U17
Foto: Steen Morfar Sørensen ©
NYHED

U/17: Brøndby gav tennisæg til Horsens

 
Lørdag eftermiddag var U/17-holdet fra Brøndby Masterclass en tur i det østjyske for at møde AC Horsens i ligaen. Det blev til en sikker sejr på 6-0 til gæsterne fra Vestegnen, og målene blev fordelt på seks forskellige spillere.

  • U17
  • Steen Sørensen
   19. september 2020 - Klokken 21:20
 • Steen Sørensen
 • Steen Sørensen
  19. september 2020 - Klokken 21:20

En formidabel sejr på 7-1 til Brøndby IF i U/17-Ligaens sæsonpremiere for fire uger siden på udebane mod OB blev af de blå/gule fra Vestegnen fulgt op af et forsmædeligt nederlag på hjemmebane mod FCK på hele 0-5 i sidste weekend samt et skuffende nederlag i pokalfinalen mod Nykøbing FC i midtugen.

Lørdag gik turen så til det østjyske for at møde AC Horsens i U/17-Ligaen og for at komme tilbage på vindersporet. I fraværet af flere spillere, som lørdag var i aktion for Brøndbys hold i U/19-Ligaen, sendte træner Sune Jensen disse 11 i aktion fra kampens start:

Christian Rust

Malek Bakhit - Emil Borella Jensen - Ludwig Vraa-Jensen - Matteo Grosso

Benjamin Luka Kold

Mads Beyer - Bertram Kvist

Patrick Allentoft - Solomon Opoku - Kean Tran

Brøndby kom skidt ud til kampen, og spillede i det hele taget en dårlig første halvleg. Alligevel kunne gæsterne fra Vestegnen gå til pause med en føring på 2-0 efter to hurtige scoringer sat ind af Kean Tran og Patrick Allentoft omkring det 20. minut.

- Målet til 1-0 var efter en klasseaflevering af Kvist og så et køligt chip af Kean. På det andet mål driblede Beyer igennem to mand og slog bolden fladt ind i feltet, hvor Kean så hoppede over den, bolden rullede videre til mig, og så sparker jeg den ind med venstre ben via overlæggen, siger Patrick Allentoft til 3point.dk.

Brøndby skiftede to spillere i pausen, og om det var årsagen er svært at vurdere, men under alle omstændigheder leverede holdet an langt bedre indsats i anden halvleg. Der var praktisk taget kun et hold på banen, og det resulterede i yderliger fire mål til Brøndby, som i den anden ende holdt buret rent. Med andre ord fik de jyske værter et tennisæg.

- Først lagde Solomon bolden flot ind i modsatte side, og siden scorede Beyer ved af lægge den fladt i det korte hjørne fra kanten af feltet. Det femte mål scorede Kold med et flot langskud, og endelig sparkede Kvist bolden ind næsten helt oppe i hjørnet til 6-0, slutter Allentoft, mens Brøndbys cheftræner giver en kort vurdering af kampen.

- Før pausen er vi ikke specielt gode. Vi spiller for langsomt og kommer ikke nok bag Horsens' forsvar. I anden halvleg er vi totalt dominerende .Vi laver nogle flotte mål, og nu kigger vi frem imod EfB på lørdag. Vi skylder en god præstation på hjemmebanen, slår Sune Jensen fast.

Den omtalte kamp mod Esbjerg fB i U/17-Ligaen spilles næste lørdag kl. 13:00 på bane 5 i Brøndby, mens de to klubber mødes samme sted i U/15-Ligaen kl. 15:15. Allerede kl. 12:30 mødes Brøndby IF og FC Midtjylland på bane 2 i U/19-Ligaen.

Kampen i tal

AC Horsens - Brøndby IF 0-6 (0-2)

19. minut: 0-1; Kean Tran

22. minut: 0-2; Patrick Allentoft

46. minut: Mikkel Durlev IND / Emil Borella Jensen UD

46. minut: Kasper Larsen IND / Patrick Allentoft UD

49. minut: 0-3; Solomon Opoku

50. minut: 0-4; Mads Beyer

53. minut: 0-5; Benjamin Luka Kold

63. minut: Benjamin Kold IND / Solomon Opoku UD

72. minut: 0-6; Bertram Kvist

72. minut: Augusr Harritsø IND / Benjamin Luka Kold UD

73. minut: Gult kort til Arman Bijedic (ACH)

88. minut: Gult kort til Bertram Kvist (BIF)

90. minut: Gult kort til Ludwig Vraa-Jensen (BIF)

Stillingen i U/17-Ligaen

Brøndby IF's kampprogram

Tidligere på lørdagen vandt Brøndby IF med 4-2 over AC Horsens i U/19-Ligaen. Den kamp man læse meget mere om her. Samtidig sørgede Saman Jalaei og Magnus Søndergaard med hver deres scoring for, at det blev en helt fantastisk Brøndby-dag i Horsens. De to mål gav en Brøndby-sejr på 2-1 i U/15-Ligaen og dermed tre sejre på udebane over Horsens på samme dag.

Stillingen i U/15-Ligaen

Brøndby IF's kampprogram

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

BRØNDBY IF DANSKE MESTRE 2020/2021