Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Trupnyt: Brøndby må igen undvære skadet Kvistgaarden

 
Brøndby IF er uden Mathias Kvistgaarden og Henrik Heggheim, der begge er ude med skader.

  • Nanna Møller Karlsen
   8. april 2024 - Klokken 09:43
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  8. april 2024 - Klokken 09:43

Brøndby IF spiller mandag aften mod Silkeborg IF på Brøndby Stadion og Jesper Sørensen har nu udtaget sin trup til kampen.

Desværre for ham og Brøndby har Mathias Kvistgaarden pådraget sig en skade i ugens løb og han er ikke i truppen til kampen. Det er Henrik Heggheim heller ikke, da han også er på skadeslisten.

Brøndby-truppen til kampen mod Silkeborg:

1. Patrick Pentz (GK)
16. Thomas Mikkelsen (GK)
2. Sebastian Sebulonsen
4. Jacob Rasmussen
5. Rasmus Lauritsen
7. Nicolai Vallys
8. Mathias Greve
9. Ohi Omoijuanfo
10. Daniel Wass
11. Filip Bundgaard
14. Kevin Mensah
18. Kevin Tshiembe
22. Josip Radosevic
24. Marko Divkovic
28. Yuito Suzuki
30. Jordi Vanlerberghe 
31. Sean Klaiber
35. Noah Nartey
37. Clement Bischoff
41. Oscar Schwartau

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Kris
 • Kris
  Betalende bruger
    1 måned(er) siden   

 • Hvor er det ærgerligt for både Brøndby og Kvistgaarden selv, at han er så meget skadet i øjeblikket.

  Skal vi håbe på, at både Brøndby og Kvistgaarden kan se fornuften i, at han tager efteråret 2024 (og evt. foråret 2025) i Brøndby på fuld knald, så han forhåbentlig skal sælges på bagkant af en masse kampe i Europa og en god sæson, end han skal sælges til sommer, på bagkant af et forår, hvor han får relativt få minutter og er skadet i hver anden kamp?
  3 enige

 • Virker lidt underligt, at han konstant er skadet. Og endnu mere at det sker til træning et par dage inden kamp. Håber ikke at han kigger ind i en fremtid som glas en, med det potentiale har har

 • Mængden af småskader er bekymrende.

  Det kommer nok desværre til at påvirke en kommende salgspris negativt.
  1 enig

---

 • Shit det lugter af banankræl i aften. Uden sydside og Kvistgården, så må Silkeborg lugte blod. Man kan håbe at Ohi bliver sat godt op i aften og viser os at det ikke kun er en kort opblomstring han har gang i. I min verden bør Nartey starte i stedet for Greve og Bischoff i stedet for Divko, men det er måske at rock the boat for meget...
  1 god kommentar
   
  • Kris
  • Kris
   Betalende bruger
     1 måned(er) siden   

  • @Kristianbs
   Hvorfor vil du gerne starte med Nartey og Bischoff?

   Personligt mener jeg det stik modsatte, så jeg lidt nysgerrig på, hvad de gode argumenter er for, at vi skal starte med truppens mindst rutinerede spillere i et Mesterskabspil, hvor vi ligger godt til?
   2 enige · 1 god kommentar

  Se 7 flere kommentarer

 • Trist nyhed, ikke mindst for Kvistgaarden det er flere vores spillere der kommer ind og så til træning kampen efter melder de sig ude.

  Det er ikke første spiller det sker for, kommer de for hurtigt i spil, det er trist nyt.

  God bedring og forhåbentlig en hurtig tilbagevending.

  Nu må Ohi steppe op og få gang i målnæsen, vi har brug for at han levere mål.

  Vallys må også gerne få gang i netmaskerne igen.

  God kamp til alle, tænker måske Kvistgaarden er kun småskadet men man tager ingen chancer og mener holdet godt kan vinde uden ham.
  1 god kommentar

 • -1964-
 • -1964-   1 måned(er) siden   

 • Virkelig ærgerligt og håber ikke det er alvorligt. Det er aldrig én spiller som kommer til at afgøre et mesterskab, men Kvisten betyder enormt meget for vores chancer. Både med det han selv bringer, men også fordi at enten han selv (hvis han starter ude) kan bringe noget fra bænken og ændre kampe eller Ohi/Suzuki kan gøre det samme, hvis Kvisten starter fremfor dem.

  Jeg tror på at mesterskabet bliver afgjort på, hvem der bruger deres bænk bedst. Det er tydeligt hvor meget det giver til vores hold, når man kan skifte kvalitet ind som Bundgaard og Kvisten. Det er mange år siden vi har haft den bredde i offensiven, hvor vi kan skifte ud og ikke forringe kvaliteten, men i stedet bare ændre vores udtryk. Alle kampe i Superligaen er tætte uanset om man møder Silkeborg eller FCK. Så det er de små marginaler der kommer til at afgøre det i sidste ende - og her betyder evnen til at ændre kampe fra bænken virkelig meget i forhold til at tippe de marginaler.
   
  • @-1964- Et eller andet sted kommer OS lidt tættere på et indhop......Det kan gå hurtigt i fodbold, den enes død den andens brød..................
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 4 flere kommentarer

---

 • Virkelig ærgerligt.

  Jeg frygter lidt at det ikke er sidste skade til Kvisten her i foråret samt at de mange skader betyder, at han ikke rigtig rammer 100%.
  Det bliver ganske lidt der kommer til at afgøre hvem der vinder guldet.
  Desværre kan sådan som det her sammen med Alves blive afgørende

 • Det viser sig at Kvisten er disponeret for muskel / vævsskader, det ses tit på spillere med en eksplosiv og muskulær fysiologi, tæt og kraftfuld kropsbygning, det skal Storgaard håndterer. Kvisten skal nu sorteres fra de næste 3-4 kampe så han kan være klar når det hele skal afgøres, imens tager Motorcyklen og Bundgassen over, det er især Bundgassen chance.
  2 enige · 2 god kommentar

 • Virkelig ærgerligt med Kvisten, der ellers virker knivskarp foran kassen pt. Lad os håbe og tro på endnu et Suzuki-show i aften mod Silkeborg.
  1 enig

---
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder