NYHED

To sene mål sikrede kvinderne godt semifinale-udgangspunkt

Brøndby IF's kvindehold vandt lørdag eftermiddag 4-2 over HB Køge i den første af to pokalsemifinaler.

• Nanna Møller Karlsen
      21. marts 2021 - Klokken 11:21

Lørdag eftermiddag tog Brøndby IF's kvinder imod HB Køge på bane 12 i Brøndby. Her skulle de spille den første af to pokalsemifinaler, og det var Brøndby, der kom bedst ud af starthullerne.

Der var nemlig bare spillet tre minutter, da en veloplagt Agnete Nielsen kunne gøre det til 1-0. Brøndby var klart bedst i indledningen, men HB Køge, som fører Gjensidige Kvindeliga, kom bedre og bedre med. De udnyttede det og sløset forsvarsspil af Brøndby, og så bragte de balance i regnskabet med et fladt skud fra kanten af feltet. Stillingen holdt til pausen.

I anden halvleg fik Frederikke Lindhardt en stor mulighed, men blev reddet. I den anden ende havde gæsterne et forsøg på overliggeren. Men der skulle en Agnete Nielsen til igen at få netmaskerne til at blafre. Med 25 minutter igen blev hun dobbelt målscorer med sit mål til 2-1.

Men det holdt ikke længe. Stephanie Ribeiro modtog bolden i feltet, vendte rundt på sin modstander og sparkede den i mål. 2-2 og pludselig var det HB Køge, der så ud til at tage det gode udgangspunkt med sig fra kampen, hvis de kunne holde opgøret på uafgjort og to udebanemål.

Det kunne de dog ikke. For i den anden ende var Agnete Nielsen stadig flyvende. Hun erobrede bolden i højresiden og løb mod baglinjen, inden hun lagde en flad bold på tværs til Christina Beck i modsatte side. Hun satte foden på og kunne fejre sit første mål i Brøndby-trøjen.

Brøndby var ikke færdige. Få minutter senere straffede de igen HB Køge. Indskiftede Recbecka Winther erobrede bolden og sendte den med det samme i dybden til Nanna Christiansen, der på elegant vis lagde den i nettet højt i målet.

Således sluttede det 4-2 til Brøndby og de blå/gule tager et godt udgangspunkt med forud for returkampen, som spilles i Køge i næste uge.

Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

• Tak for 4 timers liveopdatering på en kold og trist lørdag eftermiddag.