Mads Beyer
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

U/17: Brøndby vandt 4-1 i Aarhus

 
Mads Beyer var blandt målscorerne, da Brøndby IF lørdag eftermiddag vandt med 4-1 i Aarhus mod AGF.

  • Mads Beyer
  • Nanna Møller Karlsen
   18. oktober 2020 - Klokken 00:48
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  18. oktober 2020 - Klokken 00:48

Brøndby IFs U/17-mandskab var lørdag eftermiddag i Aarhus, hvor de skulle møde AGF på udebane. Cheftræner Sune Lærkedahl Jensen havde valgt følgende spillere fra start i kampen:

Malthe Schou

Matteo Grosso - Max Juhl - Mikkel Durlev - Malek Bakhit

Benjamin Luka Kold Rasmussen - Bertram Kvist - Mads Beyer Pasternak

Carl-Emil Pedersen - Oscar Sejrup - Kasper Larsen

Midtbanespilleren Mads Beyer Pasternak kom til Brøndby fra Lyngby forud for denne sæson og har været en af holdets profiler. Lørdag kom han også på måltavlen mod AGF efter flot forarbejde af Malek Bakhit.

- Malek kombinerede sig flot forbu nogle spillere ude i højresiden, og så spillede han den til siden lige ude foran feltet, hvor jeg så sparkede den ind første gang, fortæller målscorer Beyer til 3point.dk.

Inden da var dog faldet to andre scoringer. Først havde Bertram Kvist bragt Brøndby foran, men AGF havde udlignet til 1-1, inden Beyer dukkede op og igen bragte Brøndby på sejrskurs.

Kvist var iøjnefaldende og var også involveret i yderligere to Brøndby-scoringer. Det endte nemlig med en 4-1-sejr til de blå/gule.

- Ved mål nummer tre driblede Bertram Kvist tværs gennem feltet og til sidst valgte han at lægge den af med hælen, så Luka Kold kunne sparke den sikkert i kassen. Ved mål nummer fire vendte Kvist op og lahde en kort stikning til højre side, hvor Solomon Opoku kom og sparkede den sikkert ind.

Overordnet set var det en god Brøndby-indsats, mener Beyer, der sporer fremskridt på holdet, som nu indtager andenpladsen i U/17 Ligaen.

- Det var en kamp, hvor vi havde det meste af spillet og i store dele kontrollerede, men AGF var farlige på omstillinger, som vi heldigvis fik lukket ned for de fleste gange.

- Der har været gode kampe og mindre gode kampe. Jeg synes især at vi har lært noget af de kampe, som vi har tabt, så det var dejligt med en god præstation i dag efter vores nederlag i Vejle sidste gang. Jeg synes, at vores relationer og samarbejdet bliver bedre jo flere kampe vi spiller, slutter han.

KAMPEN I TAL:

AGF U/17 - Brøndby IF U/17, 1-4 (0-0)

59. minut: 0-1; Bertram Kvist
62. minut: Oscar Sejrup UD / Kean Tran IND
67. minut: 1-1; Axel Mors Larsen
70. minut: 1-2; Mads Beyer Pasternak
70. minut: Carl-Emil Pedersen UD / Solomon Opoku IND
78. minut: 1-3; Benjamin Luka Kold Rasmussen
85. minut: 1-4; Solomon Opoku
90. minut: Max Juhl UD / Erem Øzkul IND

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER