Fodbold live resultater

Foto: Kasper Pedersbæk ©
NYHED

Torsdag på træningsbanen: Stemningsrapport

 
Torsdag formiddag var der træning for de blågule-spillere, som blev sendt på græs da uret rundede klokken 1100. Der var tæt på fuld plade af spillere, omend enkelte deltog i større eller mindre omfang af træningen for at pleje diverse skavanker. 3point.dks udsendte så fra en vindblæst langside, hvordan humøret var højt, da Niels Frederiksen dirigerede rundt med sit mandskab.

  • Kasper Pedersbæk
   15. september 2022 - Klokken 13:55
 • Kasper Pedersbæk
 • Kasper Pedersbæk
  15. september 2022 - Klokken 13:55

Klokken var en håndfuld minutter før 11.00, da undertegnede listede bilen rundt i kurven ud for Brøndby Stadion, og blev mødt af en pakket parkeringsplads foran stadion. En kort snak med en tilstedeværende håndværker afslørede årsagen - en erhvervsmesse i Brøndby Hallen lagde beslag på parkeringsmulighederne.

Ikke længe efter, da bilen var klemt op på et lille grønt område der faldbød en mulighed for parkering, var undertegnede på vej syd om stadion, forbi fanzonen og videre over til træningsbanen ved klubhuset for at tage bestik af situationen. Vinden peb, som et hidsigt fuldbanepres på en sagesløs modstander i Superligaen, på tværs af banen, men det til trods, så var der stadig en markant dominans af shorts hos de trænende spillere.

Højt humør og keepere på banen

Humøret var højt fra starten af, og allerede under opvarmningsøvelserne, som blandt andet bestod i en spurtkonkurrence, var der højlydte råb og drillerier (når nogle af spillerne forsøgte at snyde for at komme først). Det var ikke lyden af et hold i den nederste region af tabellen.

Kasper Pedersbæk © All rights reserved

Keeperne startede for sig selv i den ene ende af banen, hvor Casper Ankergren piskede især de to yngste keepere af målmandskollektivet igennem en hård skudtræning. Mads Hermansen deltog i lettere omfang, og blev ikke i samme omfang presset. Thomas Mikkelsen stod bag det ene mål, uden at deltage i træningen, i dialog med en ukendt mand med langt sølvskinnende hår.

Mads Hermansen var altså på træningsbanen, omend i et begrænset omfang. Hvor skadet den normale førstekeeper i skrivende stund er må klubben melde ud. Det positive de blågule fans kan hæfte sig ved er, at Hermansen trods alt er tilbage på træningsbanen.

Mensah på vej og bristede drømme i BrøndbyLyd-panelet

Da viceanfører Kevin Mensah ødelagde sit korsbånd i marts var det en langvarig skadespause der lå på vejen foran ham. Derfor var det også til stor glæde for undertegnede at se Mensah tilbage på træningsbanen, hvor han deltog i småspil, løb igennem og generelt viste sig som værende meget kraftigt på rette vej. Et comeback ligger og lurer i en horisont der hedder omkring årsskiftet.

Tilstede for at se træningen var BrøndbyLyd-paneldeltagerne Jonathan Lorentzen og Casper Vallentin. Førstnævnte mente indledningsvist at han kunne komme i spil til en rolle som keeper, for når nu Thomas Mikkelsen var ude med antageligt brækkede ribben, så måtte der være plads til en ældre keeper.

Kasper Pedersbæk © All rights reserved

Efterfølgende lød beskeden fra Casper Vallentin, at han klubben næppe kiggede Jonathan Lorentzens vej, hvorfor drømmen om en debut nok stadig ligger et stykke væk for førstnævnte paneldeltager.

Slimane viser viljen og spil på stor bane

Enighed hos de to BrøndbyLyd-paneldeltagere var derimod om Anis Slimane i den grad lignede en mand der var opsat på at vinde mere spilletid på banen. Aggressiv i presspillet, med glidende tacklinger og en meget opsat attitude viste den dansk-tunesiske midtbanespiller sig dygtigt frem, og virkede opsat på at give cheftræner Niels Frederiksen flere hovedbrud i overvejelserne til startopstillingen.

Indledningsvist havde træningen stået på opdelte spilstationer, hvor keepere stod for sig selv i bunden af anlægget, mens de øvrige spillere var delt op i flere forskellige grupper, hvor der blev spillet en klassisk omgang spil-i-undertal på små områder, hvor to hold med lige mange spillere stod over for hinande, hvor de ved bolderobring fik tilgang af de to neutrale spillere i hver ende af det afgrænsede areal, således det boldførende hold var i overtal, og det nummerisk mindste hold skulle sørge for at presse klogt og simultant for igen at komme på bolden og genvinde momentum.

Kasper Pedersbæk © All rights reserved

Da målene skulle stilles op til spil på stor bane bed undertegnede mærke i, at der blev løftet i fællesflok - unge såvel som gamle løftede målet. Og selvom der klart er hieraki med ledere på holdet, så er det også en homogen trup med blik for en god stemning og et godt arbejdsmiljø.

Ohi trænede med

Det blev til mindre end 20 minutter for norske Ohi Omoijuanfo, da han fik debut på Brøndby Stadion, før end han måtte udgå skadet. Til torsdagens træning var nordmanden med i en times tid, og viste fint spil og umiddelbart uden de store hæmninger fra en skade, før end han gik indenfor i læ.

Sydamerikanske Blas Riveros lignede også en spiller kraftigt på vej retur i kampform, han så skarp ud og deltog fint i træningen. Om kampen på søndag er en reel mulighed må Niels Frederiksen og hans team vide bedst, men der går hvert fald ikke lang tid før Riveros igen kan bruges som en brik på holdkortet.

Kvistgaarden overtog på et tidspunkt målhandskerne, og som Jonathan Lorentzen tørt konstaterede, så kunne den unge angriber fint være i spil til at stå, hvis Brøndby igen skulle havne i en straffesparkskonkurrence. Kvistgaarden viste hvert fald springstyrke og eksplosivitet som keeper på træningsbanen...

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Seikers
 • Seikers   15. september 2022   

 • Har selv været til et par træninger sidste sommer. Det er en mega trist oplevelse, hvis træningen skal ses igennem et hegn. Man går glip af for meget synes jeg.

  Fair nok, hvis en træning skal være lukket, men de almindelige kunne der godt være frit udsyn til
  4 enige
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER