Frederik Alves Ibsen
Foto: Brøndby IF ©
NYHED

Tidligere holdkammerat: Alves har hele pakken

 
Simon Skou Jakobsen, der tidligere har spillet sammen med Frederik Alves Ibsen i Silkeborg IF, tror på at Alves kan blive en succes i Brøndby med tiden. Han har i hvert fald forudsætningerne og hele pakken.

  • Frederik Alves Ibsen
  • Nanna Møller Karlsen
   4. februar 2022 - Klokken 12:20
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  4. februar 2022 - Klokken 12:20

Brøndby IF har denne vinter hentet den tidligere Silkeborg IF-stopper Frederik Alves Ibsen. Han er kommet til klubben fra engelske West Ham og har skrevet under på en kontrakt til sommeren 2026. 

I Silkeborg-tiden spillede Alves blandt andre sammen med Simon Skou Jakobsen. Han glæder sig til at se sin tidligere holdkammerat folde sig ud på Vestegnen.

- Jeg har ikke set ham spille i noget tid, og jeg glæder mig selv rigtig meget til at se, hvad opholdet i England har gjort ved ham. Han er en forsvarsspiller, der fysisk og teknisk har hele pakken. Stor og stærk, hurtig og glimrende med bolden. Der, hvor han klart skal blive bedre, er hans evne til at holde fokus og minimere de forkerte beslutninger. Man kan håbe på, at meget af den udvikling kommer med erfaring og modenhed. Måske er det allerede blevet bedre, siger Jakobsen til 3point.dk og fortsætter:

- Jeg synes, han passer rigtig godt som én af sidestopperne i en 3-kæde. Han har kvaliteterne til at tage bolden med frem og hurtigheden til løbeduellerne på siden. Men han har også brug for en ledertype ved sin side. De egenskaber mangler han indtil videre. Heggheim kunne godt ligne én, der kunne udfylde den rolle godt, hvis Maxsø ryger. Og selvom det bliver meget ungt og uprøvet, synes jeg en 3-back med Tshiembe, Heggheim og Alves er ret spændende! Spørgsmålet er, om der er tålmodighed til at spille dem sammen. For det skal de nok bruge.

Jakobsen tror, at Brøndbys fans bliver glade for købet af Frederik Alves.

 - Jeg tror, I bliver glade for ham. Der er masser af råt talent at udvikle på, og som sagt en pakke, der med den rette træning og vejledning kan gøre ham rigtig, rigtig god! Med det sidste halvandet års tid in mente, er det selvfølgelig altid svært at vurdere, men jeg tror sgu på ham. Han er en meget sympatisk fyr. Let til smil og grin og utrolig behagelig at være i selskab med. Så I som fans kommer til at møde en imødekommende, søg ung mand, som har et stort talent, der venter på at blive forløst for alvor.

I forbindelse med Alves' skifte til Brøndby, delte Jakobsen et tweet om en kamp han havde spillet med Frederik Alves - på Brøndby Stadion. Hvor han lige måtte få Alves til at holde fokus.

- Det var ikke noget vi snakkede om. Jeg havde ikke tænkt, kulissen ville fylde så meget hos ham. Men han er jo fra Vestegnen, så det var sgu nok lidt ekstra stort lige pludselig at stå på banen på Brøndby Stadion. Det må være så fedt for ham nu at trække den gule trøje over hovedet! Selve situationen var bare, at da begge hold står klar på banen og venter på at dommeren fløjter, kigger jeg lige over på Alves, som bare står med åben mund og kigger ud på tribunen, hvor I er i gang med jeres Brøndby - IF råb, hvor tribunerne svarer hinanden. Tror nok, det var det. Og så måtte jeg altså lige hive fat i ham, så han kunne fokusere på, at vi skulle til at spille kamp, slutter den nuværende Hobro IK-spiller.

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • KJOE
 • KJOE   4. februar 2022   

 • Det er fake det der. Vi kan ikke vinde en hjemmekamp 3-0 med MKK som dommer.
  2 god kommentar
   
  • 19Magic64
  • 19Magic64
   Betalende bruger
     4. februar 2022   

  • @KJOE Det er Sandi Putros du tænker på..
   2 god kommentar

  Se 3 flere kommentarer
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER