foto: Ian Nielsen / Ian Foto Sport ©
NYHED

Tibbling overstrålet af Laursen i sin debut for FC Emmen

 
Fredag aften fik den nu tidligere Brøndby-spiller Simon Tibbling sin uofficielle debut for FC Emmen. Det blev imidlertid en anden tidligere Brøndby-spiller, der stjal billedet på Emmen-holdet.

  • Tibbling
  • Steen Sørensen
   7. august 2020 - Klokken 21:48
 • Steen Sørensen
 • Steen Sørensen
  7. august 2020 - Klokken 21:48

Mandag i sidste uge skiftede Simon Tibbling fra Brøndby IF til FC Emmen, og her til aften fik svenskeren sin uofficielle debut for den hollandske Eredisie-klub i en kamp mod SC Cambuur. Tibbling startede på bænken, og det samme gjorde Nikolai Laursen, som også har en fortid hos de blå/gule på Vestegnen - ikke mindst i talentafdelingen.

Begge to blev skiftet ind i pausen sammen med yderligere otte markspillere, hvilket betød uofficel debur for FC Emmen til Simon Tibbling. Han skulle imdilertid blive overstrålet af Nikolai Laursen, som scorede to flotte mål. Det var dog ikke nok til at forhindre en sejr til SC Cambuur på hele 5-2 efter en føring på 2-0 ved pausen.

Efter små ti minutter på banen reducerede Laursen til 1-2 på et direkte frispark op i krydset. I slutminutterne slap det tidligere Brøndby-talent fri på en dyb stikning og tjippede bolden elegant over Cambuurs målmand til endnu en smuk scoring, som blev kampens sidste. Undervejs havde Tibbling en fin aflevering, der var uhyre tæt på at blive en assist.

FC Emmen spiller igen på tirsdag, hvor FC Groningen er modstander.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER