Mikael Uhre
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Topscorer Uhre gider ikke snakke transfer: Lige nu er jeg i Brøndby

 
Mikael Uhres to flotte scoringer mod FC Midtjylland gjorde hverken prisen eller interessen for ham mindre. Men Brøndby-topscoreren fokuserer udelukkende på de næste kampe for BIF, understregede han efter kampen.

  • Mikael Uhre
  • Nanna Møller Karlsen
   21. november 2021 - Klokken 22:19
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  21. november 2021 - Klokken 22:19

Det var ikke første gang, Mikael Uhre forlod banen som matchvinder for Brøndby, og som det har lydt fra ham hver gang, lød det også fra ham i aftes i Herning efter 2-1-sejren over superligaens tophold.

- Tre point i Herning er rigtig stærkt. Og jeg har sagt det før efter sådanne præstationer: Jeg er bare glad for, at holdet vinder. Og da vi turde gå lidt længere frem og presse dem, fik vi godt styr på dem, lød det fra Brøndby-topscoreren.

Og efter den pligt-indledning gad journalisterne ikke høre mere om Mikael Uhres syn på kampen. De ville hellere høre om hans eget syn på sin fodboldmæssige fremtid, nu hvor transfervinduet igen snart åbner, mens hans kontrakt med Brøndby udløber om et år.

- Jeg har fokus på de næste fem kampe, jeg bruger ikke så mange kræfter på det der. Kræfterne bruger jeg på at spille fodbold, og det går heldigvis godt for tiden, lød det fra Mikael Uhre.
Men han forstår godt interessen for hans kontraktmæssige situation.

- Men lige nu er jeg bare i Brøndby, det er det, jeg fokuserer på. Jeg bruger virkelig ikke meget tid på det dér, det lader jeg min agent om. Det er bare støj og larm. Men man ved også, at der kan ske meget i fodboldverdenen. Det kan gå hurtigt, og det kan også gå meget langsomt, og fodbold er nogle gange bare tilfældigheder. Så jeg prøver egentlig bare at slappe af – og så har jeg sagt, at jeg nærmest kun vil høre om det, hvis jeg skal sætte mig på en flyver, hvis det altså kommer dertil, sagde Mikael Uhre.

Så ingen snak om kontraktforlængelse med Brøndby?

- I hvert fald ikke lige nu. Men jeg har jo aldrig lagt skjul på, at jeg har drømme og ambitioner. Det er svært at sige noget om destination, for det skal være den rigtige pakke. Jeg håber selvfølgelig på at komme ud på et tidspunkt. Så må vi se, hvornår det bliver, sagde topscoreren.

Han slog også fast, at han – uanset hvad der sker – elsker at være i Brøndby.

- Brøndby står mig rigtig nært. Det vil det gøre for altid, uanset hvordan det går. Jeg elsker at være i Brøndby.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Mik
 • Mik   10 dage siden   

 • Desværre en udtagelse der er mere mod enden end omvendt. Ville elske en forlængelse

  Men selvfølge har Uhre fortjent at sikre hans families fremtid i udlandet.

  Har været en fantastisk mand for vores klub ingen nykker eller storhedsvandvid, det er en af grundene til jeg simpelthen elsker at han spiller for os.

  Så vil jeg bare takke ham og ønske alt held og Lykke i fremtiden. For det har han fortjent, en rigtig guttermand og en af vore egne :)
  3 enige · 1 god kommentar
   
  • Gizmo
  • Gizmo   10 dage siden   

  • @Mik lad ham nu lige skyde nogle flere mål ind, inden vi siger farvel.

   Men for 10 millioner? Av, det ligner noget vi hurtigt kan miste i præmie penge.

   Og der må da godt nok være mange dumme klubber, hvis der ikke er nogle der er villige til at overbyde der. Passer perfekt ind i Bundesligaen.

  Se 8 flere kommentarer

 • Hvis Frankfurt var smarte, hentede de Uhre og lagde ham foran Lindstrøm..
  5 enige · 2 god kommentar
   
  • Gizmo
  • Gizmo   10 dage siden   

  • @19Magic64 det gad jeg godt se!
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    9 dage siden   

 • Hvis Brøndby har en realistisk chance for at placere sig i top-2 med europæisk fodbold i udsigt, så kan Uhre ikke kompenseres imo.

  Jeg ville lade hans kontrakt løbe ud, og forvente at en af de unge så er klar til at tage over.
  1 enig

 • Ifølge Tranfermarkt, fik Brøndby 1 mio euro for Kamil Wilczek. Kamil var på det tidspunkt 32 år!
  Uhre er altså 5 år yngre end Kamil var, der han blev solgt..

  Med det i tanke. Så kan prisen da ikke være 10 mio kr, som BT nævner!?

  Hvis ikke vi kan få +15mio for ham. Så synes jeg, at han skal spille sæsonen færdig..
  15 mio, er også i den lave ende, vil jeg mene


  2 enige


 • Hvor er det frustrerende, at medierne nærmest allerede har solgt Mikael Uhre i vinterpausen. MIkael Uhre skal IKKE sælges i vinterpausen. Han skal spille sæsonen færdig i Brøndby. Så kan han forlænge i vinterpausen og måske blive solgt til sommer. Brøndby og Mikael Uhre er det bedste match både for ham som spiller og for klubben lige nu
  1 enig
   
  • Mik
  • Mik   9 dage siden   

  • @Michael Hansen vær sikker på en ting, hvis Uhre forlænger så er det for at blive i Brøndby

   Det ville være direkte tåbeligt forlænge for BIF kunne betale mere i løn halvt år, gøre ham selv mindre attraktiv for andre klubber pga BIF vil presse prisen op. Den del ville ikke ske der er 3 muligheder og størst er desværre nok salget til vinter:

   1: sælges til ok pris til vinter mest sandsynligt

   2: forlænger aftalen og bliver i Brøndby længere tid

   3: Brøndby vil ikke sælge ham pga budene som i sommers ikke er gode nok, der er int for ham topscorer 2 sæsoner i træk og landsholds spiller værdien er størst nu

   Hvis en spiller har ønske komme ud og opleve Europa i anden klub været os tro og leveret så skal vi også vise vi som klub vil hjælpe en spiller den vej så andre ser vi giver muligheden videre godt signal at sende

  Se 2 flere kommentarer

 • Mikael Uhre skal IKKE sælges til vinterpausen. Spillet og holdets organisation er lagt an på Uhres kvaliteter og det river man helt op, hvis man sælger ham nu. Vi så med sommerens mange spillerafgange, hvor vanskeligt det kan være et genopbygge et hold efter udsalg og afgange og skal ikke sælge Uhre før der er realistisk erstatning og kompensation
   
  • @Michael Hansen Hvis det rigtige bud kommer, og vi ved Uhre vil afsted, er der jo ikke så meget at gøre, som jeg ser det..
   -Vi har mange angribere i truppen, så mon ikke en af dem kan overtage.
   2 enige

  Se 3 flere kommentarer
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021