Fodbold live resultater
Mads Beyer
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

U/17: Brøndby fik et point fra Randers efter flot comeback

 
Brøndby IF U/17 var nede med 4-1 ved pausen mod Randers Freja, men endte med at hive 4-4 i land. De måtte nøjes med et enkelt point, da de tabte den efterfølgende straffesparkskonkurrence.

  • Mads Beyer
  • Nanna Møller Karlsen
   18. oktober 2021 - Klokken 17:13
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  18. oktober 2021 - Klokken 17:13

Lørdag var Brøndby IF U/17 i Randers, hvor de skulle prøve at komme tilbage på sporet efter to nederlag i træk. Cheftræner Sune Lærkedahl Jensen stillede med følgende 11 fra start i kampen:

Malthe Schou
Waldemar Bjergfelt - Matteo Grosso - Ludwig Vraa-Jensen - Kean Tran
Mikkel Durlev
Mathias Jensen - Mads Beyer - Noah Nartey
Oscar Schwartau - Benjamin Kold

Brøndby IF fik en drømmestart på kampen, da Oscar Schwartau efter bare få minutter kunne bringe Brøndby i front efter oplæg fra Mads Beyer. Men derfra gik det stødt ned ad bakke for de blå/gule, som kunne se Randers score hele fire gange inden pausen.

Det var en svær bane, men Brøndby sjuskede for meget og blev straffet på standardsituationer, lyder det fra midtbanespilleren Mads Beyer, der skulle få en stor hovedrolle efter pausen.

- Første halvleg var meget lige. Der var mange dueller og høje bolde på grund af banen, men vi havde det meste af spillet uden dog at blive rigtigt farlige. Vi spillede lidt for langsomt i første halvleg, og så var det selvfølgelig også svært at kombinere på banen. Men vi spillede for langsomt og der var ikke nok løb, når vi nåede ned omkring deres felt.

- Randers var rigtig farlige på deres dødbolde, som de også straffer os på to gange. Det var nogle værre lortemål, men sådan er det nogle gange. 

Nede 4-1 havde Brøndby ikke så meget at tabe. Comebacket skulle jagtes og det blev kickstartet, da Benjamin Kold tilkæmpede sig et straffespark, som han stensikkert selv omsatte til mål. Så begyndte Brøndby-spillerne at lugte blod. Mads Beyer scorede to gange i løbet af de sidste tyve minutter og derfor endte det 4-4.

- I anden halvleg kom vi ud med et helt andet udtryk. Vi havde alt spillet og Randers var ikke i nærheden af vores felt. Det var powerplay. Vi spillede hurtigere og kom frem til flere chancer, selvom jeg også synes vi spillede okay i første halvleg. Der var bare mere energi og power i det i anden halvleg.

- Vi får også lavet vores comeback. Kold skaffer et straffespark og jeg får scoret de to sidste mål. Det endte så i straffe, men det er egentlig lidt ærgerligt, at vi ikke fik lukket den til 5-4. 

I U/17 Ligaen går holdene direkte i straffesparkskonkurrence ved uafgjort, hvor der spilles om et ekstra point. Men det var Randers, der var skarpest fra pletten. De scorede på alle deres spark, mens Brøndby brændte to. Derfor blev facit efter kampen to point til Randers og et enkelt point til Brøndby.

- Jeg er ikke tilfreds med kampen, for nu er det tredje gang vi mister point. Det er anden gang vi mister point, fordi vi ikke tager vores opgaver seriøst nok på dødbolde. Senest mod Vejle scorede de også til 2-1 på en dødbold, hvor de ikke havde haft noget som helst. Og igen her scorede Randers på to dødbolde. Det gør det meget sværere for os, for så skal vi pludselig ud og lave et comeback. Det er flot, at vi lykkes med det, men vi bliver simpelthen nødt til at koncentrere os mere. Nu har vi mistet point tre kampe i træk. Det er ikke godt nok når man hedder Brøndby IF og har det gode hold, som vi har, slutter Mads Beyer.

Brøndby IF ligger nummer tre i U/17 Ligaen, hvor det er meget tæt i toppen. Se stillingen her.

KAMPEN I TAL:

Randers Freja U/17 - Brøndby IF U/17, 4-4 (4-1)

4. minut: 0-1; Oscar Schwartau
6. minut: 1-1; Wilhelm Køhler Simonsen
12. minut: 2-1; selvmål
16. minut: 3-1; Alexander Illum Simmelhack
37. minut: Gult kort til Mathias Jensen
42. minut: 4-1; Alexander Illum Simmelhack
46. minut: Mikkel Durlev UD / Adam Claridge Jensen IND
46. minut: Mathias Jensen UD / August Harritsø IND
60. minut: 4-2; Benjamin Kold (straffe)
67. minut: Benjamin Kold UD / Lukas Larsen IND
73. minut: 4-3; Mads Beyer
76. minut: Oscar Schwartau UD / Carl-Emil Pedersen IND
88. minut: 4-4; Mads Beyer
90. minut: Malthe Schou UD / Noah Sømmergaard IND

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Mik
 • Mik   18. october 2021   

 • Det tag vores spiller har i Randers spilleren ville i går have givet dobbelt straffe :)
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER