Fodbold live resultater
Kevin Tshiembe
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Tshiembe måtte udgå: Det var bare krampe

 
Kevin Tshiembe måtte udgå af søndagens derby, men det var ikke en forstrækning, forsikrer han.

  • Kevin Tshiembe
  • Nanna Møller Karlsen
   9. maj 2022 - Klokken 11:55
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  9. maj 2022 - Klokken 11:55

Mathias Greve sikrede søndag Brøndby IF et sent point i derbyet mod FC København. Det blev samtidig enden på Brøndbys lange nederlagsstime, og det betød meget, løs det efter kampen fra midtstopperen Kevin Tshiembe.

- Det var en kamp. Fed kulisse og jeg er glad for at vi fik brudt stimen med nederlag. Vi fik hevet en uafgjort hjem og var tæt på at stjæle det til sidst. Det var godt at få brudt stimen, sagde Tshiembe i mixed zone efter kampen.

- Jeg synes vi lige så godt kunne have taget de tre point. Det var fortjent nok at vi fik det ene point med.

Han glædede sig over at se Mathias Greve komme ind med en afgørende fod.

- Det var fuldt fortjent. Greve har virkelig kæmpet for det. Han har arbejdet benhårdt, og så lykkedes det endelig. Dejligt at han kunne sikre os det ene point.

Både Greve og Tshiembe kom til Brøndby i sommer og har haft sæsoner med op- og nedture. Nu har Tshiembe spillet et par stærke kampe i træk, og han føler, at han har grebet chancen.

- Det har været lidt den samme historie for mig. Jeg har siddet lidt ude, og så har det bare handlet om at knokle på. Der har været nogle karantæner, som har givet plads til mig, og så handler det bare om at gribe chancen, når den er der. Det håber jeg at trænerne har set og at de vil bruge mig fremover, selvom det har været på baggrund af karantæner. Men sådan er fodbold. Man må gribe chancen, når den er der.

- Jeg synes jeg har leveret nogle gode præstationer. Jeg har i hvert fald gjort nogle fremskridt. 

25-årige Kevin Tshiembe måtte lade sig udskifte til sidst i derbyet, men det var bare krampe og ikke en forstrækning, som man kunne frygte. Han er derfor kampklar igen på torsdag.

- Det var bare krampe. Det er slet ikke noget, der holder mig ude. Det var en hård kamp, det var varmt og jeg havde løbet meget. Vi pressede på til slut og de fik et par kontraer, hvor jeg kunne mærke det i baglåret.

Brøndby IF skal torsdag aften en tur til Herning og møde mesterskabsaspiranterne fra FC Midtjylland.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Betalende bruger
    9. maj 2022   

 • Godkendt kamp - trods alt bedre end udekampen mod Lyon. Kan dog stadigvæk ikke se ræsonnementet for, hvorfor BIF købte ham. 14 dage før han spiller i Salzburg, spillede han en udekamp for Lyngby mod Jammerbugt, siger vist alt om, hvad der gik galt sidste sommer. Gruer godt nok for det kommende vindue - sportscheferne i HIK, Hobro etc. glæder sig :)
  2 enige
   
  • @Uche91 Ja, vi har med Tshiembe fået præcis det, vi har betalt for. Havde markedet troet på, at han kunne lægge koncentrationssvigtene væk, havde han kostet 2-3 gange så meget.

   Jeg synes ikke Tshiembe er så dårlig, som han bliver gjort til. Hans fysiske pakke bliver ikke bedre, og hans fart klæder vores forsvar enormt godt. Især når vi ikke spiller med Maxsø i midten til at dække af.
   1 enig

  Se 3 flere kommentarer
   
  • @Uche91
   Vrøvl Tshiembe spiller en virkelig god kamp, og det vel lige meget hvor man kommer fra bare der bliver leveret, og der blev leveret fra Tshiembe igår, godt køb
   2 enige

  Se 4 flere kommentarer

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    9. maj 2022   

 • Tshiembe kan med sin spurt dokumentere, at han er truppens hurtigste midterforsvarer. Og han er paradoksalt nok også hurtigere end vores midtbanespillere.
  1 enig

 • 19Magic64
 • 19Magic64
  Betalende bruger
    9. maj 2022   

 • De 2 seneste kampe fra Tshiembe har været virkelig stærke, lagde ikke mærke til han lavede nogle fejl mod brilleaberne..
  2 enige
   
  • @19Magic64 arghhhh Bubacar kom godt nok alene med et chip uden om, nå ja Tchiembe.....

  Se 1 flere kommentarer

---

 • Rosted og Maxsø som makkerpar mod FCM’s lyn hurtige angribere, så er vi da snart bagud i den kamp…….
  1 enig
   
  • @Fotosyntese Rosted-Maxsø-Heggheim er så meget mere kvalitet og vel Danmarks bedste forsvar. Utroligt så hurtigt folk glemmer herinde, de 3 stod for 9 sejre I streg med utallige clean sheets. Prøv og hør: vi var r.. heldige imod fc og tak for det.......

 • Kevin har altså arbejdet sig op og har spillet nogle utrolig stærke kampoe for os efter hans Lyon fadæse. Det er fedt at se!
  1 enig

 • Nemlig, han har spillede nogle gode kampe på det sidste. Hans koncentration svigt har man ikke set meget til.
  Man kan håbe han har vendet sig til niveauet og har fået løftet bunden. For topniveauet er meget højt.
  Hvis KT spiller på det niveau, ser jeg heller ham på holdet sammen med Maxsø end Rosted, der generelt ikke har meget ro i sit spil, specielt til sidst i kampene, når han bliver lidt træt.
  1 enig

---

 • Må indrømme er ikke imponeret af Tchiembe, synes stadig han er for nem at overspille, b.la. bubacars giga chance. Fodbold er godt nok kort tids hukommelse, 9 kampe i streg uden sejr er vi pt oppe på, vinder vi ikke mod fcm, så det 10 kampe siden en sejr og at vi holder nullet, har vi nogensinde holdt nullet med Tchiembe I forsvaret?. Vi havde fortjent et nederlag I Søndags, men glædeligt at Greve scorer til sidst. Under Rosted-Maxsø-Heggheim I forsvaret vandt vi 9 kampe i streg....Synes i Søndags fc kom let til nogle giga store chancer b.la. bubacar.....og med ærlighed: fc burde vel have vundet den kamp 3 vs 0. Det gjorde de så heldigvis ikke.....

 • Så spillede Tshimbe igen igen en kanonkamp
  1 enig
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER