Carsten V. Jensen CV
Foto: Teis Markfoged ©
PODCAST

Transfervindue-podcast med Carsten V. Jensen

 
Her kan du lytte til en podcast med Carsten V. Jensen, som udlægger teksten for sommerens transfervindue.

  • Carsten V. Jensen CV
  • Nanna Møller Karlsen
   2. juli 2022 - Klokken 09:22
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  2. juli 2022 - Klokken 09:22

Det er sommer og transfervinduet er over os. Men der er ikke rigtig kommet gang i svingdøren i Brøndby IF. Hvorfor ikke? Fodbolddirektøren Carsten V. Jensen udlægger teksten i denne special af BrøndbyLyd.

Hør også om Anis Slimanes kontraktsituation, mulige lejeaftaler og øvrige salsgemner. 

Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet.

Hovedpartner: Arbejdernes Landsbank
Partner: Glostrup Shoppingcenter
Partner: StoreDrenge.dk

Du kan lytte til podcasten her eller finde den, hvor du foretrækker at høre podcast:

 

BrøndbyLyd · #415 Transfervindue-podcast med CV
Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Betalende bruger
    2. juli 2022   

 • Vi må virkeligt håbe, at der kommer et MARKANT økonomisk løft, når der kommer en ny investor ind, så strategien kan blive justeret.

  Med den nuværende strategi tager det jo 2-3 år at bygge et nyt hold op, der kan udfordre FCK og FCM en enkelt sæson - det er for uambitiøst.

  Bud på placering: 3-7. Hvis Maxsø smutter, og der ikke kommer nogen ind de unge kan læne sig op ad, er truppen dårligere stillet end i sidste sæson. De helt unge spillere, der er kommet op hertil sommer, er jo et langsigtet projekt, de kan jo ikke gøre nogen positiv forskel i Superligaen i år. I øvrigt vildt, hvor meget CV allerede er i forsvarsposition - han forbereder sig/os på endnu en mellemsæson, hvor det trist at se det lave ambitionsniveau.
  2 enige

 • mp80
 • mp80   2. juli 2022   

 • CV er virkelig vattet at høre på, vi har en fuld trup, vi tror på kontinuitet og bla bla.

  Det lader ikke til der er nogen ambitioner i klubben overhovedet.

  Efter seneste vindue lød det man jagtede profiler og havde pengene klar, nu har piben fået en anden lyd.

  Efter det ene nederlag efter det i foråret blev der sagt tydeligt truppen er ikke god nok, selv NF fik nok og sagde truppen var den ringeste i top 6, hvordan hængerdet sammen med målet om top3 CV?

  I starten af interviewet sig CV også toget kører derudad og der skal investeres i truppen, hvis ikke man skal sakke bagud. Det flugter heller ikke med det CV siger om vi har en stærk trup.

  Hvis det fortsætter sådan under CV, ser jeg ham ikke som løsningen fremover.
  4 enige
   
  • @mp80
   Men det med toget der kører bliver jo sagt i en sammenhæng omkring investorer. Dvs der er en strategi nu, som bliver fulgt, og så vil det være noget andet, når der er flere penge til rådighed.
   
  • @mp80 I 2 gamle sure vatnisser, det er sgu rart at høre at I ikke er gået på sommerferie endnu.
   Kærlig hilsen Næstved
   1 enig

 • Den podcast har jeg set frem til i lang tid, og den levede endnu en gang fint op til mine høje forventninger.

  Man må efter at have hørt dette afsnit slå helt fast, at kontinuitet er en hjørnesten i CVs arbejde, langt mere end transfers, og som følge af dette, at ingen kan have rimelige forventninger om at vi skal hente den ene performancespiller efter den anden, hverken i dette vindue eller fremover, under den givne strategi. Det må være et hovedbudskab, og jeg synes det giver fin mening, når CV forklarer,
  at tror vi på strategien, skal vi også gennemføre den. Jeg synes det er fint at de her ting bliver meldt ud så klart nu. Men hvis man skal kritisere noget, så kunne man godt have kommet med tilsvarende klar udmelding før tidligere vinduer, og dermed punkteret noget af alt den kritik, der har været. Det må så være læren for JBA, CV og resten af ledelsen.

  CV kommer med en pointe i podcasten her, som jeg synes er meget central. Er fællesskabet en hovedværdi for os i Brøndby, så skal vi stå sammen i medgang såvel som modgang. Det håber jeg at folk vil tænke over.

  Jeg må dog også komme en med kritik af CV i de her ellers utrolig gode interviews. Jeg synes han har en tendens til altid at starte med Adam og Eva, når han skal svare på spørgsmål, og det gør at han kan spore sit svar væk til noget andet end det der bliver spurgt til i hvert fald delvist. Og det gør at han kan undvige de af spørgsmålene, han ikke bryder sig om. Det kan virke lidt politikeragtigt til tider.
  5 enige · 4 god kommentar
   
  • Betalende bruger
     2. juli 2022   

  • @Christian Brøndbyman Selvom kontinuitet er første prioritet denne sommer, kan man jo godt lave nålestiksoperationer.

   Jeg tror ikke, det vil gøre noget negativt eks. at hente en performance-angriber, som truppen jo skriger efter. Har man mulighed for at hente noget, der er bedre, end det man har, skal man naturligvis gøre det.
   3 enige · 2 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @Christian Brøndbyman - jeg er enig - det er kontinuiteten og holdet som skal spille næste mesterskab i hus, ganske ligesom i mesterskabssæsonen. Om vi fx har behov for en angriber, må tiden jo vise, jeg tror på potentialet i dem vi har. Jeg husker en masse brok over Uhres manglende målscore evner inden mesterskabssæso en - fx en xpert som vædede på at Uhre ikke ville score 15 mål. Så hvem ved, måske træder vores angribere i karakter og kommer til at hamre kasser ind. Trænerteamet har gang på gang vist, at de kan få de offensive spillere til at score mål, så hvorfor skulle de ikke gøre det igen.
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

---

 • Sikke en gang snik snak… utroligt, jamen det står helt klart nu, der kommer ikke noget ind der kan styke truppen, vejen frem er træning og udvikling…… ambitionsniveauet i Brøndby er simpelhen for lavt efterhånden, ingen udvikling nærmere afvikling. Målsætningen er ikke længere top 3, nej nej nu er det 3 pladsen - skuffende udmelding .
  2 enige · 2 god kommentar

 • Så er der da forventningsafstemt.

  CV bruger de samme retoriske greb som altid - han taler de store linjer og lukker hurtigt ned for nuanceringer. Det er en svær balancegang, og Nanna er en virkelig dygtig interviewer, men jeg savnede nogle af de kritiske spørgsmål omkring transfers og trupsammensætning, som er diskuteret så intensivt i foråret.
  2 enige

 • CV viser igen stort format især da snakken falder på Erzeg.

  Svare på det han kan, da man aldrig skal afsløre transfer planer, da andre modstandere så kan agere på det.
  Må man aldrig falde i for at pleease hverken medier eller fans.

  Bundsolidt og manden ved hvad han laver.
  6 enige · 3 god kommentar

---

 • Gizmo
 • Gizmo   2. juli 2022   

 • Jeg synes da heller ikke det er fedt at høre på at 3. Pladsen er målet i sig selv, og nærmest at mindre kan gøre det.

  MEN det er nu de forhold der er. Hvis han skal få mere ud af Brøndby, hvis der skal større realistiske forventninger ind. Så er det bestyrelsen og ejeren der skal sørge for at klubben får en bedre plan. Der skal flere penge til.

  Penge styrer fodbold. Og hvis vi bruger 3. Flest penge. Så har han jo bare ret.
  Der findes ingen magiske opskrifter.
  Hverken sammenhold eller tålmodighed virker. Sorry

  Jeg er sikker på at han kommer med andre målsætninger hvis vi bliver pengeførende, eller omvendt.
  2 enige · 2 god kommentar
   
  • @Gizmo faktum er som jeg høre det at målsætningen er blevet nedgraderet som jeg høre det - hvorfor ?? vi står økonomisk bedre end i mange år, og ja vi er ikke på niveau med de to FC klubber, men man kan jo sagtens præstere bedre end budget, se på Silkeborg og os selv da vi vandt mesterskabet, forstår ikke den nedgradering af målsætningen….syntes det er et skidt signal at sende til spillere, trænere, fans, sponsorere osv., ekstremt skuffende…

  Se 4 flere kommentarer

 • CV løser bare den opgave han har fået. Der kan ikke hentes spillere når økonomien ikke er til det. Glæder mig til en spændende sæson hvor vi har mange unge der kan få deres gennembrud. Håber Maxsø kan få sit ønske opfyldt og komme undelands og så må vi se hvad der ellers sker, tror Bruus også godt kunne blive solgt.
  1 enig · 1 god kommentar

 • Solz
 • Solz   2. juli 2022   

 • Nanna er dygtig, men det er ikke meget CV åbner op omkring. Han er bare en rutineret og kvik kommunikator, der aldrig forsømmer en lejlighed til at sige, at man skal bakke op om strategien, og på en eller anden måde altid mere eller mindre slipper udenom at forholde sig til kvaliteten af vores indkøb. Dog et fint interview, da Nanna er nødt til at lave det præcis som hun gør, ellers lukker CV utvivlsomt endnu mere i.
   
  • @Solz hvorfor skulle hun også stille de spørgsmål.
   De spørgsmål er der ingen der vinder på, for du for ikke CV til at snakke negativt om en eneste af vores spillere til et hvilket som helst medie.
   Jeg ville personligt blive rasende vis han gjorde, for det er at hive motivation og selvtillid ud af spillere, vis en sportsdirektør gør det.
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 7 flere kommentarer

---

 • Hans
 • Hans   3. juli 2022   

 • Det ender som det plejer sidste øjeblikshandler og panik før lukketid ! Eventuelle nye i Truppen ikke på plads eller for den sags skyld spillet ind på holdet. Hvilket resulterer i dårlige resultater og at vi hurtigt bliver slået ud af europæisk fodbold også….det bliver som det plejer og jeg tror heller ikke på Daniel wass kommer ! Endnu et skuffende vindue venter med middelmådighed.
  1 enig
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder