Gå til Livecentre
LIVE LIGE NU...
Brøndby Stadion
 • Brøndby IF

  Brøndby IF logo
 • 0 - 0
 • AGF logo

  AGF

 
...Malek Bakhit
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

U/16-landshold: Spilletid til Bakhit og Kvist i remis mod Portugal

 
Lørdag spillede Portugal og Danmark 2-2 i en U/16-landskamp. Malek Bakhit og Bertram Kvist fra Brøndby IF blev begge skiftet ind efter en lille times spil.

  • Malek Bakhit
  • Steen Sørensen
   7. juni 2021 - Klokken 10:15
 • Steen Sørensen
 • Steen Sørensen
  7. juni 2021 - Klokken 10:15

På Grundlovsdag - eller Fars Dag om man vil - lørdag den 5. juni lagde Estádio Pina Manique i Lissabon for anden gang på få dage græs til en U/16-landskamp mellem Portugal og Danmark. Mens portugiserne torsdag vandt 2-1, blev det 2-2 lørdag efter en føring på 2-0 til Portugal efter blot ti minutters spil.

Med to lynscoringer efter pausen i 54. og 56. minut fik Danmark imidlertid udlignet. Først på et selvmål og siden ved Batuhan Zidan Sertdemit fra FC Nordsjælland. Den stilling holdt sig kampen ud, som dermed endte 2-2.

LÆS OGSÅ: Bertram Kvist scorede i dansk nederlag

Ingen spillere fra Brøndby IF var med fra start, men i 58. minut blev både Malek Bakhit (billedet) og Bertram Kvist skiftet ind til 32 minutters spilletid plus det løse. Torsdag fik de de to de første henholdsvis 59 og 70 minutter.

Den tredje Brøndby-spiller i den danske trup, Mads Beyer, blev torsdag skiftet ind til de sidste 20 minutter plus det løse, mens det ikke blev til spilletid lørdag. Det tyder på enten sygdom eller en skade hos Beyer.

De to kampe var sidste opgave for truppen som U/16-landshold i en underlig sæson grundet Corona. Til efteråret skal de som U/17-landshold spille EM-kvalifikation på Malta mod værtsnationen, Tyrkiet og Montenegro.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021