Elo Sandersen
Foto: Ian Nielsen / Ian Foto Sport ©
NYHED

U/17: Brøndby besejrede Randers med scoring i sidste minut

 
Brøndby IF U/17 vandt lørdag eftermiddag med 3-2 over Randers Freja. De blå/gule var foran 2-0, men fik en sen udligning imod sig. Dog vandt de på et endnu senere sejrsmål.

  • Elo Sandersen
  • Nanna Møller Karlsen
   25. maj 2024 - Klokken 22:41
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  25. maj 2024 - Klokken 22:41

Lørdag eftermiddag var det tid til sæsonens næstsidste ligakamp for Brøndby IF U/17, der også har en pokalfinale at se frem til. Cheftræner Viktor Kynde stillede med følgende hold fra start i kampen:

Mamadou Jalloh (2006)
Malthe Mortensen (2009) - Gustav Ruby-Johansen (2008) - Raphael Canut (2009) - Oliver Wettergren (2007)
Ali Al-Najar (2008) - Casper Svart (2008) - Mathias Werther (2007)
Sander Larsen (2008) - Viggo Poulsen (2008)
Jacob Ambæk (2008)

Bænken: Pelle Hoekstra (2008), Alfred Klamer (2007), Ekene Chukwuani (2009), Elo Sandersen (2008), Alexander Bejer (2008) og Markus Petersen (2008)

Brøndby IF satte sig på opgøret fra kampens start og bragte sig også tidligt foran, da en af forårets gode historier, Viggo Poulsen, sparkede hjemmeholdet i front. Han modtog bolden på kanten af feltet og lagde den flot i mål.

Det var hjemmeholdet, der var klart mest i boldbesiddelse og styrede kampen. Til gengæld kneb det med at få gjort den sidste aflevering skarp nok, så der var mange gode optræk til chancer, som løb ud i sandet til allersidst.

Jacob Ambæk var som altid en evig kilde til uro for modstanderens defensiv, og han fik sig en fin mulighed fra kanten af feltet efter et godt Brøndby-angreb, men sparkede et pænt stykke over mål.

Randers begyndte at røre på sig og fik skabt et par muligheder, men mod slutningen af halvlegen var det igen med Brøndby i teten. Ambæk var lige ved at slide sig fri i feltet og blev revet godt i trøjen, men måtte nøjes med et hjørnespark i situationen.

Til gengæld var Mathias Werther skarp lige inden pausen, da han fik bolden i venstresiden og fra en spids vinkel sendte bolden i mål med en lækker ydersideafslutning. Werther har også haft en virkelig flot sæson.

Anden halvleg startede relativt roligt, men igen med Brøndby som det dominerende hold. Det lykkedes dog ikke at udbygge føringen, og så fik gæsterne reduceret på et flot hovedstødsmål. Lidt spænding tilbage i kampen.

Fortællingen blev lidt den samme som i første halvleg. Brøndby spillede i rigtig mange sekvenser rigtig fint og gjorde mange ting rigtigt, men den sidste skarphed manglede, så chancerne blev ikke spillet helt store nok, selvom der var optræk til rigtig meget godt.

Og så er det sjældent, at Ambæk går fra banen uden at score, men det gjorde han i dag. Han fik ellers en stor chance efter flot oplæg fra Malthe Mortensen, men sådan en dag må en topscorer også gerne have. Til gengæld var Randers tæt på at kunne udligne lige inden kampen gik ind i tillægstiden, og det havde været ærgerligt for en ellers god Brøndby-præstation.

Men det skete så alligevel. Bedst som Brøndby troede, de var sluppet med skrækken, fik Randers et frispark langt inde i tillægstiden. Her scorede de til 2-2 på returbolden. Noget af en dukkert for hjemmeholdet.

Brøndby viste dog fremragende moral og i sjette tillægsminut scorede indskiftede Elo Sandersen det forløsende mål til 3-2, som blev kampens resultat, og som set over hele kampen var en ganske fortjent sejr. Malthe Mortensen stod for oplægget til Sandersen.

KAMPEN I TAL:

Brøndby IF U/17 - Randers Freja U/17, 3-2 (2-0)

5. minut: 1-0; Viggo Poulsen
23. minut: Gult kort til Christian Brund
41. minut: Gult kort til Jacob Ambæk
44. minut: 2-0; Mathias Werther
56. minut: Casper Svart UD / Alfred Klamer IND
60. minut: Gult kort til Oliver Kahr
63. minut: Gult kort til Marcus Jensen
66. minut: 1-2; Christian Brund
69. minut: Mathias Werther UD / Elo Sandersen IND
82. minut: Viggo Poulsen UD / Markus Petersen IND
87. minut: Gult kort til Emil Laugesen
90. minut: 2-2; Julian Pedersen
90. minut: 3-2; Elo Sandersen

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder