Joel Kabongo drikker vand.
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Tilbagevendte Kabongo: Skal slå igennem her

 
Joel Kabongo har ikke været i aktion for Brøndby i en officiel kamp siden april 2019 grundet en alvorlig skade, men den unge forsvarsspiller jagter stadig sit gennembrud hos de blå/gule. Kabongo føler sig overbevist om, at det nok skal ske og er klar til at give sig 100% for det.

  • Joel Kabongo drikker vand.
  • Jesper Hammeken
   8. august 2020 - Klokken 10:05
 • Jesper Hammeken
 • Jesper Hammeken
  8. august 2020 - Klokken 10:05

Joel Kabongo løb i april 2019 ind i det værst tænkelige scenarie for en ung fodboldspiller. Kabongo rev korsbåndet over i knæet, og det bremsede udviklingen for den unge forsvarsspiller, som ellers var på vej mod sit gennembrud for de blå/gule. Et gennembrud, som hovedpersonen fortæller, skal ske i Brøndby.

- Brøndby er helt klart den klub, jeg skal slå igennem i, og det er jeg sikker på nok skal ske. Det virker til, at de tror på mig, og jeg tror på alt det, der sker i Brøndby for tiden, fortæller han til bold.dk og uddyber:

- Dengang jeg blev skadet var jeg inde i en rigtig god periode, og der findes aldrig et godt tidspunkt at blive skadet. Men dengang var jeg oppe i gear og gjorde det godt, og det skal jeg tilbage til.

Joel Kabongo har henover de seneste år kunne sætte sig mange nye mål, men nu er forsvarsspilleren så langt i processen, at det næste mål er at glide ind i startopstillingen og få kampe. 

- Mit næste mål er at få nogle kampe i Brøndby. Det har jeg set frem til i mange måneder nu, og selvfølgelig vil jeg have en plads i forsvaret. Det kæmper jeg for hver dag, og så handler det for mig om at få skabt noget stabilitet efter min skade.

Joel Kabongo står noteret for 18 kampe i den blå/gule trøje og har som tidligere nævnt ikke været i aktion siden april 2019, hvor den venstrebenede stopper rev korsbåndet over i knæet.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Hvor kunne det være fedt hvis han kom i gang her i efteråret. Jeg tror umiddelbart han vil egne sig godt til den venstre CB - relativt hurtig og rimelig bevægelig, og også nogle ok kompetencer på bolden.
  Jeg tror dog stadig man skal hente en venstebenet CB hvis Jung forlader os, så vi har noget backup. Medmindre man kan finde noget mere i MC.
  1 god kommentar
   
  • @Christian Brøndbyman Når Jung ryger, så gad jeg godt se Kabongo og Skipper slås om den venstre CB-plads. Allerede nu. De er unge og skal nok koste nogle mål, men jeg synes man bør satse på dem alligevel. Med en stabil Rosted i højre og læremesteren Maxsø i midten. Hvis man henter en ny venstre CB, så skal Skipper og/eller Kabongo videre. For så tror man ikke nok på dem. Det er ved at være tid for dem.
   1 enig

  Se 6 flere kommentarer

 • Kasper
 • Kasper
  Betalende bruger
    8. august 2020   

 • I skal ikke forvente jer meget af Joel næste sæson. det tager lige så lang tid at komme op på niveau igen, som tiden man sidder ude efter sådan skade.

  Man kan ikke forvente at han har samme niveau som da han blev skadet når han har siddet ude et helt år.

  bare det at holde 3 ugers sommerferie gør at jeg skal bruge 1 uge bare på at komme op i omdrejninger igen. så forestil jer et helt år.

  sæsonen 2021-2022 bliver Joels år. ikke sæsonen 2020-2021.
  et års udlejning på et superliga hold eller den bedste norske eller svenske række, med fast spille tid vil være rigtigt godt for ham.
  1 god kommentar
   
  • Joblar
  • Joblar   8. august 2020   

  • @Kasper det håber og tror jeg ikke bliver tilfældet, og tror også vi kan finde mange eksempler på at det ikke behøver være sådan. Såfremt Joel har niveauet (mangler jo ko stadig at se) ser jeg ham spille et rolle allerede i den nye sæson, hørte desuden CV udtale fornyeligt at man stadig troede meget på Joel, så forhåbentlig ser vi ham snart i kamp igen, tiden er ihvertfald moden nu for ham.
   1 enig
   
  • @Kasper tror jeg ikke nødvendigvis du har ret i, det er jo helt individuelt hvor hurtigt det går - og når det er sagt, har han så ikke trænet fuldt med siden januar ?

  Se 1 flere kommentarer

 • Elsker spillere med den fighter mentalitet, han bliver en kæmpe succes
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021