Fodbold live resultater
Jesper Lindstrøm
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Truppen mod Odense Boldklub

 
Søndag klokken 16 bliver der fløjtet til kamp i Odense, når værterne fra OB tager imod Vestegnens Drenge. Det bliver et opgør, hvor cheftræner Niels Frederiksen har udtaget 19 mand, hvorfor en skal sies fra før kamptruppen er endelig. De 19 navne er stadig uden Pavlovic og Corlu, som fortsat begge sidder ude.

  • Jesper Lindstrøm
  • Kasper Pedersbæk
   14. marts 2021 - Klokken 10:36
 • Kasper Pedersbæk
 • Kasper Pedersbæk
  14. marts 2021 - Klokken 10:36

Banen på Nature Energy Park i Odense ligger søndag klokken 16 græs til opgøret mellem top 6 jagtende OB og førerholdet fra Brøndby, som skal forsøge at ligge maksimalt pres på forfølgerne fra FCK og FCM, som mødes senere samme aften i et internt opgør.

Cheftræner Niels Frederiksen har til kampen i Odense udtaget en 19-mandstrup, hvorfor et af de listede navne sies fra før kampstart og den endelig trup på 18 mand. Til opgøret skal Brøndby fortsat stille op uden Pavlovic og Corlu, som af forskellige årsager begge fortsat er ukampdygtige.

De 19 navne er:

1. Marvin Schwäbe (GK)
30. Mads Hermansen (GK)
3. Anthony Jung
4. Sigurd Rosted
5. Andreas Maxsø
6. Hjörtur Hermannsson
11. Mikael Uhre
12. Michael Lumb
14. Kevin Mensah
17. Andreas Bruus 
18. Jesper 'Jobbe' Lindstrøm
19. Morten Frendrup
20. Oskar Fallenius
21. Lasse Vigen
22. Josip Radosevic
25. Anis Slimane
27. Simon Hedlund
29. Peter Bjur
42. Tobias Børkeeiet.

Der er kampstart klokken 16 i Odense.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Hold op Pavlovic har misset mange kampe efterhånden. Husker ham ikke så skrøbelig i fc. Corlu er et mysterie - er han syg? Er han skadet? Der har været uro/uvished omkring ham siden hans udvisning mod Hobro.

  Spillet et ikke godt, men man må løfte på hatten for det pointsnit NF har fået med sidste års trup.
  1 enig · 1 god kommentar

 • @Kasper Pedersbæk Hvad ligger der i forskellige årsager til, at to så væsentlige forstærkninger i Pavlovic og Corlu fortsat er ukampdygtige? ️
  1 enig · 2 god kommentar

 • Vedr Rezan kan jeg forstå på hans storebror Azad (der er assistent i fremad amager), at Rezan stadigvæk døjer med eftervirkningerne fra da han havde corona. Jeg synes dog det ville være på sin plads, hvis det blev meldt ordentligt ud, for lige nu er der for meget spekulation i det.
  4 enige · 2 god kommentar
   
  • @Vestsiden ift udmeldning skal vi huske på at det ikke er tilladt for klubberne at melde ud på samme mere pga gpdr. Så medmindre Corlu er indforstået med det, må klubben ikke melde ud ift skader og sygdom
   1 enig · 1 god kommentar

---

 • Det må blive fuldstændig samme opstilling som sidst - og fuld koncentration = 3 point.
  (og så et X i Parken)
  2 enige · 1 god kommentar

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    14. marts 2021   

 • Jeg håber, at Børkeeiet bliver siet fra, da det vil hjælpe Niels Frederiksen fra, at fortage den hjernedøde defensive indskiftning i de sidste 20 minutter.
  1 enig

 • Jeg forstår godt frustrationerne omkring at der ikke bliver meldt ud, f. eks. omkring Corlu.
  Der er bare mange problemer i at melde personlige ting ud, når man tager GPDR reglerne med. Det kunne være en af årsagerne til at der ikke bliver meldt mere ud omkring Corlu.
  Angående Pavlovic så er det en skade i baglåret sådan som jeg har forstået det. Og der tænker jeg man hellere vil have ham klar til et intenst slutspil end løbe en risiko lige inden slutspillet starter. Og på en tung og ujævn bane som den i Odense, så skal der desværre ikke meget til før lidt problemer med en muskel i baglåret kan blive til et stort et.
  1 enig · 2 god kommentar

---
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner