U/17: Brøndby IF tabte pointene på gulvet efter pausen

Brøndby IF's U/17-hold var foran ved pausen mod FC Midtjylland, men endte med at tage hjem uden point.

• Oscar Schwartau
    • Nanna Møller Karlsen
      31. oktober 2021 - Klokken 10:22

Lørdag eftermiddag jagtede Brøndby IF U/17 endnu en sejr i ligaen. Denne gang gjaldt det FC Midtjylland på udebane og cheftræner Sune Lærkedahl Jensen stillede med følgende spillere til kampen:

Noah Emil Sømmergaard
Waldemar Bjergfelt - Ludwig Vraa-Jensen (C) - Erem Özkul - Lukas Larsen
Mathias Jensen - Noah Nartey - Adam Claridge Jensen
Mads Beyer
Mohamed Salah - Oscar Schwartau

Bænken: Mikkel Durlev, Patrick Allentoft, Magnus Søndergaard, Rasmus Sommerlund Eriksen, Saman Jalaei

Brøndby IF spillede en god første halvleg og kunne også gå til pause foran med en enkelt efter det mål, som Oscar Schwartau scorede efter lidt mere end en halv time. Mads Beyer modtog bolden på kanten af feltet og prikkede den dybt til Schwartau, der lagde den højt over i det lange hjørne.

Gæsterne havde chancer til mere inden pausen, og dem skulle de have udnyttet. Kampbilledet ændrede sig nemlig efter pausen, hvor FCM kom flot tilbage og sikrede sig en sejr på 3-1.

- I første halvleg spillede vi virkelig godt. Vi havde alle chancer og det var os, der sad på kampen. Men i anden halvleg begyndte vi ikke at holde vores aftaler, hvor Midtjylland så kunne komme ind i kampen. Og de fik så scoret tre mål. To på kontra og et på frispark.

Brøndby ligger fortsat på førstepladsen i U/17 Ligaen, men har også spillet to kampe mere end henholdsvis nummer to, tre, fire og fem.

KAMPEN I TAL:

FC Midtjylland U/17 - Brøndby IF U/17, 3-1 (0-1)

32. minut: 0-1; Oscar Schwartau
54. minut: Mohamed Salah UD / Patrick Allentoft IND
54. minut: 1-1; Sofus Østergaard Johannesen
68. minut: Mathias Jensen UD / Mikkel Durlev IND
68. minut: Mads Beyer UD / Saman Jalaei IND
69. minut: Gult kort til Adam Claridge Jensen
71. minut: Adam Claridge Jensen UD / Magnus Søndergaard IND
81. minut: 2-1; Jonathan Asp Jensen
90. minut: 3-1; Nicolaj T. Hansen

Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.